Povezane vesti
"Predsednik KSS ne može da najavljuje pojačanja Zvezde": Mijailović pričao o Čoviću i KLS, Pešić mu odgovorio
Mondo pre 7 dana
Ostoja Mijailović, Svetislav Pešić i Duško Vujošević pričali su o stvaranju KLS i Nebojši Čoviću. Da li Crvena zvezda i Partizan treba da igraju u ABA ligi ili treba da se posvete košarkaškoj ligi Srbije? To je bila jedna od glavnih tema o… »
Ostoja Mijailović i Pešić ušli u raspravu zbog Čovića: "Ne može predsednik KSS da najavljuje pojačanja Zvezde"
Telegraf pre 7 dana
Preporučujemo. Sada već poznati podkast "Kida Show" je pored standardnih gostiju u vidu Svetislava Pešića i Duška Vujoševića, za najnoviju emisiju u goste pozvao i Ostoju Mijailoviću, dok se odmah pokrenula i tema o stvaranju jake domaće lige… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO „Policija nas je udarala cokulama da se ne vidi“: Incidenti u Novom Sadu, opozicija blokirala i drugi ulaz u Policijsku upravu
Nova pre 16 minutajoš 16 povezanih
„Svi živimo pod nadstrešnicom i na nišanu“: Uoči presude Urošu Blažiću reči sestre ubijenog Dalibora kidaju dušu
Nova pre 44 minutajoš 19 povezanih
Čović: "Dule, zaslužio si doživotno pet mesta u prvom redu"; "Ja sedim tamo gde ja hoću"
B92 pre 51 minutajoš 12 povezanih
Trener Milana nakon zvezde: „Nisam ljut, ja sam tužan!“ (video)
Hot sport pre 50 minutajoš 11 povezanih