Povezane vesti
Vučić iz Ciriha: "Ostaće istorijski trag za šta smo se borili i kakva je pozicija Srbije”
Telegraf 04.12.2024
Preporučujemo. Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti u Srbiji iz Ciriha, nakon tribine "Ciriški govor". Kaže da je dao sve od sebe govoreći na tribini "Ciriški govor". "Govorio sam dao sam sve od sebe, trudio se da budem… »
"Ostaće istorijski trag za šta smo se borili i kakva je pozicija Srbije" Vučić: Dok sam predsednik, Srbija neće priznati…
Kurir 04.12.2024
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obratio se nakon tribine "Ciriški govor" na kojoj se obratio svima prisutnima, i tom prilikom govorio o promenama u svetu, ali i o položaju Srbije u novom vremenu. Predsednik se prvo osvrnuo na obraćanje na… »
Vučić posle "Ciriškog govora": Ostaće istorijski trag za šta smo se kao zemlja borili
Euronews 04.12.2024
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je večeras posle "Ciriškog govora" u organizaciji magazina Veltvohe da je taj njegov nastup bio izuzetno važan za našu zemlju, jer će ostati istorijski trag za šta smo se kao zemlja borili i o poziciji Srbije. "Za mene… »
Vesti dana »
Dimitrijević (RIK): „Do 25. oktobra biće sve spremno za glasanje, u birački spisak upisano oko 6,44 miliona glasača“
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 24 povezane
Advokat: Novosadski aktivisti uskraćeni za pravo na odbranu, ne znamo ko su ostala pomilovana lica
Mašina pre 1 satjoš 29 povezanih
Valić Nedeljković: Svih osam članova Saveta REM bilo za monitoring Informera, ali se od 10h do 12h nešto desilo
N1 Info pre 16 minutajoš 16 povezanih
Ana Brnabić vršiteljka dužnosti predsednice Srbije, od Vučića buket cveća za rođendan
BBC News pre 1 satjoš 66 povezanih
Prognoza vremena za ponedeljak, 28. septembar: Ujutru magla, tokom dana pretežno sunčano
Beta pre 5 satijoš 23 povezane