Povezane vesti

Vučić iz Ciriha: "Ostaće istorijski trag za šta smo se borili i kakva je pozicija Srbije”

Vučić iz Ciriha: "Ostaće istorijski trag za šta smo se borili i kakva je pozicija Srbije”

Telegraf 04.12.2024
Preporučujemo. Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti u Srbiji iz Ciriha, nakon tribine "Ciriški govor". Kaže da je dao sve od sebe govoreći na tribini "Ciriški govor". "Govorio sam dao sam sve od sebe, trudio se da budem… »
"Ostaće istorijski trag za šta smo se borili i kakva je pozicija Srbije" Vučić: Dok sam predsednik, Srbija neće priznati…

"Ostaće istorijski trag za šta smo se borili i kakva je pozicija Srbije" Vučić: Dok sam predsednik, Srbija neće priznati…

Kurir 04.12.2024
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obratio se nakon tribine "Ciriški govor" na kojoj se obratio svima prisutnima, i tom prilikom govorio o promenama u svetu, ali i o položaju Srbije u novom vremenu. Predsednik se prvo osvrnuo na obraćanje… »
Vučić posle "Ciriškog govora": Ostaće istorijski trag za šta smo se kao zemlja borili

Vučić posle "Ciriškog govora": Ostaće istorijski trag za šta smo se kao zemlja borili

Euronews 04.12.2024
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je večeras posle "Ciriškog govora" u organizaciji magazina Veltvohe da je taj njegov nastup bio izuzetno važan za našu zemlju, jer će ostati istorijski trag za šta smo se kao zemlja borili i o poziciji Srbije… »

Vesti dana »