Povezane vesti
Sindikat o odbacivanju prijave za napad na nastavnicu: Otvorena sezona lova na prosvetne radnike
Insajder 04.12.2024
Granski sindikat prosvetnih radnika Srbije "Nezavisnost" uputio je u sredu 4. decembra otvoreno pismo Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu u kom je ocenio da je "otvorena sezona lova" na prosvetne radnike posle odluke tog tužilaštva da odbaci… »
Sindikat o odbacivanju prijave za napad na nastavnicu: Otvorena sezona lova na prosvetne radnike
Novi magazin 04.12.2024
Granski sindikat prosvetnih radnika Srbije "Nezavisnost" uputio je danas otvoreno pismo Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu u kom je ocenio da je "otvorena sezona lova" na prosvetne radnike posle odluke tog tužilaštva da odbaci krivičnu prijavu… »
Slučaj "znaš ti,: K**ko, ko sam ja!?" Advokat objasnio zašto je odbačena prijava protiv majke koja je pretukla nastavnicu u…
Blic 04.12.2024
Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo je krivičnu prijavu koju je policija podnela protiv A. R. (32), osumnjičene da je u junu ove godine fizički napala nastavnicu biologije u OŠ „Jovan Dučić“ u Beogradu. Mnogi su bili iznenađeni ovom vešću… »
Slučaj "znaš ti,: K**ko, ko sam ja!?" Advokat objasnio zašto je odbačena prijava protiv majke koja je pretukla nastavnicu u…
Blic 04.12.2024
Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo je krivičnu prijavu koju je policija podnela protiv A. R. (32), osumnjičene da je u junu ove godine fizički napala nastavnicu biologije u OŠ „Jovan Dučić“ u Beogradu. Mnogi su bili iznenađeni ovom vešću… »
"Zapamtićeš me, znaš li ti ko sam ja": Evo zašto je odbačena prijava protiv majke koja je pretukla nastavnicu
Mondo 04.12.2024
Tužilaštvo je odbacilo krivičnu prijavu protiv majke koja je napala nastavnicu biologije u OŠ "Jovan Dučić" u Beogradu. Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo je krivičnu prijavu koju je policija podnela protiv A. R. (32), osumnjičene da je u… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Poslanici opozicije otkrivaju koliko tabloidi dobijaju od vlasti: Milionima se plaća obmanjivanje građana Srbije
Nova pre 5 minutajoš 23 povezane

OPREZ! Počela SEDMODNEVNA pojačana kontrola saobraćaja: Evo šta je NA METI policije
InfoKG pre 3 satajoš 20 povezanih

Deo osnovaca od danas na raspustu, ostali se raspuštaju 20. juna
Pressek pre 25 minutajoš 19 povezanih

Izraelska vojska objavila da kontroliše vazdušni prostor Teherana
Beta pre 10 minutajoš 67 povezanih