Povezane vesti

Nikada se ne bih radovao protiv Partizana: Emotivni Smailagić nakon meča sa crno-belima! (foto+video)

Nikada se ne bih radovao protiv Partizana: Emotivni Smailagić nakon meča sa crno-belima! (foto+video)

Hot sport pre 11 sati
„Svi znaju da ja volim Partizan!“ Alen Smailagić, košarkaš Žalgirisa, nakon poraza od Partizana u beogradskoj „Areni“ nije krio emocije koje je doživeo vraćajući se u halu gde je donedavno nastupao kao domaći igrač. Iako je njegova… »
Smailagiću proključale emocije

Smailagiću proključale emocije

Sportski žurnal pre 12 sati
„Lepo je biti kući i ponovo doživeti ovu atmosferu, biti u okruženju ljudi koje volim”. Uzavrelih emocija je krilni centar Žalgirisa Alen Smailagić, do letos Partizana, opet kročio na parket „Beogradske arene”. Ništa manje osećanja nisu… »
"Partizan je moja kuća, ja sam njihov!": Smailagić otkrio kako je bilo vratiti se pred Grobare!

"Partizan je moja kuća, ja sam njihov!": Smailagić otkrio kako je bilo vratiti se pred Grobare!

Mondo pre 13 sati
Nekadašnji koašrkaš Partizana Alen Smailagić govorio o crno-belima, Trinkijeriju i Žalgirisu. Košarkaši Partizana savladali su Žalgiris u 13. kolu Evrolige, a meč u Beogradskoj areni bio je posebno emotivan za trenera Andreu Trinkijerija i centra… »
Alen Smailagić: Ne možeš da isključiš emocije, prelepo je vratiti se kući

Alen Smailagić: Ne možeš da isključiš emocije, prelepo je vratiti se kući

Danas pre 22 sata
Alen Smailagić, košarkaš Žalgirisa, nije krio emocije po završetku meča protiv Partizana. Popularni Smajli je protiv svog bivšeg kluba ubacio dva poena uz šest skokova i jednu ukradenu loptu za nešto preko 14 minuta na parketu, a po završetku… »

Vesti dana »