Povezane vesti

Baka Vera napravila feštu: Isplivao jedini snimak prvog rođendana Marija Šerifovića

Baka Vera napravila feštu: Isplivao jedini snimak prvog rođendana Marija Šerifovića

Story 04.12.2024
Sin Marije Šerifović, preslatki Mario, 2. decembra napunio je godinu dana. Tim povodom ponosna majka odlučila je da obraduje svoju beogradsku publiku i u tačno vreme rođenja njenog naslednika objavila je datum koncerta u "Sava-centru". Prvi rođendan… »
Marija Šerifović u intimnoj proslavi obeležila prvi rođendan sina: Baka Verica u centru pažnje! (VIDEO)

Marija Šerifović u intimnoj proslavi obeležila prvi rođendan sina: Baka Verica u centru pažnje! (VIDEO)

Svet plus 04.12.2024
Marija Šerifović, jedna od najpopularnijih pevačica na Balkanu, proslavila je prvi rođendan svog sina u krugu porodice i bliskih prijatelja. Intimna atmosfera slavlja bila je ispunjena emocijama, muzikom i trenucima koji će se dugo pamtiti, a… »
(Video): Adil peva "Sine moj", Verica drži ćerku za ruku i ljubi je Emotivni trenuci na proslavi 1. rođendana sina Marije…

(Video): Adil peva "Sine moj", Verica drži ćerku za ruku i ljubi je Emotivni trenuci na proslavi 1. rođendana sina Marije…

Blic 04.12.2024
Pevačica Marija Šerifović je 2. decembra proslavila prvi rođendan sinu Mariu, a slavlje su upriličili u jednom restoranu gde su se veselili do jutra. Na društvenoj mreži Tik Tok su isplivali snimci sa slavlja gde možemo da vidimo kako su se… »
Šerifovićka sinu mariju slavila 1. Rođendan do zore: Orilo se Sine moj, Verica ljubila ćerki ruku, a ludilo nastalo kad je…

Šerifovićka sinu mariju slavila 1. Rođendan do zore: Orilo se Sine moj, Verica ljubila ćerki ruku, a ludilo nastalo kad je…

Kurir 04.12.2024
Marija Šerifović proslavila prvi rođendan sina Marija, a slavlje je organizovala u jednom restoranu, koje je trajalo do ranih jutarnjih časova. Na društvenoj mreži Tik Tok su isplivali snimci sa slavlja gde možemo da vidimo kako su se proveli… »

Vesti dana »