Повезане вести

Ово је шок снимак драме у Земуну, водитељка тврди: "Ударили су ми ауто, нису хтели да зовемо полицију"

Ово је шок снимак драме у Земуну, водитељка тврди: "Ударили су ми ауто, нису хтели да зовемо полицију"

Телеграф 03.12.2024
Препоручујемо. Водитељка Ред телезивије, Анастасија Полић, како наводи, нападнута је данас у Земуну, у Првомајској улици. Снимак туче објављен је на Инстаграм страници " Сербиа Ливе Београд", који је потом и водитељка поделила… »
Драма у Земуну, нападнута српска водитељка?! "Нико није пришао да помогне, 7 мушкараца насрнуло..."

Драма у Земуну, нападнута српска водитељка?! "Нико није пришао да помогне, 7 мушкараца насрнуло..."

Телеграф 03.12.2024
Препоручујемо. Водитељка и репортерка Ред телезивије, Анастасија Полић, данас, 3. децембра, наводно је нападнута у Београду, у Првомајској улици у Земуну. Анастасије се, након што је снимак инцидента преплавио друштвене мреже… »
(Видео) Погледајте снимак напада на нашу водитељку: Седморица мушкараца око ње, брат дошао да је брани

(Видео) Погледајте снимак напада на нашу водитељку: Седморица мушкараца око ње, брат дошао да је брани

Блиц 03.12.2024
Водитељка Анастасија Полић нападнута је данас у Београду, а снимак је објављен на једној Инстаграм страници. Наиме, на снимку се може видети водитељка која се бори са седморицом мушкараца који насрћу на њу, а она је на… »
Ко је водитељка која је нападнута у Земуну? На Анастасију насрнула седморица, снимак инцидента запалио мреже

Ко је водитељка која је нападнута у Земуну? На Анастасију насрнула седморица, снимак инцидента запалио мреже

Мондо 03.12.2024
Водитељка Анастасија Полић нападнута је у току дана насред улице. У свим домаћим медијима одјекнула је вест да је водитељка Анастасија Полић нападнута у саобраћају. Инцидент се догодио у Земуну у Првомајској улици, а како је… »
Позната водитељка нападнута у Земуну! "7 мушкараца насрнуло на мене, нико није пришао да помогне" (Фото, Видео)

Позната водитељка нападнута у Земуну! "7 мушкараца насрнуло на мене, нико није пришао да помогне" (Фото, Видео)

Мондо 03.12.2024
Водитељка Анастасија Полић нападнута је данас у Београду. Водитељка Анастасија Полић огласила се на свом "Инстаграм" профилу поводом туче у Земуну која се догодила данас у поподневним часовима. Снимак хаоса насред улице у… »

Вести дана »