Povezane vesti
„Ruski dron je pogodio sobu moje ćerke - nije imala šanse da preživi”
BBC News pre 18 sati
Rusija pokreće brojne napade dronovima na Ukrajinu. Četrnaestogodišnja devojčica jedna je od poslednjih žrtava udara drona. Marija Trojanivska se ranije vratila kući te večeri kada je njenu spavaću sobu pogodio ruski dron. „Uletelo je kroz… »
„Ruski dron je pogodio sobu moje ćerke – nije imala šanse da preživi”
Danas pre 18 sati
Marija Trojanivska se ranije vratila kući te večeri kada je njenu spavaću sobu pogodio ruski dron. „Uletelo je kroz prozor, pravo u njenu sobu”, kaže njena majka Viktorija za BBC. Posle eksplozije, ona i njen suprug Vladimir potrčali su iz… »
Blic pre 17 sati
Marija Trojanivska se ranije vratila kući te večeri kada je njenu spavaću sobu pogodio ruski dron. „Uletelo je kroz prozor, pravo u njenu sobu”, kaže njena majka Viktorija za BBC. Posle eksplozije, ona i njen suprug Vladimir potrčali su iz… »
Radio 021 pre 18 sati
Rusija pokreće brojne napade dronovima na Ukrajinu. Četrnaestogodišnja devojčica jedna je od poslednjih žrtava udara drona. Facebook/Maria Troyanivska Marija je imala samo 14 godina kada ju je ubio ruski dron Marija Trojanivska se ranije vratila… »
"Ruski dron je pogodio sobu moje ćerke - nije imala šanse da preživi”
NIN pre 18 sati
Marija Trojanivska se ranije vratila kući te večeri kada je njenu spavaću sobu pogodio ruski dron. "Uletelo je kroz prozor, pravo u njenu sobu”, kaže njena majka Viktorija za BBC. Posle eksplozije, ona i njen suprug Vladimir potrčali su iz susedne… »
Vesti dana »
U sačekuši na Menhetnu ubijen direktor jedne od najvećih američkih kompanija
Danas pre 4 satijoš 5 povezanih
Marin Le Pen srušila vladu Francuske: Oštrom porukom udarila na sujetu Makronu: Neće mu biti dobro kad ovo čuje
Blic pre 2 satajoš 3 povezane