Povezane vesti
Nikada se ne bih radovao protiv Partizana: Emotivni Smailagić nakon meča sa crno-belima! (foto+video)
Hot sport 04.12.2024
„Svi znaju da ja volim Partizan!“ Alen Smailagić, košarkaš Žalgirisa, nakon poraza od Partizana u beogradskoj „Areni“ nije krio emocije koje je doživeo vraćajući se u halu gde je donedavno nastupao kao domaći igrač. Iako je njegova… »
Smailagiću proključale emocije
Sportski žurnal 04.12.2024
„Lepo je biti kući i ponovo doživeti ovu atmosferu, biti u okruženju ljudi koje volim”. Uzavrelih emocija je krilni centar Žalgirisa Alen Smailagić, do letos Partizana, opet kročio na parket „Beogradske arene”. Ništa manje osećanja nisu… »
"Partizan je moja kuća, ja sam njihov!": Smailagić otkrio kako je bilo vratiti se pred Grobare!
Mondo 04.12.2024
Nekadašnji koašrkaš Partizana Alen Smailagić govorio o crno-belima, Trinkijeriju i Žalgirisu. Košarkaši Partizana savladali su Žalgiris u 13. kolu Evrolige, a meč u Beogradskoj areni bio je posebno emotivan za trenera Andreu Trinkijerija i centra… »
Alen Smailagić: Ne možeš da isključiš emocije, prelepo je vratiti se kući
Danas 04.12.2024
Alen Smailagić, košarkaš Žalgirisa, nije krio emocije po završetku meča protiv Partizana. Popularni Smajli je protiv svog bivšeg kluba ubacio dva poena uz šest skokova i jednu ukradenu loptu za nešto preko 14 minuta na parketu, a po završetku… »
Vesti dana »
Pravoslavni vernici danas slave Božić, dan rođenja Isusa Hrista
Serbian News Media pre 4 satijoš 44 povezane
Prvo oglašavanje bivše žene milorada milinkovića nakon njegove smrti: Glumica nema od bola, poručila samo jedno (foto)
Blic pre 1 satjoš 89 povezanih
Ova stvar ga je odala, a u poteri učestvovali i građani: Novi detalji akcije u Jagodini, evo kako je lociran ubica iz Jagodine - Dačić otkrio sve
Kurir pre 3 satajoš 42 povezane
Francuska: Preminuo Žan-Mari Le Pen, osnivač krajnje desničarskog Nacionalnog fronta
BBC News pre 2 satajoš 21 povezana