Povezane vesti
Sindikat o odbacivanju prijave za napad na nastavnicu: Otvorena sezona lova na prosvetne radnike
Insajder pre 13 sati
Granski sindikat prosvetnih radnika Srbije "Nezavisnost" uputio je u sredu 4. decembra otvoreno pismo Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu u kom je ocenio da je "otvorena sezona lova" na prosvetne radnike posle odluke tog tužilaštva da odbaci… »
Sindikat o odbacivanju prijave za napad na nastavnicu: Otvorena sezona lova na prosvetne radnike
Novi magazin pre 13 sati
Granski sindikat prosvetnih radnika Srbije "Nezavisnost" uputio je danas otvoreno pismo Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu u kom je ocenio da je "otvorena sezona lova" na prosvetne radnike posle odluke tog tužilaštva da odbaci krivičnu… »
Slučaj "znaš ti,: K**ko, ko sam ja!?" Advokat objasnio zašto je odbačena prijava protiv majke koja je pretukla nastavnicu u…
Blic pre 15 sati
Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo je krivičnu prijavu koju je policija podnela protiv A. R. (32), osumnjičene da je u junu ove godine fizički napala nastavnicu biologije u OŠ „Jovan Dučić“ u Beogradu. Mnogi su bili… »
Slučaj "znaš ti,: K**ko, ko sam ja!?" Advokat objasnio zašto je odbačena prijava protiv majke koja je pretukla nastavnicu u…
Blic pre 15 sati
Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo je krivičnu prijavu koju je policija podnela protiv A. R. (32), osumnjičene da je u junu ove godine fizički napala nastavnicu biologije u OŠ „Jovan Dučić“ u Beogradu. Mnogi su bili… »
"Zapamtićeš me, znaš li ti ko sam ja": Evo zašto je odbačena prijava protiv majke koja je pretukla nastavnicu
Mondo pre 15 sati
Tužilaštvo je odbacilo krivičnu prijavu protiv majke koja je napala nastavnicu biologije u OŠ "Jovan Dučić" u Beogradu. Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo je krivičnu prijavu koju je policija podnela protiv A. R. (32)… »
Vesti dana »
Šef američke kompanije za zdravstveno osiguranje ubijen s leđa nasred Menhetna
Beta pre 3 satajoš 5 povezanih