Povezane vesti
Čitajte u “Vestima”: Bez sankcija Rusiji
Vesti online 04.12.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je suviše dugo u politici da bi menjao uverenja pod bilo čijim pritiskom i da neće menjati politiku koju je Beograd doneo po pitanju neuvođenja sankcija Rusiji. Stižu Kalas i Lajčak Više o ovoj… »
Vučić: Da uvedemo sankcije Rusiji i priznamo Kosovo sva bi nam vrata bila otvorena, ali Srbija neće menjati politiku
NIN 04.12.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je juče u Briselu sa predsednikom Evropskog saveta Antonijom Koštom o evropskom putu Srbije, pre neformalne večere za lidere zapadnobalkanske šestorke. "Naglasio sam da Srbija ostaje ozbiljan i… »
"Nećemo uvesti sankcije Rusiji": Vučić iz Brisela: "Kritikujte me, baš me briga"
Blic 03.12.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras u Briselu da neće da menja politiku neuvođenja sankcija Rusiji. Odgovarajući na pitanje novinara da li je uslov EU za otvaranje Klastera tri uvođenje sankcija Rusiji, Vučić je rekao da je za… »
Vučić rekao predsedniku Evropskog saveta da Srbija ostaje ozbiljan i konstruktivan partner EU
Danas 03.12.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas u Briselu sa predsednikom Evropskog saveta Antonijom Koštom o evropskom putu Srbije, pre neformalne večere za lidere zapadnobalkanske šestorke. „Naglasio sam da Srbija ostaje ozbiljan i… »
Vučić: U februaru se očekuje poseta Kaje Kalas Beogradu
Danas 03.12.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras u Briselu da se očekuje da će nova visoka predstavnica Evropske unije (EU) za spoljnu politiku i bezbednost Kaja Kalas posetiti Beograd u februaru. „Očekuje se da će ona (Kaja Kalas) doći u… »
Vesti dana »
Sudar stavova o studentskim blokadama na skupštinskom odboru o obrazovanju (VIDEO)
Insajder pre 2 satajoš 41 povezana
Ministarstvo: Izrečena zabrana rada odgovornom licu u domu za smeštaj starijih gde je izbio požar
Danas pre 5 satijoš 57 povezanih
Ko je Nataša Vukšić: Vučićeva saradnica iz senke koja je igrala ulogu u rekonstrukciji železničke stanice
Nova ekonomija pre 7 satijoš 8 povezanih
Broj poginulih u požaru u hotelu u turskom skijalištu Kartalkaya porastao na 76
Al Jazeera pre 54 minutajoš 39 povezanih