Povezane vesti

Saobraćajka u centru Kragujevca: Sudarili se kamion i automobil, Hitna pomoć na licu mesta

Saobraćajka u centru Kragujevca: Sudarili se kamion i automobil, Hitna pomoć na licu mesta

Kurir pre 24 sata
U centru Kragujevca, na raskrsnici kod dvomostovlja u Lepeničkom bulevaru, danas nešto posle 12 časova dogodio se saobraćajni udes u kojem su učestvovali putnički automobil i kamion. Na lice mesta brzo je stigla ekipa Hitne pomoći kako bi pružila… »
Lančani sudar na Ibarskoj magistrali: Stigla Hitna pomoć, kolona vozila ka Rušnju dugačka više od 3 kilometara (video)

Lančani sudar na Ibarskoj magistrali: Stigla Hitna pomoć, kolona vozila ka Rušnju dugačka više od 3 kilometara (video)

Blic pre 1 dan
Na Ibarskoj magistrali kod groblja "Orlovača" došlo je do lančanog sudara, a na mestu nezgode stvara se velika gužva, čemu svedoče kolone koje su se već formirale na putu. Kako javlja Moj_Beograd, stanje učesnika koji su učestvovali u lančanom… »
Lančani na Ibarskoj napravio kolonu dužu od 3 kilometra! Stigla Hitna pomoć, potpuni haos nastao

Lančani na Ibarskoj napravio kolonu dužu od 3 kilometra! Stigla Hitna pomoć, potpuni haos nastao

Mondo pre 1 dan
Kod groblja "Orlovača", na Ibarskoj magistrali, dogodio se lančani sudar. Na Ibarskoj magistrali danas se dogodio lančani sudar kod groblja "Orlovača" prema navodima sa društvenih mreža. Na "Instagram" profilu "Moj Beograd" vidi se fotografija… »
Sve stoji: Lančani sudar u ovom delu Beograda; Ogromne kolone duge više od tri kilometra

Sve stoji: Lančani sudar u ovom delu Beograda; Ogromne kolone duge više od tri kilometra

B92 pre 1 dan
Na Ibarskoj magistrali kod groblja "Orlovača" došlo je do lančanog sudara, a na mestu nezgode stvara se velika gužva, čemu svedoče kolone koje su se već formirale na putu. Kako se navodi na Instagram profilu moj_Beograd, stanje učesnika koji su… »

Vesti dana »