Povezane vesti

Drama u Zemunu, napadnuta srpska voditeljka?! "Niko nije prišao da pomogne, 7 muškaraca nasrnulo..."

Drama u Zemunu, napadnuta srpska voditeljka?! "Niko nije prišao da pomogne, 7 muškaraca nasrnulo..."

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Voditeljka i reporterka Red telezivije, Anastasija Polić, danas, 3. decembra, navodno je napadnuta u Beogradu, u Prvomajskoj ulici u Zemunu. Anastasije se, nakon što je snimak incidenta preplavio društvene mreže, oglasila i otkrila… »
Ovo je šok snimak drame u Zemunu, voditeljka tvrdi: "Udarili su mi auto, nisu hteli da zovemo policiju"

Ovo je šok snimak drame u Zemunu, voditeljka tvrdi: "Udarili su mi auto, nisu hteli da zovemo policiju"

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Voditeljka Red telezivije, Anastasija Polić, kako navodi, napadnuta je danas u Zemunu, u Prvomajskoj ulici. Snimak tuče objavljen je na Instagram stranici " Serbia Live Beograd", koji je potom i voditeljka podelila na svom profilu. Kako… »
(Video) Pogledajte snimak napada na našu voditeljku: Sedmorica muškaraca oko nje, brat došao da je brani

(Video) Pogledajte snimak napada na našu voditeljku: Sedmorica muškaraca oko nje, brat došao da je brani

Blic pre 1 dan
Voditeljka Anastasija Polić napadnuta je danas u Beogradu, a snimak je objavljen na jednoj Instagram stranici. Naime, na snimku se može videti voditeljka koja se bori sa sedmoricom muškaraca koji nasrću na nju, a ona je na Instagramu istakla da niko… »
Poznata voditeljka napadnuta u Zemunu! "7 muškaraca nasrnulo na mene, niko nije prišao da pomogne" (Foto, Video)

Poznata voditeljka napadnuta u Zemunu! "7 muškaraca nasrnulo na mene, niko nije prišao da pomogne" (Foto, Video)

Mondo pre 1 dan
Voditeljka Anastasija Polić napadnuta je danas u Beogradu. Voditeljka Anastasija Polić oglasila se na svom "Instagram" profilu povodom tuče u Zemunu koja se dogodila danas u popodnevnim časovima. Snimak haosa nasred ulice u Prvomajskoj ulici postao je… »
Ko je voditeljka koja je napadnuta u Zemunu? Na Anastasiju nasrnula sedmorica, snimak incidenta zapalio mreže

Ko je voditeljka koja je napadnuta u Zemunu? Na Anastasiju nasrnula sedmorica, snimak incidenta zapalio mreže

Mondo pre 1 dan
Voditeljka Anastasija Polić napadnuta je u toku dana nasred ulice. U svim domaćim medijima odjeknula je vest da je voditeljka Anastasija Polić napadnuta u saobraćaju. Incident se dogodio u Zemunu u Prvomajskoj ulici, a kako je ona sama objasnila, na… »

Vesti dana »