Повезане вести
Игор Јурић шокира: Да сам на месту Данкиних родитеља не бих имао дилему, гајим наду да је дете живо!
Телеграф 04.12.2024
Препоручујемо. Игор Јурић, директор Центра за несталу и злостављану децу истакао је да је сасвим очигледно да је направљен огроман пропуст у самој потрази када је у питању нестала девојчица Данка Илић. Иако је потврђена… »
"Сетите се његових првих изјава, па све на даље!" Мајка Данке Илић бурно реаговала на речи Игора Јурића: "Господина не желим…
Курир 04.12.2024
Ивина Илић, мајка мале Данке, оштро је реаговала на изјаву Директора Центра за несталу и злостављању децу Игора Јурића. - Верујем да и код породице мале Данке сигурно постоји та нека нада или веровање да је она жива, али… »
"Господина уопште не желим да коментаришем" Мајка мале Данке побеснела због речи Игора Јурића
Телеграф 04.12.2024
Препоручујемо. Ивина Илић, мајка мале Данке, оштро је реаговала на изјаву Директора Центра за несталу и злостављању децу Игора Јурића. - Верујем да и код породице мале Данке сигурно постоји та нека нада или веровање да је она… »
Хитно се огласила мајка Данке Илић! Реаговала након речи Игора Јурића, ево шта му је бесно рекла
Мондо 04.12.2024
Ивана Илић одговорила је Игору Јурићу на његове тврдње да је Данка Илић жива. Игор Јурић, директор Центра за несталу и злостављању децу, изјавио је данас за "Тањуг" телевизију да "постоје пропусти у истрази нестанка и… »
"Да сам ја на месту родитеља Данке Илић не бих имао дилеме да је моје дете живо" Јурић о оптужници против осумњичених за…
Курир 04.12.2024
Игор Јурић, директор Центра за несталу и злостављану децу каже да, иако је потврђена оптужница против Дејана Драгијевића и Срђана Јанковића за убиство мале Данке Илић, јавност се и даље нада да је девојчица жива. Јурић истиче… »
"Верујем да код родитеља Данке постоји нада је жива"! Јурић о оптужници: Имам право да сумњам
Мондо 04.12.2024
Игор Јурић коментарисао је детаље оптужнице подигнуте против Дејана Драгијевића и Срђана Јанковића. Игор Јурић, директор Центра за несталу и злостављану децу истакао је да је сасвим очигледно да је направљен огроман пропуст у… »
"Да сам на месту родитеља Данке Илић не бих имао дилему да ли је жива": Игор Јурић о оптужници против осумњичених за…
Блиц 04.12.2024
Игор Јурић, директор Центра за несталу и злостављану децу истакао је да је сасвим очигледно да је направљен огроман пропуст у самој потрази када је у питању нестала девојчица Данка Илић. Иако је потврђена оптужница против… »
Вести дана »
Трагедија у Земуну: Радника обезбеђења ударио воз, огласили се из "Србијавоза"
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Земље се масовно повлаче са Евровизије 2026. Најављен бојкот након што је Израелу дозвољено учешће на такмичењу
Блиц пре 9 сатијош 3 повезане