Povezane vesti

Studenti svakog dana tišinom traže utvrđivanje odgovornosti: Sve više fakulteta u blokadi

Studenti svakog dana tišinom traže utvrđivanje odgovornosti: Sve više fakulteta u blokadi

N1 Info pre 4 sati
Sve više fakulteta je u blokadi. Nakon što su studenti Fakulteta dramskih umetnosti, zbog napada na njihove kolege tokom mirnog odavanja pošte žrtvama u Novom Sadu prošlog petka, počeli blokadu, njima se svakodnevno priključuju studenti sa drugih… »
Dekan Hemijskog fakulteta javno podržao akademce u blokadi: Ja sam bio student devedesetih, razumem ih, ali se ne mešam u…

Dekan Hemijskog fakulteta javno podržao akademce u blokadi: Ja sam bio student devedesetih, razumem ih, ali se ne mešam u…

Nova pre 16 sati
: Već nekoliko dana traju blokade studenata više fakulteta beogradskog univerziteta, a među njima su i akademci Hemijskog fakulteta. Dekan ove visokoškolske ustanove profesor Goran Roglić ustupio je učesnicima blokade veliki amfiteatar i javno stao… »
Dekan Hemijskog fakulteta: Profesori podržavaju blokadu, solidarnost sa studentima

Dekan Hemijskog fakulteta: Profesori podržavaju blokadu, solidarnost sa studentima

Insajder pre 18 sati
Dekan Hemijskog fakulteta u Beogradu Goran Roglić izjavio je u sredu 4. decembra FoNetu da profesori te ustanove podržavaju sudentsku blokadu i da u znak solidarnosti ne drže predavanja. 'Kada je Fakultetu bilo teško i kada nije bilo sredstava za… »
Dekan Hemijskog fakulteta podržao studentsku blokadu

Dekan Hemijskog fakulteta podržao studentsku blokadu

N1 Info pre 18 sati
Dekan Hemijskog fakulteta u Beogradu Goran Roglić izjavio je FoNetu da profesori te ustanove podržavaju studentsku blokadu i da u znak solidarnosti ne drže predavanja. „Kada je Fakultetu bilo teško i kada nije bilo sredstava za pokrivanje svih… »

Vesti dana »