Povezane vesti
Zašto je Britni Spirs napustila Ameriku i preselila se u Meksiko
N1 Info 04.12.2024
Britni Spirs je na svoj 43. rođendan otkrila da se seli u Meksiko u pokušaju da pobegne od paparaca, optuživši ih da su prema njoj uvek bili „neverovatno okrutni“. „Paparaci mi zaista povređuju osećanja. Paparaci čine da moje lice izgleda kao da nosim… »
Napušta SAD: Zašto se Britni Spirs preselila u Meksiko
RTS 04.12.2024
Britni Spirs je na svoj 43. rođendan otkrila da se seli u Meksiko u pokušaju da pobegne od paparaca, optuživši ih da su prema njoj uvek bili „neverovatno okrutni“. „Paparaci mi zaista povređuju osećanja. Paparaci čine da moje lice izgleda kao da nosim… »
Vesti dana »
UŽIVO Izbori u Mionici, Negotinu i Sečnju: Nepravilnosti i incidenti u svim mestima, posmatrači Crte se povukli iz Mionice, napadnuti poslanici (FOTO, VIDEO)
Danas pre 21 minutajoš 111 povezana
Sneg nastavlja da pada u Beogradu, ali i širom Srbije: Oglasio se RHMZ sa najnovijom prognozom
Mondo pre 3 satajoš 30 povezanih
Vučić: Sutra ćemo imati važan sastanak o NIS-u, rafinerija prestaje da radi u utorak
RTS pre 1 satjoš 21 povezana
Izbori u Negotinu, Mionici i Sečnju: Visoka izlaznost, prijavljene brojne nepravilnosti
BBC News pre 3 satajoš 24 povezane
Kvalifikacije za SP se nastavljaju – BiH dočekuje Srbiju. Orlovi jure novi trijumf, dok domaćin traži iskupljenje pred svojim navijačima
Hot sport pre 4 satijoš 36 povezanih