Povezane vesti
Kurti: Od Kalas sam zatražio da Srbija preda Kosovu Milana Radoičića
NIN 03.12.2024
Premijer Kosova Aljbin Kurti zatražio je u razgovoru sa novom šeficom diplomatije Evropske unije Kajom Kalas, da Srbija preda kosovskim vlastima Milana Radoičića kao organizatora napada na Banjsku 24. septembra prošle godine. Nakon sastanka u Briselu… »
Danas 03.12.2024
Premijer Kosova Aljbin Kurti zatražio je danas, u razgovoru sa novom šeficom diplomatije Evropske unije Kajom Kalas, da Srbija preda kosovskim vlastima Milana Radoičića kao organizatora napada na Banjsku 24. septembra prošle godine. Nakon sastanka u… »
Novi magazin 03.12.2024
Premijer Kosova Aljbin Kurti zatražio je danas, u razgovoru sa novom šeficom diplomatije Evropske unije Kajom Kalas, da Srbija preda kosovskim vlastima Milana Radoičića kao organizatora napada na Banjsku 24. septembra prošle godine. Nakon sastanka u… »
Vesti dana »
Jokić obrisao prašinu sa NBA istorije: Somborac prestigao Durenta i pomerio granice!
Hot sport pre 5 minutajoš 40 povezanih
Nastavlja se Super liga - Partizan dočekuje Napredak, Crvena zvezda gostuje TSC-u
Novi magazin pre 15 minutajoš 33 povezane
Đedović Handanović: Nastavak rada na širenju mogućnosti za dobijanje energenata i raznih pravaca
NIN pre 1 satjoš 12 povezanih
Grupa profesora sa Stanforda i Berklija uputila pismo Ambasadoru EU u Srbiji o situaciji na DUNP
N1 Info pre 35 minutajoš 3 povezane