Povezane vesti
Izvršni direktor Folksvagena: Predlozi sindikata za smanjenje troškova nisu dovoljni
Euronews 04.12.2024
Izvršni direktor Folksvagena Oliver Blume izjavio je danas da predlozi sindikata za smanjenje troškova predstavljaju polaznu tačku za pregovore, ali da oni ni u kom slučaju nisu dovoljni za rešavanje problema u kompaniji. "Mi, menadžment, ne radimo u… »
Izvršni direktor Folksvagena: Predlozi sindikata za smanjenje troškova nisu dovoljni
Telegraf 04.12.2024
Izvršni direktor Folksvagena Oliver Blume izjavio je danas da predlozi sindikata za smanjenje troškova predstavljaju polaznu tačku za pregovore, ali da oni ni u kom slučaju nisu dovoljni za rešavanje problema u kompaniji. - Mi, menadžment, ne radimo u… »
Oglasio se šef Folksvagena: "Predlozi sindikata nisu dovoljni", radnici će morati da naprave bolne kompromise
Blic 04.12.2024
Izvršni direktor Folksvagena Oliver Blume izjavio je danas da predlozi sindikata za smanjenje troškova predstavljaju polaznu tačku za pregovore, ali da oni ni u kom slučaju nisu dovoljni za rešavanje problema u kompaniji. "Mi, menadžment, ne radimo u… »
Vesti dana »

Trump i Putin razgovarat će na Aljasci o okončanju rata u Ukrajini
Slobodna Evropa pre 38 minutajoš 25 povezanih

Počelo uklanjanje bombe iz Drugog svetskog rata kod Beograda na vodi
RTV pre 33 minutajoš 12 povezanih

Rhmz upozorava Temperature idu do nesnosnih 40 stepeni! Crveni alarm u više regiona evo gde će biti najgore
Dnevnik pre 8 minutajoš 8 povezanih

Vremenska prognoza za 9. avgust: Paklena subota pred nama, 40 stepeni širom zemlje
Mondo pre 3 satajoš 7 povezanih