Povezane vesti
"Tražio sam hitnu procenu bezbednosti članova moje porodice": Jodžir otkrio detalje razgovora sa inspektorima nakon što mu je…
Blic 04.12.2024
Influenseru Jovanu Raduloviću Jodžiru zapaljen je automobil pre dva dana, a kako je sada otkrio on je tražio od nadležnih hitnu procenu bezbednosti njegovih članova porodice. Jodžiru je zapaljen automobil marke "Golf", plamen je oštetio i automobil koji… »
Novi detalji istrage: "Tražio sam hitnu procenu bezbednosti moje porodice"
B92 04.12.2024
Jodžiru je zapaljen automobil marke "Golf", plamen je oštetio i automobil koji je bio parkiran pored njegovog, kao i jedan stan u prizemlju zgrade, a nakon prijave slučaja policiji otkrio je detalje. Influenseru Jovanu Raduloviću Jodžiru zapaljen je… »
Vesti dana »
Tragedija na Filozofskom: Policija sprovodi istragu, dekan pozvan na saslušanje UKP ušao u zgradu fakulteta Profesor Filozofskog Aleksandar Baucal: Utvrditi istinu o smrti devojke
Danas pre 1 satjoš 88 povezanih
Direktor policije o tragediji na Filozofskom fakultetu: Ispod prozora smo pronašli kutiju sa pirotehničkim sredstvima
Euronews pre 23 minutajoš 24 povezane
Ovo je mesto sa trenutno najviše snega u Srbiji: Na puteve stavili zabranu za ova vozila, slike su nestvarne
Telegraf pre 2 satajoš 28 povezanih