Povezane vesti

Baka Vera napravila feštu: Isplivao jedini snimak prvog rođendana Marija Šerifovića

Baka Vera napravila feštu: Isplivao jedini snimak prvog rođendana Marija Šerifovića

Story pre 1 dan
Sin Marije Šerifović, preslatki Mario, 2. decembra napunio je godinu dana. Tim povodom ponosna majka odlučila je da obraduje svoju beogradsku publiku i u tačno vreme rođenja njenog naslednika objavila je datum koncerta u "Sava-centru". Prvi rođendan… »
Marija Šerifović u intimnoj proslavi obeležila prvi rođendan sina: Baka Verica u centru pažnje! (VIDEO)

Marija Šerifović u intimnoj proslavi obeležila prvi rođendan sina: Baka Verica u centru pažnje! (VIDEO)

Svet plus pre 16 sati
Marija Šerifović, jedna od najpopularnijih pevačica na Balkanu, proslavila je prvi rođendan svog sina u krugu porodice i bliskih prijatelja. Intimna atmosfera slavlja bila je ispunjena emocijama, muzikom i trenucima koji će se dugo pamtiti, a… »
(Video): Adil peva "Sine moj", Verica drži ćerku za ruku i ljubi je Emotivni trenuci na proslavi 1. rođendana sina Marije…

(Video): Adil peva "Sine moj", Verica drži ćerku za ruku i ljubi je Emotivni trenuci na proslavi 1. rođendana sina Marije…

Blic pre 18 sati
Pevačica Marija Šerifović je 2. decembra proslavila prvi rođendan sinu Mariu, a slavlje su upriličili u jednom restoranu gde su se veselili do jutra. Na društvenoj mreži Tik Tok su isplivali snimci sa slavlja gde možemo da vidimo kako su se… »
Šerifovićka sinu mariju slavila 1. Rođendan do zore: Orilo se Sine moj, Verica ljubila ćerki ruku, a ludilo nastalo kad je…

Šerifovićka sinu mariju slavila 1. Rođendan do zore: Orilo se Sine moj, Verica ljubila ćerki ruku, a ludilo nastalo kad je…

Kurir pre 17 sati
Marija Šerifović proslavila prvi rođendan sina Marija, a slavlje je organizovala u jednom restoranu, koje je trajalo do ranih jutarnjih časova. Na društvenoj mreži Tik Tok su isplivali snimci sa slavlja gde možemo da vidimo kako su se proveli… »

Vesti dana »