Повезане вести
Извршни директор Фолксвагена: Предлози синдиката за смањење трошкова нису довољни
Еуроневс 04.12.2024
Извршни директор Фолксвагена Оливер Блуме изјавио је данас да предлози синдиката за смањење трошкова представљају полазну тачку за преговоре, али да они ни у ком случају нису довољни за решавање проблема у компанији. "Ми… »
Извршни директор Фолксвагена: Предлози синдиката за смањење трошкова нису довољни
Телеграф 04.12.2024
Извршни директор Фолксвагена Оливер Блуме изјавио је данас да предлози синдиката за смањење трошкова представљају полазну тачку за преговоре, али да они ни у ком случају нису довољни за решавање проблема у компанији. - Ми… »
Огласио се шеф Фолксвагена: "Предлози синдиката нису довољни", радници ће морати да направе болне компромисе
Блиц 04.12.2024
Извршни директор Фолксвагена Оливер Блуме изјавио је данас да предлози синдиката за смањење трошкова представљају полазну тачку за преговоре, али да они ни у ком случају нису довољни за решавање проблема у компанији. "Ми… »
Вести дана »
Трамп неће састанак са Путином док не буде сигуран о постизању договора за Украјину
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Трамп у Катару отпочео турнеју по Азији, у четвртак састанак са Си Ђинпингом
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Троје мртвих у саобраћајки на Новом Београду: Хорор на раскрсници, тела покривена чаршавима, возила смрскана
Телеграф пре 5 минутајош 5 повезаних
(ВИДЕО) Погледајте како је Борусија Дортмунд дошла до победе у надокнади времена
Данас пре 6 сатијош 1 повезана