Povezane vesti
"Ceo život ću plakati zbog njega": Potresne reči trudne Milice Veličković o trudnoći, a onda isrekakala Terzu: "Hormoni…
Blic pre 5 dana
Milica Veličković u radio-emisiji "Amnezija" kod Borislava Terzića Terze i Danijela Dujkovića Munjeza progovorila je o odnosu sa Terzom i dešavanjima od prethodne noći. - Super sam, sad sam ustala i drago mi je da sam prvoj temi dopustili da bude… »
"Ceo život ću plakati zbog njega" Potresne reči trudne Milice Veličković o trudnoći, a onda ispreskakala Terzu: Prodao…
Kurir pre 5 dana
Milica Veličković u radio-emisiji "Amnezija" kod Borislava Terzića Terze i Danijela Dujkovića Munjeza progovorila je o odnosu sa Terzom i dešavanjima od prethodne noći. - Super sam, sad sam ustala i drago mi je da sam prvoj temi dopustili da bude… »
Vesti dana »
Upad izraelske vojske u Siriju stigao na oko 25 kilometara od Damaska
RTV pre 10 minutajoš 6 povezanih
Vrhunski obaveštajac o situaciji u Siriji: Šta dalje očekivati, kome sve ovo ide naruku, a kome ne odgovara
Telegraf pre 1 satjoš 10 povezanih
Ubica direktora sa menhetna se tresao zbog jednog pitanja policije: Poznato kako je Manđione pronađen: "Odmah smo znali da je to on"
Blic pre 1 satjoš 7 povezanih
Zelenski: Strane trupe bi mogle da dođu u Ukrajinu; Kremlj: Nismo bili u kontaktu sa Trampom
RTS pre 40 minutajoš 5 povezanih