Povezane vesti

Turbo i folk: Breskvica zablistala na svojoj proslavi i istakla ko joj je čestitao i da li ima tremu (foto/video)

Turbo i folk: Breskvica zablistala na svojoj proslavi i istakla ko joj je čestitao i da li ima tremu (foto/video)

Večernje novosti 03.12.2024
MLADA muzička zvezda Anđela Ignjatović Breskvica objavila je prvi studijski album "Turbo i folk", na kom je radila mesecima unazad. Foto Novosti Pesme koje se nalaze na albumu su "Turbo i folk", "Štene", "Slavija", "Desi se", "Nova ja", "Žetva"… »
Breskvica u providnoj haljini: Anđela Ignjatović u crnoj čipki na promociji prvog albuma, sve bacila u trans stajlingom…

Breskvica u providnoj haljini: Anđela Ignjatović u crnoj čipki na promociji prvog albuma, sve bacila u trans stajlingom…

Blic 03.12.2024
Mlada pevačica Anđela Ignjatović Breskvica napravila je promociju svog prvog albuma "Turbo i folk" . Breskvica je zablistala na svojoj promociji, a za ovu priliku odabrala je dugu, crnu, providnu haljinu od čipke, ispod koje se vvideo brushalter i… »
"Vojaž mi nije čestitao na novom albumu" Breskvica kratko odgvorila na pitanje o bivšem dečku, a ovu pesmu njene koleginice…

"Vojaž mi nije čestitao na novom albumu" Breskvica kratko odgvorila na pitanje o bivšem dečku, a ovu pesmu njene koleginice…

Kurir 03.12.2024
Anđela Ignjatović Breskvica napravila je promociju novog albuma "Turbo i folk". Ona je sve iznenadila svojom pojavom sa novom bojom kose i smelim stajlingom. U izazovnoj čipkanoj haljini pokazala je svoju dobru liniju. Ona je novinarima otkrila da joj… »
Katarina Živković napravila izuzetak: Nikada ovo do sada nisam radila, ali mogu za Kurir televiziju! Ovo je istina iza njene…

Katarina Živković napravila izuzetak: Nikada ovo do sada nisam radila, ali mogu za Kurir televiziju! Ovo je istina iza njene…

Kurir 03.12.2024
Povodom svog trećeg albuma pod nazivom "Kurtizana", pevačica Katarina Živković održala je promociju na kojoj je dobila podršku brojnih kolega. Ona je pri uključenju u program Kurir televizije, u sklopu emisije "Puls Srbije", rekla da se do sada… »

Vesti dana »