Povezane vesti

Ovo je šok snimak drame u Zemunu, voditeljka tvrdi: "Udarili su mi auto, nisu hteli da zovemo policiju"

Ovo je šok snimak drame u Zemunu, voditeljka tvrdi: "Udarili su mi auto, nisu hteli da zovemo policiju"

Telegraf 03.12.2024
Preporučujemo. Voditeljka Red telezivije, Anastasija Polić, kako navodi, napadnuta je danas u Zemunu, u Prvomajskoj ulici. Snimak tuče objavljen je na Instagram stranici " Serbia Live Beograd", koji je potom i voditeljka podelila na svom profilu. Kako je… »
Drama u Zemunu, napadnuta srpska voditeljka?! "Niko nije prišao da pomogne, 7 muškaraca nasrnulo..."

Drama u Zemunu, napadnuta srpska voditeljka?! "Niko nije prišao da pomogne, 7 muškaraca nasrnulo..."

Telegraf 03.12.2024
Preporučujemo. Voditeljka i reporterka Red telezivije, Anastasija Polić, danas, 3. decembra, navodno je napadnuta u Beogradu, u Prvomajskoj ulici u Zemunu. Anastasije se, nakon što je snimak incidenta preplavio društvene mreže, oglasila i otkrila šta se… »
(Video) Pogledajte snimak napada na našu voditeljku: Sedmorica muškaraca oko nje, brat došao da je brani

(Video) Pogledajte snimak napada na našu voditeljku: Sedmorica muškaraca oko nje, brat došao da je brani

Blic 03.12.2024
Voditeljka Anastasija Polić napadnuta je danas u Beogradu, a snimak je objavljen na jednoj Instagram stranici. Naime, na snimku se može videti voditeljka koja se bori sa sedmoricom muškaraca koji nasrću na nju, a ona je na Instagramu istakla da niko nije… »
Ko je voditeljka koja je napadnuta u Zemunu? Na Anastasiju nasrnula sedmorica, snimak incidenta zapalio mreže

Ko je voditeljka koja je napadnuta u Zemunu? Na Anastasiju nasrnula sedmorica, snimak incidenta zapalio mreže

Mondo 03.12.2024
Voditeljka Anastasija Polić napadnuta je u toku dana nasred ulice. U svim domaćim medijima odjeknula je vest da je voditeljka Anastasija Polić napadnuta u saobraćaju. Incident se dogodio u Zemunu u Prvomajskoj ulici, a kako je ona sama objasnila, na nju… »
Poznata voditeljka napadnuta u Zemunu! "7 muškaraca nasrnulo na mene, niko nije prišao da pomogne" (Foto, Video)

Poznata voditeljka napadnuta u Zemunu! "7 muškaraca nasrnulo na mene, niko nije prišao da pomogne" (Foto, Video)

Mondo 03.12.2024
Voditeljka Anastasija Polić napadnuta je danas u Beogradu. Voditeljka Anastasija Polić oglasila se na svom "Instagram" profilu povodom tuče u Zemunu koja se dogodila danas u popodnevnim časovima. Snimak haosa nasred ulice u Prvomajskoj ulici postao je za… »

Vesti dana »

Tramp 'ošamario' Srbiju novim carinama

Tramp 'ošamario' Srbiju novim carinama

BBC News pre 12 minutajoš 39 povezanih
Kakvo nas vreme očekuje danas

Kakvo nas vreme očekuje danas

Nedeljnik pre 57 minutajoš 13 povezanih
Blagojević: Imamo pravo na nadu

Blagojević: Imamo pravo na nadu

Politika pre 1 satjoš 13 povezanih