Povezane vesti
“Er Srbija” među 10 najboljih avio-kompanija na svetu
Vesti online 04.12.2024
Specijalizovani portal AirHelp, koji pruža podršku putnicima avio-kompanija širom sveta, uvrstio je Er Srbiju na visoko 10. mesto na svojoj godišnjoj listi Najboljih avio-kompanija za 2024. godinu. Lista je sastavljena na osnovu analize 109… »
Er Help: Er Srbija među 10 najboljih avio-kompanija na svetu u 2024. godini
Nedeljnik 04.12.2024
Specijalizovani portal Er Help (AirHelp), koji pruža podrškuputnicima avio-kompanija širom sveta, uvrstio je Er Srbiju navisoko 10. mesto na svojoj godišnjoj listi Najboljih avio-kompanija za 2024. godinu. Lista je sastavljena na osnovu analize 109… »
Er Srbija među 10 najboljih avio-kompanija na svetu u 2024. godini
RTV 04.12.2024
BEOGRAD - Specijalizovani portal Er Help (AirHelp), koji pruža podršku putnicima avio-kompanija širom sveta, uvrstio je Er Srbiju na visoko 10. mesto na svojoj godišnjoj listi Najboljih avio-kompanija za 2024. godinu. Lista je sastavljena na osnovu… »
Er Srbija među 10 najboljih avio-kompanija na svetu
Blic 04.12.2024
Lista je sastavljena na osnovu analize 109 avio-kompanija, a rangiranje je obavljeno prema kombinovanim ocenama u tri ključne kategorije: opšte mišljenje putnika, tačnost vremena poletanja i sletanja i efikasnost rešavanja žalbi. Specijalizovani portal… »
Vesti dana »

Dodik: Mandat mi je dao narod i on će na referendumu odlučiti o meni
RTS pre 41 minutajoš 50 povezanih

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 31 minutajoš 31 povezana

Još jedna poruka Dodika: Ponovo se oglasio nakon što mu je oduzet mandat! - "Zakleo sam se da ću..."
Kurir pre 41 minutajoš 104 povezane

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: upozorenje na grad i lokalne pljuskove uz toplotni talas
Naslovi.ai pre 2 satajoš 34 povezane