Povezane vesti
Lepa planinka celu noć probdela u štali: Majka sedmoro dece poslala najlepšu sliku sa sela! Tamara sedi pored krmače u senu…
Kurir 04.12.2024
Tamara Garović (36) i njena porodica se u selu Bašča kod Rožaja bave poljoprivredom. Ona i njen suprug imaju sedmoro dece. Kako je jednom prilikom istakla, radni dan ove vredne planinke počinje oko pola 6 i traje do 11 uveče. "Ima mnogo posla, ja volim… »
Zimska idila prelepe Tamare: Poljoprivrednica sa sedmoro dece objavila snimak iz štale, "čeka prinove"
Telegraf 04.12.2024
Preporučujemo. Tamara Garović (36) i njena porodica se u selu Bašča kod Rožaja bave poljoprivredom. Ona i njen suprug imaju sedmoro dece. Kako je jednom prilikom istakla, njen radni dan počinje oko pola 6 i traje do 11 uveče. Porodica ima oko 40 goveda… »
Vesti dana »
Policija ušla na Filozofski fakultet u Novom Sadu na poziv dekana
Mašina pre 21 minutajoš 57 povezanih
Izgorela kancelarija tužioca JTOK-a koji radi na finansijskoj istrazi u slučaju "Nadstrešnica"
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 9 povezanih
Tramp uzdrmao svetski poredak više nego bilo koji predsednik od Drugog svetskog rata: BBC urednica
BBC News pre 11 minutajoš 42 povezane
(Video) U Srbiju stiže avio-taksi! Vučić poručio iz Davosa: Presrećan sam zbog ugovora sa Arčer Avijacijom
Dnevnik pre 11 minutajoš 22 povezane
Tramp iz Davosa o ratu u Ukrajini: "Moramo da prekinemo taj rat, mnogo duša je izgubljeno"
Večernje novosti pre 21 minutajoš 43 povezane