Povezane vesti
Vučić rekao predsedniku Evropskog saveta da Srbija ostaje ozbiljan i konstruktivan partner EU
Radio sto plus 03.12.2024
“Naglasio sam da Srbija ostaje ozbiljan i konstruktivan partner EU u svim procesima koji za cilj imaju stabilnost, mir i prosperitet svih građana našeg kontinenta, a da je članstvo u EU naš strateški cilj”, napisao je predsednik Srbije na Instagramu… »
Vučić u Briselu sa novom komesarkom za proširenje Martom Kos o putu Srbije ka EU
Radio sto plus 03.12.2024
“Razgovarali smo o ubrzanju evropskog puta Srbije, implementaciji evropskog Plana rasta za Zapadni Balkan, a ja sam komesarku Kos upoznao sa situacijom u Srbiji, našim reformskim aktivnostima i rezultatima, posebno u oblasti ekonomije”, napisao je Vučić… »
Vučić: Srbija intenzivno radi na reformama za brže evrointegracije
RTK 03.12.2024
Predsednik Aleksandar Vučić sastao se danas u Briselu sa komesarkom za proširenje i susedsku politiku Evropske komisije Martom Kos u Briselu i naveo da je u razgovoru naglasio da Srbija želi na najbolji način da iskoristi novi momentum u procesu… »
Vesti dana »

Hitno se oglasio RHMZ: Uključeni žuti i narandžasti meteoalarm, evo šta nas danas čeka
Mondo pre 2 minutajoš 8 povezanih

(Foto) blokade u Srbiji: Akcije planirane za danas odložene, sve saobraćajnice prohodne
Blic pre 2 minutajoš 2 povezane

Na današnji dan: Umro tvorac žileta, Tajson protivnika ugrizao za uvo, EP osudio zločin u Srebrenici
Radio 021 pre 12 minutajoš 2 povezane

Tramp: Prirediću malo iznenađenje Rusiji; Moskva: Novo američko oružje Kijevu ne doprinosi miru
RTV pre 37 minutajoš 2 povezane

Šta su superćelijske oluje i zašto su sve češće u Srbiji? Meteorološkinja otkrila kada je moguć manji tornado
Mondo pre 7 minutajoš 2 povezane