Povezane vesti
Pevačica Rej: „Plaši me zlostavljanje koje trpe uspešne žene”
BBC News 04.12.2024
Britanska pevačica o životu nezavisne umetnice, mizoginiji u muzičkoj industriji i strahu od društvenih mreža. Kantautorka Rej zvezda je koja je ponovo rođena. Nakon što je proslavila rekordnih šest pobeda na ovogodišnjoj dodeli nagrada Brit, kao i dve… »
Blic 04.12.2024
Kantautorka Rej zvezda je koja je ponovo rođena. Nakon što je proslavila rekordnih šest pobeda na ovogodišnjoj dodeli nagrada Brit, kao i dve nominacije za Gremi naredne godine, ona trenutno ubire plodove karijere za koju je morala lavovski da se izbori… »
Pevačica Rej: "Plaši me zlostavljanje koje trpe uspešne žene”
NIN 04.12.2024
Kantautorka Rej zvezda je koja je ponovo rođena. Nakon što je proslavila rekordnih šest pobeda na ovogodišnjoj dodeli nagrada Brit, kao i dve nominacije za Gremi naredne godine, ona trenutno ubire plodove karijere za koju je morala lavovski da se izbori… »
Radio 021 04.12.2024
Britanska pevačica razgovara o životu nezavisne umetnice, mizoginiji u muzičkoj industriji i strahu od društvenih mreža. BBC Kantautorka Rej zvezda je koja je ponovo rođena. Nakon što je proslavila rekordnih šest pobeda na ovogodišnjoj dodeli nagrada… »
Vesti dana »

Republički hidrometeorološki zavod izdao hitno upozorenje na visoke temperature
Niške vesti pre 28 minutajoš 30 povezanih

Rusija tvrdi da je oborila 121 ukrajinski dron tokom noći
Serbian News Media pre 38 minutajoš 31 povezana

Pred susret Trampa i Putina, Evropa traži da Ukrajina bude deo pregovora
BBC News pre 8 minutajoš 24 povezane

Ujedinjene nacije sazvale hitnu sednicu zbog izraelskih planova za Gazu
Serbian News Media pre 27 minutajoš 7 povezanih

Tadić konačno o Zvezdi: "Terzić je učinio i više nego što treba, ali sebe i porodicu nisam video u Srbiji"
Sportske.net pre 52 minutajoš 12 povezanih