Povezane vesti
"Ceo život ću plakati zbog njega": Potresne reči trudne Milice Veličković o trudnoći, a onda isrekakala Terzu: "Hormoni…
Blic pre 17 sati
Milica Veličković u radio-emisiji "Amnezija" kod Borislava Terzića Terze i Danijela Dujkovića Munjeza progovorila je o odnosu sa Terzom i dešavanjima od prethodne noći. - Super sam, sad sam ustala i drago mi je da sam prvoj temi dopustili da bude… »
"Ceo život ću plakati zbog njega" Potresne reči trudne Milice Veličković o trudnoći, a onda ispreskakala Terzu: Prodao…
Kurir pre 17 sati
Milica Veličković u radio-emisiji "Amnezija" kod Borislava Terzića Terze i Danijela Dujkovića Munjeza progovorila je o odnosu sa Terzom i dešavanjima od prethodne noći. - Super sam, sad sam ustala i drago mi je da sam prvoj temi dopustili da bude… »
Vesti dana »
Vučić uživo iz Ciriha: "Švajcarska je za nas važan partner, očekujemo još veći broj švajcarskih investitora u našoj zemlji"
Blic pre 11 minutajoš 9 povezanih
Barnije danas podnosi ostavku nakon pada Vlade, Makron će se obratiti javnosti
RTV pre 1 satjoš 8 povezanih
Stiže nova tura snega - do 15 cm u ovim delovima zemlje: Oglasio se RHMZ, evo gde se očekuju padavine
Mondo pre 16 minutajoš 8 povezanih
Bitkoin prvi put u istoriji premašio vrednost od 100.000 dolara
Euronews pre 23 minutajoš 7 povezanih
Blinken: Kijev mora da donese teške odluke o mobilizaciji; Medvedev: SAD ne brine što će umirati 18-godišnjaci
RTS pre 1 satjoš 6 povezanih