Povezane vesti
Rođena bez mišića na desnoj strani tela: Marina jedina na svetu ima ovu dijagnozu, bila više od 2.000 dana u bolnici, a evo…
Kurir 04.12.2024
Marina Blažić je jedina na planeti rođena s dijagnozom koju ima. Ljubav njene majke pobedila je medicinu, i danas zajedno ostvaruju snove izgradnjom "Kuće nade" gde borave porodice kojima je potrebna slična pomoć. Pedagozi koji rade svaki dan sa decom sa… »
Milanko se venčao sa Albankom posle 8 dana poznanstva: Roza iz grada na moru došla u najhladnije srpsko selo, sada slave…
Kurir 04.12.2024
Roza Popadić je u selo Buđevo stigla iz Skadra pre više od deceniju i po i samo je jedna od brojnih Albanki koje su sreću potražile u ovim krajevima udajući se za Srbe. "U gradu smo živeli, ima more, ima svega. Nisam se mnogo pokajala što sam došla ovde… »
Vesti dana »
Picula tokom izlaganja ponovio niz kritika na račun Srbije. Marta Kos uoči glasanja o izveštaju: Očekujemo jasne strateške odluke i usklađivanje s politikama EU
Dnevnik pre 38 minutajoš 36 povezanih
Tramp o Meloni: Dopada mi se, dobra je osoba, ali nije bila uz nas kada je reč o Iranu
Euronews pre 1 satjoš 53 povezane
Marin Le Pen ne odustaje od predsedničkih izbora u Francuskoj: sve zavisi od jednog nakon osuđujuće presude
Mondo pre 2 satajoš 57 povezanih
Argentina posle preokreta u četvrtfinalu Svetskog prvenstva: Egipat "tragičar", izgubio prednost od 2:0
Dnevnik pre 24 satajoš 69 povezanih
Iran pogodio brod pun Hrvata u Ormuskom moreuzu: "Preživeo sam Božjim čudom"
Mondo pre 1 satjoš 45 povezanih