Povezane vesti

Andrea (33) priznala da je ubila muža, ljubavnik (19) negirao: Šok na suđenju za ubistvo Saše Kulišića, u suzama rekla…

Andrea (33) priznala da je ubila muža, ljubavnik (19) negirao: Šok na suđenju za ubistvo Saše Kulišića, u suzama rekla…

Kurir pre 7 sati
Danas je održano suđenje za teško ubistvo Saše Kulišića za koje su optuženi njegova supruga Andrea Kajganić kao i njen ljubavnik Dražen Lazarević. Tokom suđenja, Andrea Kajganićpriznala je da je ubila Sašu Kulišića. Kriva sam - u suzama je… »
Detalji suđenja za ubistvo Saše Kulišića: Žena priznala krivicu i žalila se na "težak život", evo šta je rekla

Detalji suđenja za ubistvo Saše Kulišića: Žena priznala krivicu i žalila se na "težak život", evo šta je rekla

Telegraf pre 7 sati
Preporučujemo. "Kriva sam", u suzama je Andrea Kajganić priznala da je ubila Sašu Kulišića. Priznanje je palo nakon čitanja optužnice. "Kajem se i nisam planirala da ga ubijem. Volela bih da se to nije desilo i da mogu da vratim vreme", navela je… »
"Priznajem, ubila sam: Muža!" Andrea roni suze pred sudom: Sašu je izbola sa ljubavnikom nakon što je ćerkica servirala…

"Priznajem, ubila sam: Muža!" Andrea roni suze pred sudom: Sašu je izbola sa ljubavnikom nakon što je ćerkica servirala…

Blic pre 15 sati
"Priznajem, ubila sam ga," rekla je Andrea Kajganić u suzama i priznala da je ubila Sašu Kulišića. Priznanje je palo nakon čitanja optužnice. Presuda će biti donesena za nekoliko dana. Optuženi Dražen Lazarević je ponovio da nije kriv, pa je… »
Andrea i ljubavnik Dražen ubili njenog muža u Doboju: Sad je sve priznala na suđenju, Sašu omamili, pa ga iskasapili

Andrea i ljubavnik Dražen ubili njenog muža u Doboju: Sad je sve priznala na suđenju, Sašu omamili, pa ga iskasapili

Mondo pre 15 sati
Andrea Kajganić je priznala ubistvo muža Saše u Doboju. Kriva sam - u suzama je Andrea Kajganić priznala da je ubila muža Sašu Kulišića iz Doboja. Priznanje je palo nakon čitanja optužnice. Presuda će biti donesena za nekoliko dana. Optuženi… »
"Kriva sam": Andrea priznala da je ubila Sašu Kulišića, u suzama se obratila sudu i otkrila zašto

"Kriva sam": Andrea priznala da je ubila Sašu Kulišića, u suzama se obratila sudu i otkrila zašto

Telegraf pre 17 sati
Preporučujemo. "Kriva sam", u suzama je Andrea Kajganić priznala da je ubila Sašu Kulišića u Doboju. Priznanje je palo nakon čitanja optužnice, piše ATV. Presuda će biti donesena za nekoliko dana. Optuženi Dražen Lazarević je ponovio da nije… »

Vesti dana »