Повезане вести
Андреа (33) признала да је убила мужа, љубавник (19) негирао: Шок на суђењу за убиство Саше Кулишића, у сузама рекла "крива…
Курир 04.12.2024
Данас је одржано суђење за тешко убиство Саше Кулишића за које су оптужени његова супруга Андреа Кајганић као и њен љубавник Дражен Лазаревић. Током суђења, Андреа Кајганићпризнала је да је убила Сашу Кулишића. Крива сам - у… »
Детаљи суђења за убиство Саше Кулишића: Жена признала кривицу и жалила се на "тежак живот", ево шта је рекла
Телеграф 04.12.2024
Препоручујемо. "Крива сам", у сузама је Андреа Кајганић признала да је убила Сашу Кулишића. Признање је пало након читања оптужнице. "Кајем се и нисам планирала да га убијем. Волела бих да се то није десило и да могу да вратим… »
"Признајем, убила сам: Мужа!" Андреа рони сузе пред судом: Сашу је избола са љубавником након што је ћеркица сервирала тати…
Блиц 04.12.2024
"Признајем, убила сам га," рекла је Андреа Кајганић у сузама и признала да је убила Сашу Кулишића. Признање је пало након читања оптужнице. Пресуда ће бити донесена за неколико дана. Оптужени Дражен Лазаревић је поновио да није… »
Андреа и љубавник Дражен убили њеног мужа у Добоју: Сад је све признала на суђењу, Сашу омамили, па га искасапили
Мондо 04.12.2024
Андреа Кајганић је признала убиство мужа Саше у Добоју. Крива сам - у сузама је Андреа Кајганић признала да је убила мужа Сашу Кулишића из Добоја. Признање је пало након читања оптужнице. Пресуда ће бити донесена за неколико… »
"Крива сам": Андреа признала да је убила Сашу Кулишића, у сузама се обратила суду и открила зашто
Телеграф 04.12.2024
Препоручујемо. "Крива сам", у сузама је Андреа Кајганић признала да је убила Сашу Кулишића у Добоју. Признање је пало након читања оптужнице, пише АТВ. Пресуда ће бити донесена за неколико дана. Оптужени Дражен Лазаревић је… »
Вести дана »

"Британија ће признати Палестину овог викенда": Тајмс тврди: Све ће се десити након што се Трамп врати у Вашингтон
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

Нишки студенти у блокади позвали на протест подршке приведеном студенту Богдану Јовичићу
Данас пре 1 сатјош 1 повезана

„Овај режим прави све бизарније покрете“: Студент Павле Цицварић о изјави члана СНС-а да му се спрема убиство
Данас пре 2 сатајош 1 повезана