Povezane vesti

Vučić rekao predsedniku Evropskog saveta da Srbija ostaje ozbiljan i konstruktivan partner EU

Vučić rekao predsedniku Evropskog saveta da Srbija ostaje ozbiljan i konstruktivan partner EU

Radio sto plus 03.12.2024
“Naglasio sam da Srbija ostaje ozbiljan i konstruktivan partner EU u svim procesima koji za cilj imaju stabilnost, mir i prosperitet svih građana našeg kontinenta, a da je članstvo u EU naš strateški cilj”, napisao je predsednik Srbije na… »
Vučić u Briselu sa novom komesarkom za proširenje Martom Kos o putu Srbije ka EU

Vučić u Briselu sa novom komesarkom za proširenje Martom Kos o putu Srbije ka EU

Radio sto plus 03.12.2024
“Razgovarali smo o ubrzanju evropskog puta Srbije, implementaciji evropskog Plana rasta za Zapadni Balkan, a ja sam komesarku Kos upoznao sa situacijom u Srbiji, našim reformskim aktivnostima i rezultatima, posebno u oblasti ekonomije”, napisao je… »
Vučić: Srbija intenzivno radi na reformama za brže evrointegracije

Vučić: Srbija intenzivno radi na reformama za brže evrointegracije

RTK 03.12.2024
Predsednik Aleksandar Vučić sastao se danas u Briselu sa komesarkom za proširenje i susedsku politiku Evropske komisije Martom Kos u Briselu i naveo da je u razgovoru naglasio da Srbija želi na najbolji način da iskoristi novi momentum u procesu… »

Vesti dana »