Povezane vesti
Premijer Vučević u hilandaru koji danas slavi manastirsku slavu: Veliki je blagoslov biti na svetoj hilandarskoj zemlji, sa…
Kurir pre 21 sat
Premijer Srbije Miloš Vučević boravio je na Vavedenje Presvete Bogorodice u manastiru Hilandar, koji danas slavi manastirsku slavu. - Na Vavedenje Presvete Bogorodice boravio sam u jednoj od najvećih srpskih svetinja manastiru Hilandar, koji danas… »
Vučević na Vavedenje u Hilandaru: Država Srbija pomaže obnovu manastira
RTS pre 21 sat
Premijer Miloš Vučević posetio je Hilandar koji slavi manastirsku slavu Vavedenje Presvete Bogorodice i istakao da država Srbija pomaže obnovu jedne od najvećih srpskih svetinja. Miloš Vučević, na Instagram nalogu, objavio je da na Vavedenje… »
Vučević posetio Hilandar, država Srbija pomaže obnovu manastira
RTV pre 22 sata
KAREJA - Premijer Miloš Vučević posetio je Hilandar koji danas slavi manastirsku slavu Vavedenje Presvete Bogorodice i istakao da država Srbija pomaže obnovu jedne od najvećih srpskih svetinja. "Na Vavedenje Presvete Bogorodice boravio sam u jednoj… »
Vučević posetio Hilandar, država Srbija pomaže obnovu manastira
Euronews pre 22 sata
Premijer Miloš Vučević posetio je Hilandar koji danas slavi manastirsku slavu Vavedenje Presvete Bogorodice i istakao da država Srbija pomaže obnovu jedne od najvećih srpskih svetinja. "Na Vavedenje Presvete Bogorodice boravio sam u jednoj od… »
Premijer Vučević na Hilandaru: U ovim teškim vremenima, preko nam je potrebno jedinstvo države, naroda i crkve
Telegraf pre 22 sata
Preporučujemo. Srpski premijer Miloš Vučević boravio je, na današnji praznik Vavedenja Presvete Bogorodice, u jednoj od najvećih srpskih svetinja, manastiru Hilandar, koji slavi manastirsku slavu. "Veliki je blagoslov biti na svetoj hilandarskoj… »
Vesti dana »
Pokrajinskom poslaniku Pokreta slobodnih građana određen kućni pritvor od 30 dana
NIN pre 2 satajoš 31 povezana