Povezane vesti
Folker od jedne pesme zaradio milione! Kupio stan i auto, a svu imovinu je prepisao njoj: "Za to sam se borio"
Kurir 03.12.2024
Pevač Šerif Konjević (66) svoje bogatstvo, koje se procenjuje u milionima kako navode domaći mediji, ostavio je svojoj ženi. Naime, Šerif i njegova supruga žive u Sarajevu i imaju sina, a svoju oazu mira su napravili na Ilidži. Šerif: "Sve što imam… »
Folker (66) od jedne pesme zaradio milione, kupio stan i auto, a svu imovinu je prepisao ženi: "Za to sam se borio"
Blic 03.12.2024
Pevač Šerif Konjević (66) svoje bogatstvo, koje se procenjuje u milionima kako navode domaći mediji, ostavio je svojoj ženi. Naime, Šerif i njegova supruga žive u Sarajevu i imaju sina, a svoju oazu mira su napravili na Ilidži. Folker je svojevremeno… »
Vesti dana »
(Foto, video) zavejan: Auto-put Miloš Veliki Sneg napravio kolaps širom Srbije, vozila stoje: Ovaj grad se potpuno zabeleo, počelo i sankanje
Blic pre 13 minutajoš 16 povezanih
NIS podneo zahtev za izdavanje posebne licence Ministarstva finansija SAD
Sputnik pre 7 minutajoš 12 povezanih
Tajni plan Amerike i Rusije za Ukrajinu! Ljudi od poverenja Trampa i Putina spremili 28 tačaka, Bela kuća već objašnjava "koristi" Evropi i Kijevu (foto)
Kurir pre 7 minutajoš 14 povezanih
Bivši selektor Srbije odveo najmanju zemlju ikada na Mundijal! VIDEO
B92 pre 43 minutajoš 17 povezanih
Džejms se vratio na parket, Dončić vodio Lejkerse do pobede protiv Jute (VIDEO)
RTV pre 12 minutajoš 14 povezanih