Povezane vesti

Golman Liverpula upropastio simultanku Salaha (video)

Golman Liverpula upropastio simultanku Salaha (video)

Sportski žurnal pre 1 dan
Svrake odolele lideru, Mančester siti ubedljiv protiv Notingema, petarda Čelzija. Fudbaleri Njukasla i Liverpula odigrali su na “Sent Džejms parku” nerešeno 3:3 u meču 14. kola engleske Premijer lige. Golove za Liverpul postigli su Kurtis Džons… »
Ne pomaže ni svemogući Salah, Redsi prokockali pobedu u Njukaslu, konačno Siti, Čelsi gazi!

Ne pomaže ni svemogući Salah, Redsi prokockali pobedu u Njukaslu, konačno Siti, Čelsi gazi!

Sportske.net pre 4 sati
Mohamed Salah je dao dva gola, ali ni to nije bilo dovoljno da Liverpul posle dva povratka pobedi Njukasl - 3:3, Mančester siti je slavio prvi put još od 26. oktobra, pošto je savladao Notingem Forest - 3:0, a Čelsi je nastavio niz odličnih rezultata… »
De Brujne za kraj Sitijeve agonije, Čelsijeva petarda Svecima

De Brujne za kraj Sitijeve agonije, Čelsijeva petarda Svecima

Sport klub pre 4 sati
Vratio se Kevin De Brujne, vratio se i osmeh na licu Pepa Gvardiole. Oporavljeni Belgijanac bio je prvi put starter u Premijer ligi još od sredine septembra i sa kapitenskom trakom predvodio Građane do prve pobede posle sedam posnih utakmica. Posle… »
Siti srušio Milenkovićev Forest - kraj crnog niza; Njukasl šokirao Liverpul

Siti srušio Milenkovićev Forest - kraj crnog niza; Njukasl šokirao Liverpul

B92 pre 4 sati
Fudbaleri Mančester sitija pobedili su Notingem Forest rezultatom 3:0 u 14. kolu Premijer lige, dok su Liverpul i Njukasl odigrali 3:3. Fudbaleri Mančester sitija su bez pobede od 26. oktobra i sada je crni niz napokon prekinut pošto su na "Etihadu"… »
"Da, ja baš volim što ne igra Kevin De Brujne": Pep Gvardiola sve teže podnosi kritike

"Da, ja baš volim što ne igra Kevin De Brujne": Pep Gvardiola sve teže podnosi kritike

Večernje novosti pre 10 sati
Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola javno je progovorio o glasinama da Kevin de Brujne nema veliku minutažu jer su njih dvojica u lošim odnosima. FOTO: M. Vukadinović Nekadašnji fudbaleri, a sada stručni konsultanti Džimi Karager i Gari Nevil… »
Sukob između Gvardiole i De Brujnea? Pep poslao zabrinjavajuću poruku

Sukob između Gvardiole i De Brujnea? Pep poslao zabrinjavajuću poruku

Sportske.net pre 16 sati
Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola odbacio je navode o sukobu sa Kevinom De Brujneom, podstaknute nešto skromnijim partijama iskusnog belgijskog fudbalera nakon oporavka od povrede mišića početkom prošlog meseca. Jedan od najboljih fudbalera u… »
Gvardiola iznerviran pitanjem o De Brujneu: „Imam problem s njim nakon što smo devet godina zajedno“

Gvardiola iznerviran pitanjem o De Brujneu: „Imam problem s njim nakon što smo devet godina zajedno“

Danas pre 16 sati
Fudbaleri Mančeste sitija su u najvećoj krizi od kada je na masto menadžera došao Pep Gvardiola. Siti ne zna za pobedu sedam utakmica, od čega je šest izgubio, a jedini remi protiv Fejenorda i to u Ligi šampiona, ostvarili su posle vođstva od 3:0… »
Gvardiola: "Baš volim kada De Brujne ne igra"

Gvardiola: "Baš volim kada De Brujne ne igra"

B92 pre 16 sati
Mančester siti nalazi se u nikad većoj krizi pod vođstvom Pepa Gvardiole, a španski stručnjak je sve nervozniji, što se vidi i po njegovim izjavama u javnosti. Novu, vrlo interesantnu, dao je pred duel sa Notingem Forestom u sredu uveče u okviru… »
Gvardiola sarkastičan: Ja baš volim kad De Brujne ne igra

Gvardiola sarkastičan: Ja baš volim kad De Brujne ne igra

Sport klub pre 18 sati
Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola javno je progovrio da glasine da Kevin de Brujne nema veliku minutažu jer su njih dvojica u lošim odnosima. Nekadašnji fudbaleri, a sada stručni konsultanti Džimi Karager i Gari Nevil, u jednoj emisiji… »

Vesti dana »