Povezane vesti
Izvršni direktor Folksvagena: Predlozi sindikata za smanjenje troškova nisu dovoljni
Euronews pre 15 sati
Izvršni direktor Folksvagena Oliver Blume izjavio je danas da predlozi sindikata za smanjenje troškova predstavljaju polaznu tačku za pregovore, ali da oni ni u kom slučaju nisu dovoljni za rešavanje problema u kompaniji. "Mi, menadžment, ne radimo… »
Izvršni direktor Folksvagena: Predlozi sindikata za smanjenje troškova nisu dovoljni
Telegraf pre 15 sati
Izvršni direktor Folksvagena Oliver Blume izjavio je danas da predlozi sindikata za smanjenje troškova predstavljaju polaznu tačku za pregovore, ali da oni ni u kom slučaju nisu dovoljni za rešavanje problema u kompaniji. - Mi, menadžment, ne radimo… »
Oglasio se šef Folksvagena: "Predlozi sindikata nisu dovoljni", radnici će morati da naprave bolne kompromise
Blic pre 16 sati
Izvršni direktor Folksvagena Oliver Blume izjavio je danas da predlozi sindikata za smanjenje troškova predstavljaju polaznu tačku za pregovore, ali da oni ni u kom slučaju nisu dovoljni za rešavanje problema u kompaniji. "Mi, menadžment, ne radimo… »
Vesti dana »
U sačekuši na Menhetnu ubijen direktor jedne od najvećih američkih kompanija
Danas pre 7 satijoš 5 povezanih
Marin Le Pen srušila vladu Francuske: Oštrom porukom udarila na sujetu Makronu: Neće mu biti dobro kad ovo čuje
Blic pre 5 satijoš 4 povezane