Povezane vesti
Premijer Vučević u hilandaru koji danas slavi manastirsku slavu: Veliki je blagoslov biti na svetoj hilandarskoj zemlji, sa…
Kurir pre 2 dana
Premijer Srbije Miloš Vučević boravio je na Vavedenje Presvete Bogorodice u manastiru Hilandar, koji danas slavi manastirsku slavu. - Na Vavedenje Presvete Bogorodice boravio sam u jednoj od najvećih srpskih svetinja manastiru Hilandar, koji danas… »
Vučević na Vavedenje u Hilandaru: Država Srbija pomaže obnovu manastira
RTS pre 2 dana
Premijer Miloš Vučević posetio je Hilandar koji slavi manastirsku slavu Vavedenje Presvete Bogorodice i istakao da država Srbija pomaže obnovu jedne od najvećih srpskih svetinja. Miloš Vučević, na Instagram nalogu, objavio je da na Vavedenje… »
Vučević posetio Hilandar, država Srbija pomaže obnovu manastira
RTV pre 2 dana
KAREJA - Premijer Miloš Vučević posetio je Hilandar koji danas slavi manastirsku slavu Vavedenje Presvete Bogorodice i istakao da država Srbija pomaže obnovu jedne od najvećih srpskih svetinja. "Na Vavedenje Presvete Bogorodice boravio sam u jednoj… »
Vučević posetio Hilandar, država Srbija pomaže obnovu manastira
Euronews pre 2 dana
Premijer Miloš Vučević posetio je Hilandar koji danas slavi manastirsku slavu Vavedenje Presvete Bogorodice i istakao da država Srbija pomaže obnovu jedne od najvećih srpskih svetinja. "Na Vavedenje Presvete Bogorodice boravio sam u jednoj od… »
Premijer Vučević na Hilandaru: U ovim teškim vremenima, preko nam je potrebno jedinstvo države, naroda i crkve
Telegraf pre 2 dana
Preporučujemo. Srpski premijer Miloš Vučević boravio je, na današnji praznik Vavedenja Presvete Bogorodice, u jednoj od najvećih srpskih svetinja, manastiru Hilandar, koji slavi manastirsku slavu. "Veliki je blagoslov biti na svetoj hilandarskoj… »
Vesti dana »
Priveden muškarac koji je na protestu kolima udario ljude: Oglasilo se Više javno tužilaštvo, osumnjičenom određeno zadržavanje
Kurir pre 2 satajoš 116 povezanih
BLOG UŽIVO Protestna šetnja u centru Beograda, u blokadi sada 29 fakulteta, cela uprava PMF-a u Nišu podnela ostavku
Nova pre 17 minutajoš 20 povezanih
Evo gde će pasti 20 cm snega! Obilne padavine noćas u ovim predelima Srbije, očekuje se i do 30 litara kiše
Telegraf pre 1 satjoš 29 povezanih
uživo RAT U UKRAJINI Rusija izvela raketni napad na Krivi Rog: Poginule dve osobe, povređeno osam
Euronews pre 3 satajoš 25 povezanih