Povezane vesti
Uskoro industrija na udaru EU regulative: Država bi za deset godina od takse na ugljenik mogla da prihoduje 382 miliona evra
Danas pre 4 dana
Ukoliko bi se uvela nacionalna taksa na ugljenik, država bi od industrija aluminijuma, cementa, gvožđa, čelika i veštačkih đubriva do 2034. godine mogla prihoduje i do 382 miliona evra, ocenio je NALED uz napomenu da će se od 2026. obe… »
DRŽAVA BI ZA 10 GODINA OD OVE TAKSE MOGLA DA PRIHODUJE ČAK 382 MILIONA €! Ako se ne uvede naši izvoznici suočiće se sa…
Kurir pre 4 dana
Ukoliko bi se uvela nacionalna taksa na ugljenik, potencijalni prihod bi 2034. mogao da dostigne i 382 miliona evra, uzimajući u obzir takse prikupljene iz industrija aluminijuma, cementa, gvožđa, čelika i veštačkih đubriva, koje će se od 2026… »
Država bi za deset godina od takse na ugljenik mogla da prihoduje 382 miliona evra
Biznis.rs pre 4 dana
Trenutni sistem naplate naknade za zaštitu životne sredine nije u skladu sa principom zagađivač plaća. Ukoliko bi se uvela nacionalna taksa na ugljenik, potencijalni prihod bi 2034. mogao da dostigne i 382 miliona evra, uzimajući u obzir takse… »
Vesti dana »
U Moskvi skinuta "režimska" zastava sa ambasade Sirije: Pogledajte! (foto)
Pravda pre 5 minutajoš 117 povezanih
Benjamin Netanijahu: "Ovo je istorijski dan u istoriji Bliskog istoka"
Telegraf pre 52 minutajoš 49 povezanih
FOTO i VIDEO: Novosađani ostavili poruke ispred Skupštine grada, a potom podržali studente u kampusu UNS
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 38 povezanih
Jokić je čudovište, ovo nikada pre nije uradio u karijeri: Zbog toga je sramota Denvera prema Srbinu još veća
Nova pre 7 satijoš 18 povezanih
Joveljić sa srpskom zastavom: "Znao sam da će doći moj trenutak" VIDEO
B92 pre 6 satijoš 19 povezanih