Повезане вести
Вучић из Цириха: "Остаће историјски траг за шта смо се борили и каква је позиција Србије”
Телеграф 04.12.2024
Препоручујемо. Председник Републике Србије Александар Вучић обратио се јавности у Србији из Цириха, након трибине "Циришки говор". Каже да је дао све од себе говорећи на трибини "Циришки говор". "Говорио сам дао сам све од себе… »
"Остаће историјски траг за шта смо се борили и каква је позиција Србије" Вучић: Док сам председник, Србија неће признати…
Курир 04.12.2024
Председник Републике Србије Александар Вучић обратио се након трибине "Циришки говор" на којој се обратио свима присутнима, и том приликом говорио о променама у свету, али и о положају Србије у новом времену. Председник се прво… »
Вучић после "Циришког говора": Остаће историјски траг за шта смо се као земља борили
Еуроневс 04.12.2024
Председник Александар Вучић изјавио је вечерас после "Циришког говора" у организацији магазина Велтвохе да је тај његов наступ био изузетно важан за нашу земљу, јер ће остати историјски траг за шта смо се као земља борили и о… »
Вести дана »
Пријава за легализацију траје 60 дана. Почиње сутра у 4 ујутру, ово је све што би грађани требало да знају
Ало пре 2 сатајош 34 повезане
На граници лудила: Чешки председник поручио да се ближи тренутак "обарања руских авиона"
Правда пре 2 сатајош 51 повезана
Бивши фудбалер Звезде срушио црвено-беле на Маракани, па се "извинио": Војводина је овако дошла до победе
Телеграф пре 2 сатајош 31 повезана
Нема титуле за првака Формуле 1: Ево зашто је ФИА одбила да му уручи пехар
Мондо пре 8 минутајош 43 повезане