Povezane vesti
"Ima svoja pravila, navikla je da joj popuštaju...": Pevačica raskrinkala Lepu Brenu, a jedno je kod nje najviše nervira
Mondo pre 21 sat
Sanja Đorđević otkrila je kakva je privatno njena prijateljica i slavna pevačica Lepa Brena. Pevačica Sanja Đorđević je zbog zdravstvenog problema već neko vreme u blagoj medijskoj ilegali, ali je uvek tu kada su u pitanju proslave njenih… »
Drugarica lepe brene progovorila! Svi je dobro znamo, redovan joj je gost u kući, a sada otkrila sve o pevačici: Ona je…
Kurir pre 1 dan
Pevačice Sanja Đorđević i Lepa Brena svojim primerom pokazuju da su iskrena prijateljstva na estradi ipak moguća. Iako važi pravilo da na estradi vlada sujeta, nekoliko njih ruše te predrasude, a Sanja je jednom prilikom govorila o odnosu sa svojom… »
"Ima neka svoja pravila, to me izluđuje, navikla je da joj ljudi popuštaju": Pevačica otkrila kakva je Lepa Brena zaista…
Blic pre 1 dan
Pevačice Sanja Đorđević i Lepa Brena svojim primerom pokazuju da su iskrena prijateljstva na estradi ipak moguća. Iako važi pravilo da na estradi vlada sujeta, nekoliko njih ruše te predrasude, a Sanja je jednom prilikom govorila o odnosu sa svojom… »
Vesti dana »
"Dijana, telefon mi dajte" Dačić pustio snimak i viknuo: E, to nikad neće biti! Taj ko digne ruku na policiju, ide u zatvor, pa makar bio i moj rođeni brat
Kurir pre 4 satijoš 31 povezana
Dačić grmi: „Ko digne ruku na policajca ide u zatvor“… Osim ako je Andrej Vučić (VIDEO)
Nova pre 2 satajoš 20 povezanih
Zapretio Evropi, pa razbesneo sve kad je reč uzeo Amerikanac! Lavrov napravio haos na samitu OEBS na Malti
Mondo pre 39 minutajoš 24 povezane
"Moj san je da ceo Zapadni Balkan bude integrisan u EU": Nova evropska komesarka o proširenju
Euronews pre 2 satajoš 19 povezanih