Povezane vesti
"Tražio sam hitnu procenu bezbednosti članova moje porodice": Jodžir otkrio detalje razgovora sa inspektorima nakon što mu…
Blic 04.12.2024
Influenseru Jovanu Raduloviću Jodžiru zapaljen je automobil pre dva dana, a kako je sada otkrio on je tražio od nadležnih hitnu procenu bezbednosti njegovih članova porodice. Jodžiru je zapaljen automobil marke "Golf", plamen je oštetio i automobil… »
"Tražio sam hitnu procenu bezbednosti članova moje porodice" Jodžir otkrio detalje razgovora sa policijom nakon što mu je…
Kurir 04.12.2024
Influenseru Jovanu Raduloviću Jodžiru zapaljen je automobil pre dva dana, a kako je sada otkrio on je tražio od nadležnih hitnu procenu bezbednosti njegovih članova porodice. Jodžiru je zapaljen automobil marke "Golf", plamen je oštetio i automobil… »
Novi detalji istrage: "Tražio sam hitnu procenu bezbednosti moje porodice"
B92 04.12.2024
Jodžiru je zapaljen automobil marke "Golf", plamen je oštetio i automobil koji je bio parkiran pored njegovog, kao i jedan stan u prizemlju zgrade, a nakon prijave slučaja policiji otkrio je detalje. Influenseru Jovanu Raduloviću Jodžiru zapaljen je… »
Vesti dana »
Američki vojnici neće ginuti u pojasu Gaze: Bela kuća objasnila da se Tramp nije obavezao za slanje trupa SAD
Kurir pre 5 satijoš 8 povezanih
Srušio se helikopter u Parmi: Poginule tri osobe, među njima i poznati biznismen (video)
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Željko o Arijanu, ali i ''Kinderu'' - Evroliga: ''On je stara škola''
Sportske.net pre 5 satijoš 2 povezane
U Evropskom parlamentu održana debata o Rio Tintu u Srbiji: Kokanović nije dobio reč, ali je poručio – „nećete kopati“ (VIDEO)
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Protestni odbor advokata reagovao na ograđivanje Advokatske komore Srbije od najavljenog protesta ispred zgrade RTS-a
Danas pre 7 satijoš 1 povezana