Povezane vesti
Premijer Vučević u hilandaru koji danas slavi manastirsku slavu: Veliki je blagoslov biti na svetoj hilandarskoj zemlji, sa…
Kurir pre 5 dana
Premijer Srbije Miloš Vučević boravio je na Vavedenje Presvete Bogorodice u manastiru Hilandar, koji danas slavi manastirsku slavu. - Na Vavedenje Presvete Bogorodice boravio sam u jednoj od najvećih srpskih svetinja manastiru Hilandar, koji danas… »
Vučević na Vavedenje u Hilandaru: Država Srbija pomaže obnovu manastira
RTS pre 5 dana
Premijer Miloš Vučević posetio je Hilandar koji slavi manastirsku slavu Vavedenje Presvete Bogorodice i istakao da država Srbija pomaže obnovu jedne od najvećih srpskih svetinja. Miloš Vučević, na Instagram nalogu, objavio je da na Vavedenje… »
Vučević posetio Hilandar, država Srbija pomaže obnovu manastira
RTV pre 5 dana
KAREJA - Premijer Miloš Vučević posetio je Hilandar koji danas slavi manastirsku slavu Vavedenje Presvete Bogorodice i istakao da država Srbija pomaže obnovu jedne od najvećih srpskih svetinja. "Na Vavedenje Presvete Bogorodice boravio sam u jednoj… »
Vučević posetio Hilandar, država Srbija pomaže obnovu manastira
Euronews pre 5 dana
Premijer Miloš Vučević posetio je Hilandar koji danas slavi manastirsku slavu Vavedenje Presvete Bogorodice i istakao da država Srbija pomaže obnovu jedne od najvećih srpskih svetinja. "Na Vavedenje Presvete Bogorodice boravio sam u jednoj od… »
Premijer Vučević na Hilandaru: U ovim teškim vremenima, preko nam je potrebno jedinstvo države, naroda i crkve
Telegraf pre 5 dana
Preporučujemo. Srpski premijer Miloš Vučević boravio je, na današnji praznik Vavedenja Presvete Bogorodice, u jednoj od najvećih srpskih svetinja, manastiru Hilandar, koji slavi manastirsku slavu. "Veliki je blagoslov biti na svetoj hilandarskoj… »
Vesti dana »
FOTO, VIDEO: Počela blokada novosadskog Fakulteta tehničkih nauka
Radio 021 pre 24 satajoš 74 povezane
Kremlj potvrdio da je Putin odobrio azil Assadu nakon pada Damaska
Slobodna Evropa pre 24 satajoš 45 povezanih
BLOG Nova stvarnost u Siriji: Hiljade zatvorenika pušteno iz „ljudske klanice“, Putin garantovao azil za Asada
N1 Info pre 2 satajoš 24 povezane
Dačić: Uhapšeno lice zbog sumnje da je izvršio krivično delo polno uznemiravanje
RTV pre 2 satajoš 23 povezane
Oslobođeni zatvorenici iz Asadovog zatvora: „Suze radosnice i tuga“
Nedeljnik pre 24 satajoš 20 povezanih