Povezane vesti
Izvršni direktor Folksvagena: Predlozi sindikata za smanjenje troškova nisu dovoljni
Euronews 04.12.2024
Izvršni direktor Folksvagena Oliver Blume izjavio je danas da predlozi sindikata za smanjenje troškova predstavljaju polaznu tačku za pregovore, ali da oni ni u kom slučaju nisu dovoljni za rešavanje problema u kompaniji. "Mi, menadžment, ne radimo u… »
Izvršni direktor Folksvagena: Predlozi sindikata za smanjenje troškova nisu dovoljni
Telegraf 04.12.2024
Izvršni direktor Folksvagena Oliver Blume izjavio je danas da predlozi sindikata za smanjenje troškova predstavljaju polaznu tačku za pregovore, ali da oni ni u kom slučaju nisu dovoljni za rešavanje problema u kompaniji. - Mi, menadžment, ne radimo u… »
Oglasio se šef Folksvagena: "Predlozi sindikata nisu dovoljni", radnici će morati da naprave bolne kompromise
Blic 04.12.2024
Izvršni direktor Folksvagena Oliver Blume izjavio je danas da predlozi sindikata za smanjenje troškova predstavljaju polaznu tačku za pregovore, ali da oni ni u kom slučaju nisu dovoljni za rešavanje problema u kompaniji. "Mi, menadžment, ne radimo u… »
Vesti dana »

Demonstracije u Tel Avivu zbog izraelskog plana za preuzimanje Gaze: Desetine hiljada traži kraj rata i oslobađanje talaca (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Uhapšena 3 muškarca zbog nedozvoljenog penjanja na Ajfelovu kulu: Jedan skočio padobranom
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Koliko se čeka na granicama tokom večeri Pojačan saobraćaj na auto-putevima, na ovim prelazima i do tri sata
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana