Povezane vesti
Nemačka se naoružava! Vlada odobrila strategiju odbrambene industrije zbog mogućeg sukoba sa rusijom
Blic pre 4 dana
Nemačka vlada odobrila je Strategiju odbrambene industrije koja ima za cilj da pomogne kompanijama da lakše povećaju kapacitete i ubrzaju proizvodnju oružja, s obzirom na aktuelnu bezbednosnu situaciju i sukob Ukrajine i Rusije. - Trenutna preteća… »
Nemačka vlada odobrila Strategiju odbrambene industrije
Euronews pre 4 dana
Nemačka vlada odobrila je Strategiju odbrambene industrije koja ima za cilj da pomogne kompanijama da lakše povećaju kapacitete i ubrzaju proizvodnju oružja, s obzirom na aktuelnu bezbednosnu situaciju i sukob Ukrajine i Rusije. "Trenutna preteća… »
Vesti dana »
Uživo Sirija potpuno eksplodirala! Pao grad u kom je ključna ruska baza, Kurdi odbijaju napade proturskih snaga, svet obilaze šok snimci! Gde je Asad?! (video)
Kurir pre 13 minutajoš 117 povezanih
FOTO i VIDEO: Novosađani ostavili poruke ispred Skupštine grada, a potom podržali studente u kampusu UNS
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 38 povezanih
Majstorija: Jokić radio šta je hteo, pogledajte svaki od Nikolinih 56 poena! (video)
Večernje novosti pre 5 satijoš 18 povezanih
Dejan Joveljić sa srpskom zastavom na konferenciji nakon osvanja titule: „Znao sam da će doći moj trenutak“ (video)
Hot sport pre 4 satijoš 19 povezanih