Povezane vesti
"Tražio sam hitnu procenu bezbednosti članova moje porodice": Jodžir otkrio detalje razgovora sa inspektorima nakon što mu je…
Blic 04.12.2024
Influenseru Jovanu Raduloviću Jodžiru zapaljen je automobil pre dva dana, a kako je sada otkrio on je tražio od nadležnih hitnu procenu bezbednosti njegovih članova porodice. Jodžiru je zapaljen automobil marke "Golf", plamen je oštetio i automobil koji… »
"Tražio sam hitnu procenu bezbednosti članova moje porodice" Jodžir otkrio detalje razgovora sa policijom nakon što mu je…
Kurir 04.12.2024
Influenseru Jovanu Raduloviću Jodžiru zapaljen je automobil pre dva dana, a kako je sada otkrio on je tražio od nadležnih hitnu procenu bezbednosti njegovih članova porodice. Jodžiru je zapaljen automobil marke "Golf", plamen je oštetio i automobil koji… »
Novi detalji istrage: "Tražio sam hitnu procenu bezbednosti moje porodice"
B92 04.12.2024
Jodžiru je zapaljen automobil marke "Golf", plamen je oštetio i automobil koji je bio parkiran pored njegovog, kao i jedan stan u prizemlju zgrade, a nakon prijave slučaja policiji otkrio je detalje. Influenseru Jovanu Raduloviću Jodžiru zapaljen je… »
Vesti dana »

Fbi se oglasio: Osumnjičeni za ubistvo Čarlija Kirka je u pritvoru
Večernje novosti pre 3 satajoš 19 povezanih

Nova runda dijaloga Beograda i Prištine: U Briselu je predvodi Petar Petković
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Đurica (Evropski pokret u Srbiji): Teme u govoru predsednice EK ključne za EU, Srbija je kap u moru
Danas pre 4 satijoš 2 povezane