Повезане вести
"Тражио сам хитну процену безбедности чланова моје породице": Јоџир открио детаље разговора са инспекторима након што му је…
Блиц 04.12.2024
Инфлуенсеру Јовану Радуловићу Јоџиру запаљен је аутомобил пре два дана, а како је сада открио он је тражио од надлежних хитну процену безбедности његових чланова породице. Јоџиру је запаљен аутомобил марке "Голф", пламен је… »
"Тражио сам хитну процену безбедности чланова моје породице" Јоџир открио детаље разговора са полицијом након што му је…
Курир 04.12.2024
Инфлуенсеру Јовану Радуловићу Јоџиру запаљен је аутомобил пре два дана, а како је сада открио он је тражио од надлежних хитну процену безбедности његових чланова породице. Јоџиру је запаљен аутомобил марке "Голф", пламен је… »
Нови детаљи истраге: "Тражио сам хитну процену безбедности моје породице"
Б92 04.12.2024
Јоџиру је запаљен аутомобил марке "Голф", пламен је оштетио и аутомобил који је био паркиран поред његовог, као и један стан у приземљу зграде, а након пријаве случаја полицији открио је детаље. Инфлуенсеру Јовану Радуловићу… »
Вести дана »
ВИДЕО Почела пријава за легализацију нелегалних објеката: Отворена платформа, објављено и видео упутство
Радио 021 пре 54 минутајош 14 повезаних
Трамп оптужио Зеленског да није прочитао предлог за мир у Украјини
Нови магазин пре 29 минутајош 14 повезаних
ВИДЕО: Нова победа Денвера, Јокићу скок недостајао за нови трипл-дабл
Радио 021 пре 54 минутајош 17 повезаних
Временска прогноза за 8. децембар: Ујутру магла, понегде киша росуља, поподне сунчани интервали
Нови магазин пре 19 минутајош 9 повезаних