Povezane vesti
Folker od jedne pesme zaradio milione! Kupio stan i auto, a svu imovinu je prepisao njoj: "Za to sam se borio"
Kurir 03.12.2024
Pevač Šerif Konjević (66) svoje bogatstvo, koje se procenjuje u milionima kako navode domaći mediji, ostavio je svojoj ženi. Naime, Šerif i njegova supruga žive u Sarajevu i imaju sina, a svoju oazu mira su napravili na Ilidži. Šerif: "Sve što imam… »
Folker (66) od jedne pesme zaradio milione, kupio stan i auto, a svu imovinu je prepisao ženi: "Za to sam se borio"
Blic 03.12.2024
Pevač Šerif Konjević (66) svoje bogatstvo, koje se procenjuje u milionima kako navode domaći mediji, ostavio je svojoj ženi. Naime, Šerif i njegova supruga žive u Sarajevu i imaju sina, a svoju oazu mira su napravili na Ilidži. Folker je svojevremeno… »
Vesti dana »
43 dana ni kap nafte ne stiže u Srbiju: Građani nisu osetili nikakve probleme, sve oči uprte u rusku stranu
B92 pre 14 minutajoš 56 povezanih
Paunović pojačava reprezentaciju: Zbog papirologije nije mogao da igra protiv Engleza!
Hot sport pre 14 minutajoš 37 povezanih
Stravičan trenutak udara ruske krstareće rakete u zgradu u Ternopolju: Broj mrtvih porastao na 25, ranjene 73 osobe (video)
Kurir pre 4 satijoš 28 povezanih
Tabaković: Delez izneo iz Srbije 130 miliona evra bez plaćanja poreza
Nova pre 4 satijoš 71 povezana