Povezane vesti
(Video) Jezivi snimak pljačke zlatare u centru grada: "Kada mi je prislonio pištolj na grudni koš otvorila sam sef"
Blic 05.12.2024
Zlatara u samom centru Sarajeva našla se na meti oružane pljačke koju su izvela dvojica maskiranih muškaraca. Iako su u pljački odneli značajnu količinu novca i zlata, prava drama odvijala se unutar radnje, gde je kćerka vlasnika Alzira Kurbegovića, koja… »
"Prislonio mi je pištolj na grudi i rekao...": Ispovest devojke čija je zlatara u Sarajevu juče opljačkana
Telegraf 05.12.2024
Preporučujemo. Zlatara u centru Sarajeva našla se na meti oružane pljačke koju su izvela dvojica maskiranih muškaraca. Iako su u odneli značajnu količinu novca i zlata, prava drama odvala se unutar radnje, gde je ćerka vlasnika, koja je u tom trenutku… »
Vesti dana »
"Vrhovni komandant" o obaveznom vojnom roku: Kreće ove godine, uradićemo to brzo
N1 Info pre 31 minutajoš 24 povezane
Ruska PVO oborila gotovo 300 dronova tokom noći; GS UN usvojila ukrajinsku rezoluciju o Černobilju
RTS pre 52 minutajoš 23 povezane
Novi detalji nesreće u Slavonskom Brodu: Jedan migrant poginuo u prevrtanju čamca na Savi, 13 osoba spašeno
Nova pre 16 minutajoš 19 povezanih
STIŽE sneg i hladni dani! Evo kakvo vreme nas čeka i šta nam donosi "zver sa istoka"
Dnevnik pre 2 satajoš 20 povezanih