Povezane vesti
Andrea Kajganić priznala da je ubila Sašu Kulišića, njegova ćerka Tamara uhapšena zbog droge: Mogle bi da se nađu u…
Nova pre 23 sata
: Andrea Kajganić priznala je da je ubila Sašu Kulišića, dok je njegova ćerka Tamara Kulišić (22) uhapšena zbog sumnje da se bavila trgovinom droge. Okružno javno tužilaštvo u Doboju je tražilo da se Kulišić odredi pritvor, što bi značilo… »
"Maćeha monstrum" i pastorka zajedno u zatvoru: Tamara je uhapšena zbog droge i verovatno će biti u istom pritvoru sa ženom…
Blic pre 24 sata
Andrea Kajganić priznala je da je ubila Sašu Kulišića, dok je njegova ćerka Tamara Kulišić (22) uhapšena zbog sumnje da se bavila trgovinom droge. Okružno javno tužilaštvo u Doboju je tražilo da se Kulišić odredi pritvor, što bi značilo da… »
Vesti dana »
"Dijana, telefon mi dajte" Dačić pustio snimak i viknuo: E, to nikad neće biti! Taj ko digne ruku na policiju, ide u zatvor, pa makar bio i moj rođeni brat
Kurir pre 3 satajoš 31 povezana
Barnije podneo ostavku, ostaje na dužnosti do imenovanja nove vlade
NIN pre 20 minutajoš 33 povezane
Haos na sastanku OEBS na Malti zbog Lavrova: Pretio "toplom fazom" rata, ministri izašli iz sale, kada je Blinken uzeo reč Rus je ovo uradio (foto, video)
Kurir pre 1 minutjoš 22 povezane
Brnabić: Proširenje EU rešilo bi mnoga pitanja; Kopman: Siguran sam da će klaster 3 uskoro biti otvoren
RTS pre 2 satajoš 19 povezanih