Povezane vesti
"Ceo život ću plakati zbog njega": Potresne reči trudne Milice Veličković o trudnoći, a onda isrekakala Terzu: "Hormoni…
Blic pre 4 dana
Milica Veličković u radio-emisiji "Amnezija" kod Borislava Terzića Terze i Danijela Dujkovića Munjeza progovorila je o odnosu sa Terzom i dešavanjima od prethodne noći. - Super sam, sad sam ustala i drago mi je da sam prvoj temi dopustili da bude… »
"Ceo život ću plakati zbog njega" Potresne reči trudne Milice Veličković o trudnoći, a onda ispreskakala Terzu: Prodao…
Kurir pre 4 dana
Milica Veličković u radio-emisiji "Amnezija" kod Borislava Terzića Terze i Danijela Dujkovića Munjeza progovorila je o odnosu sa Terzom i dešavanjima od prethodne noći. - Super sam, sad sam ustala i drago mi je da sam prvoj temi dopustili da bude… »
Vesti dana »
BLOG Nova stvarnost u Siriji: Hiljade zatvorenika pušteno iz „ljudske klanice“, Putin garantovao azil za Asada
N1 Info pre 9 minutajoš 20 povezanih
Peskov: Rusija preduzima mere da osigura bezbednost svojih vojnih baza u Siriji
RTV pre 34 minutajoš 16 povezanih
BLOG UŽIVO Više od 30 fakulteta u Srbiji obustavilo rad: Momci sa kapljčama tražili studente, skup ispred RTS, u Nišu „čas integriteta“
Nova pre 9 minutajoš 16 povezanih
Inženjer Zoran Đajić: „Svedočiću da je za smrt 15 ljudi u Novom Sadu kriva vlast“
Luftika pre 45 minutajoš 5 povezanih
ISW: Assadov pad šteti Putinovom kredibilitetu među saveznicima
Al Jazeera pre 2 satajoš 12 povezanih