Povezane vesti
"Ceo život ću plakati zbog njega": Potresne reči trudne Milice Veličković o trudnoći, a onda isrekakala Terzu: "Hormoni me…
Blic 04.12.2024
Milica Veličković u radio-emisiji "Amnezija" kod Borislava Terzića Terze i Danijela Dujkovića Munjeza progovorila je o odnosu sa Terzom i dešavanjima od prethodne noći. - Super sam, sad sam ustala i drago mi je da sam prvoj temi dopustili da bude prva… »
"Ceo život ću plakati zbog njega" Potresne reči trudne Milice Veličković o trudnoći, a onda ispreskakala Terzu: Prodao bebu u…
Kurir 04.12.2024
Milica Veličković u radio-emisiji "Amnezija" kod Borislava Terzića Terze i Danijela Dujkovića Munjeza progovorila je o odnosu sa Terzom i dešavanjima od prethodne noći. - Super sam, sad sam ustala i drago mi je da sam prvoj temi dopustili da bude prva… »
Vesti dana »

Masovne dojave o bombama u školama i vrtićima širom Srbije izazvale evakuacije i policijske provere
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 81 povezana

MSP angažovano na pružanju konzularne zaštite državljaninu Srbije, članu posade Sumuda
RTV pre 1 satjoš 37 povezanih

Dve žrtve napada kod sinagoge u Mančesteru, policija ubila osumnjičenog
BBC News pre 1 satjoš 56 povezanih

Obilne padavine i sneg u Srbiji: RHMZ izdao crvene meteolarme za jug, istok i centralne krajeve
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 68 povezanih

Izraelska mornarica presrela Globalnu Sumud flotilu sa humanitarnom pomoći za Gazu
Naslovi.ai pre 2 satajoš 40 povezanih