Povezane vesti
"Ceo život ću plakati zbog njega": Potresne reči trudne Milice Veličković o trudnoći, a onda isrekakala Terzu: "Hormoni…
Blic pre 1 dan
Milica Veličković u radio-emisiji "Amnezija" kod Borislava Terzića Terze i Danijela Dujkovića Munjeza progovorila je o odnosu sa Terzom i dešavanjima od prethodne noći. - Super sam, sad sam ustala i drago mi je da sam prvoj temi dopustili da bude… »
"Ceo život ću plakati zbog njega" Potresne reči trudne Milice Veličković o trudnoći, a onda ispreskakala Terzu: Prodao…
Kurir pre 1 dan
Milica Veličković u radio-emisiji "Amnezija" kod Borislava Terzića Terze i Danijela Dujkovića Munjeza progovorila je o odnosu sa Terzom i dešavanjima od prethodne noći. - Super sam, sad sam ustala i drago mi je da sam prvoj temi dopustili da bude… »
Vesti dana »
Rast penzija od 10,9 odsto će prosečne penzije povećati za oko 40 evra
Nova ekonomija pre 31 minutajoš 1 povezana
Gradjani Srbije pozvani da zastanu 15 minuta i odaju počast nastradalima u Novom Sadu
Radio sto plus pre 37 minutajoš 3 povezane
Lavrov otvorio sve karte kod Karlsona: Rusija spremna da upotrebi jezivo oružje, pitanje je trenutka
Mondo pre 49 minutajoš 6 povezanih
I danas kišovito, a ove predele Srbije očekuje i sneg: Temperatura do 12 stepeni
Telegraf pre 2 satajoš 4 povezane
"To što je uradio je okrenulo meč!": Željko objasnio, ovako je slomljen prvak Evrope!
Mondo pre 54 minutajoš 3 povezane