Povezane vesti
"Ceo život ću plakati zbog njega": Potresne reči trudne Milice Veličković o trudnoći, a onda isrekakala Terzu: "Hormoni…
Blic pre 4 dana
Milica Veličković u radio-emisiji "Amnezija" kod Borislava Terzića Terze i Danijela Dujkovića Munjeza progovorila je o odnosu sa Terzom i dešavanjima od prethodne noći. - Super sam, sad sam ustala i drago mi je da sam prvoj temi dopustili da bude… »
"Ceo život ću plakati zbog njega" Potresne reči trudne Milice Veličković o trudnoći, a onda ispreskakala Terzu: Prodao…
Kurir pre 4 dana
Milica Veličković u radio-emisiji "Amnezija" kod Borislava Terzića Terze i Danijela Dujkovića Munjeza progovorila je o odnosu sa Terzom i dešavanjima od prethodne noći. - Super sam, sad sam ustala i drago mi je da sam prvoj temi dopustili da bude… »
Vesti dana »
Sagovornici N1: Asad verovatno odavno na bezbednom, niko nije mogao da pretpostavi da režim niko neće braniti
N1 Info pre 31 minutajoš 113 povezane
Uživo pao Asad, sumnja se da je mrtav! Oglasili se Tramp i Rusija, gori predsednička palata: Pobunjenici izdali prvu naredbu (foto/video)
Blic pre 6 minutajoš 49 povezanih
Održan protest u Novom Sadu, deo ispred skupštine ofarban crvenom bojom
RTV pre 0 minutajoš 38 povezanih
Vučević o otvaranju Notr Dama: Još jednom potvrđeno prijateljstvo sa francuskim narodom
Danas pre 5 satijoš 23 povezane