Povezane vesti
Poljoprivrednici: Vlada ispunila deo obećanja, seme kukuruza 30.000 dinara, a dobićemo 17.000 dinara
Biznis.rs pre 18 sati
pojedine semenske kuće već podigle cene. Obećanja Vlade Srbije, potvrđena sporazumom sa Ministarstvom poljoprivrede za ovu i sledeću godinu, kojim su jesenas okončani protesti poljoprivrednika, realizuju se delimično i usporeno, rekli su danas… »
Poljoprivrednici: Vlada ispunila deo obećanja, seme kukuruza 30.000 dinara, a dobićemo 17.000 dinara
Biznis.rs pre 23 sata
pojedine semenske kuće već podigle cene. Obećanja Vlade Srbije, potvrđena sporazumom sa Ministarstvom poljoprivrede za ovu i sledeću godinu, kojim su jesenas okončani protesti poljoprivrednika, realizuju se delimično i usporeno, rekli su danas… »
Nova ekonomija pre 1 dan
Obećanja Vlade Srbije, potvrđena sporazumom sa Ministarstvom poljoprivrede za ovu i sledeću godinu, kojim su jesenas okončani protesti poljoprivrednika, realizuju se delimično i usporeno, rekli su danas agenciji Beta poljoprivredni proizvođači… »
Vesti dana »
"Dijana, telefon mi dajte" Dačić pustio snimak i viknuo: E, to nikad neće biti! Taj ko digne ruku na policiju, ide u zatvor, pa makar bio i moj rođeni brat
Kurir pre 3 satajoš 31 povezana
Premijer Francuske podneo ostavku, poznato do kada ostaje na dužnosti
Telegraf pre 46 minutajoš 33 povezane
Dačić grmi: „Ko digne ruku na policajca ide u zatvor“… Osim ako je Andrej Vučić (VIDEO)
Nova pre 1 satjoš 20 povezanih
Ukrajinski ministar nazvao Lavrova ratnim zločincem na sastanku OEBS na Malti
Novi magazin pre 2 satajoš 22 povezane
Brnabić: Proširenje EU rešilo bi mnoga pitanja; Kopman: Siguran sam da će klaster 3 uskoro biti otvoren
RTS pre 2 satajoš 19 povezanih