Povezane vesti
AKO ŽELITE USPEŠNO DA VODITE POSAO - DRŽITE SE OVOGA! Čuveni milijarder dao 3 saveta sa kojima nema greške - Svako ovo…
Kurir pre 13 sati
Milijarder Rej Dalio koji je sam napravio ima recept za uspeh u tri koraka - i to je onaj koji svako može da koristi, napisao je u postu na LinkedIn-u u nedelju. Prvo, identifikujte šta želite. Drugo, smislite kako da ih realno postignete. I treće… »
Milijarder koji je sve sam stekao tvrdi da ako uradite ove 3 stvari doživećete ogroman uspeh: „Čak i ako ste težak…
Nova pre 14 sati
: Milijarder Rej Dalio ima jednostavan recept za uspeh: tri koraka koja svako može primeniti, napisao je u objavi na LinkedInu u nedelju. Prvo, dogovorite se „sami sa sobom“ šta želite. Drugo, utvrdite kako realno možete da postignete postavljene… »
Čuveni milijarder dao 3 ključna poslovna saveta! Ako želite uspeh, držite se ovoga: Svako ovo može da upotrebi
Blic pre 13 sati
Milijarder Rej Dalio koji je sam napravio ima recept za uspeh u tri koraka - i to je onaj koji svako može da koristi, napisao je u postu na LinkedIn-u u nedelju. Prvo, identifikujte šta želite. Drugo, smislite kako da ih realno postignete. I treće… »
Vesti dana »
U sačekuši na Menhetnu ubijen direktor jedne od najvećih američkih kompanija
Danas pre 7 satijoš 5 povezanih