Povezane vesti
"Moćan čovek mi je nudio 100.000 evra za intimne odnose..." Anja je imala 19 godina kada joj je stigla ponuda da prodaje svoje…
Blic 04.12.2024
Bivša učesnica "Zadruge" Anja Todorović tvrdi da joj je jedan moćan čovek nudio čak 100.000 evra za intimne usluge. Naime, bivša rijaliti učesnica ovu ponudu nije prihvatila, a kako kaže, smatra da bi veliki deo devojaka danas to uradio. - Javio mi se… »
"Moćan čovek mi je nudio 100.000 evra za intimne odnose": Anja imala 19 godina kada joj je stigla nepristojna ponuda
Mondo 04.12.2024
Anja Todorović, nekadašnja učesnica Zadruge, otkrila je i zašto ne želi da ode u Dubai. Bivša učesnica Zadruge Anja Todorović, učestvovala je u Pinkovom rijalitiju pre nekoliko godina, sa bivšim dečkom Jovanom Cvijetićem. Nakon izlaska iz rijalitija Anja… »
Vesti dana »
Danas bez nastave na Filozofskom: VJT se uključilo u istragu o smrti devojke, UKP ušao u zgradu fakulteta UKP ušao u zgradu fakulteta
Danas pre 10 minutajoš 79 povezanih
Nove cene goriva: Dizel poskupeo, benzin bez promene do 3. aprila
InfoKG pre 10 minutajoš 72 povezane
Snažno nevreme u regionu: U Zagrebu zatvorene škole, u delovima Crne Gore satima nema struje
NIN pre 10 minutajoš 29 povezanih
Oblačno i hladno vreme u Srbiji uz obilne padavine i sneg na planinama
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 41 povezana
Podvodne mine, jeftini projektili i 1600 kilometara obale: Zašto Iran ima prednost u Ormuskom moreuzu
Nedeljnik pre 1 satjoš 27 povezanih