Povezane vesti

"Njemu treba psihijatar, pretrnula sam": Sofija završila u suzama - Otkrila cimerima šta je Terza uradio trudnoj Milici…

"Njemu treba psihijatar, pretrnula sam": Sofija završila u suzama - Otkrila cimerima šta je Terza uradio trudnoj Milici…

Blic pre 13 sati
Sinoć je došlo do žestoke svađe, a Borislav Bora Terzić pred svima je vređao trudnu Milicu Veličković koju je u "Eliti" prevario sa Sofijom Janićijević. Dok su se Terza i Milica svađali, Sofija se sklonila i plakala dok su je cimeri tešili. -… »
"Pogrešio sam, volim te i uvek ću te voleti": Terza moli trudnu Milicu za oproštaj - Pao na kolena i počeo da plače…

"Pogrešio sam, volim te i uvek ću te voleti": Terza moli trudnu Milicu za oproštaj - Pao na kolena i počeo da plače…

Blic pre 14 sati
Borislav Terzić Terza prethodnu noć imao je žestoku raspravu sa Milicom Veličković koju je trudnu prevario u "Eliti". Terza je najpre zgorzio sve kada je vređao Milicu koja čeka njihovo zajedničko dete, a kasnije se pokajao i počeo da kleči… »
Terza pao na kolena, kuka, plače i moli: Bora preklinje Milicu za oproštaj i da ga upiše kao oca bebe: Uvek ću te voleti...

Terza pao na kolena, kuka, plače i moli: Bora preklinje Milicu za oproštaj i da ga upiše kao oca bebe: Uvek ću te voleti...

Kurir pre 15 sati
Borislav Terzić Terza prethodnu noć nizao je skandale kako bi prišao trudnoj Milici Veličković i molio je za oproštaj i razgovor, dok ga je ona sve vreme izbegavala. Zbog ignorisanja Terzić je pravio haos na svakom koraku, a u jednom trenutku je i… »
Trudnoj milici pozlilo zbog terzinih reči! Preživela paklenu noć, vređao je: Ne možeš da dojiš od tvojih silikona…

Trudnoj milici pozlilo zbog terzinih reči! Preživela paklenu noć, vređao je: Ne možeš da dojiš od tvojih silikona…

Kurir pre 16 sati
Borislav Terzić Terza najstrašnije je izvređao svoju bivši devojku sa kojom čeka dete - Milicu Veličković koja je nedavno ušla u "Zadurgu 8 Elitu". Borislav i Milica su se svađali u dvorištu u toku noći, a u jednom trenutku dao joj je do znanja… »
Trudnoj milici pozlilo zbog terzinih reči: Priredio joj pakao u dvorištu: "Ne možeš da dojiš od tvojih silikona"

Trudnoj milici pozlilo zbog terzinih reči: Priredio joj pakao u dvorištu: "Ne možeš da dojiš od tvojih silikona"

Blic pre 17 sati
Borislav Terzić Terza najstrašnije je izvređao svoju bivši devojku sa kojom čeka dete - Milicu Veličković koja je nedavno ušla u "Zadurgu 8 Elitu". Borislav i Milica su se svađali u dvorištu u toku noći, a u jednom trenutku dao joj je do znanja… »

Vesti dana »