Повезане вести

Никада се не бих радовао против Партизана: Емотивни Смаилагић након меча са црно-белима! (фото+видео)

Никада се не бих радовао против Партизана: Емотивни Смаилагић након меча са црно-белима! (фото+видео)

Хот спорт 04.12.2024
„Сви знају да ја волим Партизан!“ Ален Смаилагић, кошаркаш Жалгириса, након пораза од Партизана у београдској „Арени“ није крио емоције које је доживео враћајући се у халу где је донедавно наступао као домаћи играч. Иако је… »
Смаилагићу прокључале емоције

Смаилагићу прокључале емоције

Спортски журнал 04.12.2024
„Лепо је бити кући и поново доживети ову атмосферу, бити у окружењу људи које волим”. Узаврелих емоција је крилни центар Жалгириса Ален Смаилагић, до летос Партизана, опет крочио на паркет „Београдске арене”. Ништа мање… »
"Партизан је моја кућа, ја сам њихов!": Смаилагић открио како је било вратити се пред Гробаре!

"Партизан је моја кућа, ја сам њихов!": Смаилагић открио како је било вратити се пред Гробаре!

Мондо 04.12.2024
Некадашњи коашркаш Партизана Ален Смаилагић говорио о црно-белима, Тринкијерију и Жалгирису. Кошаркаши Партизана савладали су Жалгирис у 13. колу Евролиге, а меч у Београдској арени био је посебно емотиван за тренера Андреу… »
Ален Смаилагић: Не можеш да искључиш емоције, прелепо је вратити се кући

Ален Смаилагић: Не можеш да искључиш емоције, прелепо је вратити се кући

Данас 04.12.2024
Ален Смаилагић, кошаркаш Жалгириса, није крио емоције по завршетку меча против Партизана. Популарни Смајли је против свог бившег клуба убацио два поена уз шест скокова и једну украдену лопту за нешто преко 14 минута на паркету, а… »

Вести дана »