Povezane vesti
Izvršni direktor Folksvagena: Predlozi sindikata za smanjenje troškova nisu dovoljni
Euronews 04.12.2024
Izvršni direktor Folksvagena Oliver Blume izjavio je danas da predlozi sindikata za smanjenje troškova predstavljaju polaznu tačku za pregovore, ali da oni ni u kom slučaju nisu dovoljni za rešavanje problema u kompaniji. "Mi, menadžment, ne radimo u… »
Izvršni direktor Folksvagena: Predlozi sindikata za smanjenje troškova nisu dovoljni
Telegraf 04.12.2024
Izvršni direktor Folksvagena Oliver Blume izjavio je danas da predlozi sindikata za smanjenje troškova predstavljaju polaznu tačku za pregovore, ali da oni ni u kom slučaju nisu dovoljni za rešavanje problema u kompaniji. - Mi, menadžment, ne radimo u… »
Oglasio se šef Folksvagena: "Predlozi sindikata nisu dovoljni", radnici će morati da naprave bolne kompromise
Blic 04.12.2024
Izvršni direktor Folksvagena Oliver Blume izjavio je danas da predlozi sindikata za smanjenje troškova predstavljaju polaznu tačku za pregovore, ali da oni ni u kom slučaju nisu dovoljni za rešavanje problema u kompaniji. "Mi, menadžment, ne radimo u… »
Vesti dana »

Istorijski susret Trumpa i Putina - usaglašeno više pitanja, ali ne i kraj rata
Bloomberg Adria pre 24 minutajoš 22 povezane

Zbog vrućina danas na snazi narandžasti i crveni meteoalarm
Moj Novi Sad pre 39 minutajoš 21 povezana

Nikola Jokić očitao lekciju saigraču: Zbog ovoga mu se divi cela Srbija (video)
Večernje novosti pre 14 minutajoš 23 povezane