Повезане вести
Певачица Реј: „Плаши ме злостављање које трпе успешне жене”
BBC News 04.12.2024
Британска певачица о животу независне уметнице, мизогинији у музичкој индустрији и страху од друштвених мрежа. Кантауторка Реј звезда је која је поново рођена. Након што је прославила рекордних шест победа на овогодишњој додели… »
Блиц 04.12.2024
Кантауторка Реј звезда је која је поново рођена. Након што је прославила рекордних шест победа на овогодишњој додели награда Брит, као и две номинације за Греми наредне године, она тренутно убире плодове каријере за коју је… »
Певачица Реј: "Плаши ме злостављање које трпе успешне жене”
НИН 04.12.2024
Кантауторка Реј звезда је која је поново рођена. Након што је прославила рекордних шест победа на овогодишњој додели награда Брит, као и две номинације за Греми наредне године, она тренутно убире плодове каријере за коју је… »
Радио 021 04.12.2024
Британска певачица разговара о животу независне уметнице, мизогинији у музичкој индустрији и страху од друштвених мрежа. ББЦ Кантауторка Реј звезда је која је поново рођена. Након што је прославила рекордних шест победа на… »
Вести дана »
Немања Радоњић није теже повређен: враћа се на терен пре краја сезоне
Мондо пре 23 минутајош 95 повезаних
Пријава за легализацију траје 60 дана. Почиње сутра у 4 ујутру, ово је све што би грађани требало да знају
Ало пре 2 сатајош 34 повезане
На граници лудила: Чешки председник поручио да се ближи тренутак "обарања руских авиона"
Правда пре 2 сатајош 51 повезана
Бивши фудбалер Звезде срушио црвено-беле на Маракани, па се "извинио": Војводина је овако дошла до победе
Телеграф пре 2 сатајош 31 повезана
Норис: Титулу посвећујем родитељима, дозволили су ми да јурим овај сан који је постао стварност
РТС пре 4 сатијош 43 повезане