Povezane vesti

"Od tih snova nema ništa, Vojvodina je deo Srbije" Vučić: Video sam te ludačke i besmislene izjave, sever Srbije je…

"Od tih snova nema ništa, Vojvodina je deo Srbije" Vučić: Video sam te ludačke i besmislene izjave, sever Srbije je…

Kurir 04.12.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras, komentarišući izjave pojedinih predstavnika opozicije da Vojvodina treba da postane samostalna i da dobije svoj pozivni broj, da od tih snova nema ništa i poručio da je Vojvodina deo Srbije… »
Vučić: Od snova o nezavisnosti Vojvodine nema ništa, Vojvodina je deo Srbije

Telegraf 04.12.2024
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras, komentarišući izjave pojedinih predstavnika opozicije da Vojvodina treba da postane samostalna i da dobije svoj pozivni broj, da od tih snova nema ništa i poručio da je… »

RTV 04.12.2024
CIRIH - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras, komentarišući izjave pojedinih predstavnika opozicije da Vojvodina treba da postane samostalna i da dobije svoj pozivni broj, da od tih snova nema ništa i poručio da je Vojvodina deo… »
"Od tih snova nema ništa": Vučić o nezavisnosti Vojvodine: To je deo Srbije, smešno mi je da komentarišem ludačke izjave

"Od tih snova nema ništa": Vučić o nezavisnosti Vojvodine: To je deo Srbije, smešno mi je da komentarišem ludačke izjave

Blic 04.12.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se danas iz Ciriha gde je prisustvovao na tribini "Ciriški govor", i tom prilikom prokomentarisao pozive za nezavisnost Vojvodine. Vučić je odmah istakao da od toga nema ništa, jer je Vojvodina bila i… »

Vesti dana »