Povezane vesti
Premijer Vučević u hilandaru koji danas slavi manastirsku slavu: Veliki je blagoslov biti na svetoj hilandarskoj zemlji, sa…
Kurir pre 1 dan
Premijer Srbije Miloš Vučević boravio je na Vavedenje Presvete Bogorodice u manastiru Hilandar, koji danas slavi manastirsku slavu. - Na Vavedenje Presvete Bogorodice boravio sam u jednoj od najvećih srpskih svetinja manastiru Hilandar, koji danas… »
Vučević na Vavedenje u Hilandaru: Država Srbija pomaže obnovu manastira
RTS pre 1 dan
Premijer Miloš Vučević posetio je Hilandar koji slavi manastirsku slavu Vavedenje Presvete Bogorodice i istakao da država Srbija pomaže obnovu jedne od najvećih srpskih svetinja. Miloš Vučević, na Instagram nalogu, objavio je da na Vavedenje… »
Vučević posetio Hilandar, država Srbija pomaže obnovu manastira
RTV pre 1 dan
KAREJA - Premijer Miloš Vučević posetio je Hilandar koji danas slavi manastirsku slavu Vavedenje Presvete Bogorodice i istakao da država Srbija pomaže obnovu jedne od najvećih srpskih svetinja. "Na Vavedenje Presvete Bogorodice boravio sam u jednoj… »
Vučević posetio Hilandar, država Srbija pomaže obnovu manastira
Euronews pre 1 dan
Premijer Miloš Vučević posetio je Hilandar koji danas slavi manastirsku slavu Vavedenje Presvete Bogorodice i istakao da država Srbija pomaže obnovu jedne od najvećih srpskih svetinja. "Na Vavedenje Presvete Bogorodice boravio sam u jednoj od… »
Premijer Vučević na Hilandaru: U ovim teškim vremenima, preko nam je potrebno jedinstvo države, naroda i crkve
Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Srpski premijer Miloš Vučević boravio je, na današnji praznik Vavedenja Presvete Bogorodice, u jednoj od najvećih srpskih svetinja, manastiru Hilandar, koji slavi manastirsku slavu. "Veliki je blagoslov biti na svetoj hilandarskoj… »
Vesti dana »
Pokrajinskom poslaniku Pokreta slobodnih građana određen kućni pritvor od 30 dana
NIN pre 5 satijoš 31 povezana
Barnije podneo ostavku, ostaje na dužnosti do imenovanja nove vlade
Euronews pre 1 satjoš 41 povezana
Dačić grmi: „Ko digne ruku na policajca ide u zatvor“… Osim ako je Andrej Vučić (VIDEO)
Nova pre 2 satajoš 20 povezanih
Zapretio Evropi, pa razbesneo sve kad je reč uzeo Amerikanac! Lavrov napravio haos na samitu OEBS na Malti
Mondo pre 35 minutajoš 24 povezane
"Moj san je da ceo Zapadni Balkan bude integrisan u EU": Nova evropska komesarka o proširenju
Euronews pre 2 satajoš 19 povezanih