Povezane vesti
(Video) Jezivi snimak pljačke zlatare u centru grada: "Kada mi je prislonio pištolj na grudni koš otvorila sam sef"
Blic 05.12.2024
Zlatara u samom centru Sarajeva našla se na meti oružane pljačke koju su izvela dvojica maskiranih muškaraca. Iako su u pljački odneli značajnu količinu novca i zlata, prava drama odvijala se unutar radnje, gde je kćerka vlasnika Alzira Kurbegovića, koja… »
"Prislonio mi je pištolj na grudi i rekao...": Ispovest devojke čija je zlatara u Sarajevu juče opljačkana
Telegraf 05.12.2024
Preporučujemo. Zlatara u centru Sarajeva našla se na meti oružane pljačke koju su izvela dvojica maskiranih muškaraca. Iako su u odneli značajnu količinu novca i zlata, prava drama odvala se unutar radnje, gde je ćerka vlasnika, koja je u tom trenutku… »
Vesti dana »

Nevreme samo što nije grunulo Stižu pljuskovi sa grmljavinom i grad, ovi delovi Srbije prvi na udaru!
Alo pre 7 minutajoš 15 povezanih

Za 20 sati desio se preokret koji će promeniti budućnost sveta! Putin naterao Trampa da "obrne ćurak": Sad se pominje eksplozivna opcija zbog koje Zelenski juri u Vašington
Blic pre 1 satjoš 10 povezanih

Vučić o nasilju na protestima: Dolazi vreme odgovornosti, obnovićemo sve što je uništeno
Sputnik pre 2 minutajoš 7 povezanih

Dačić: Na protestu u Valjevu bilo 4.000, u Beogradu 1.300, a u Novom Sadu 500 ljudi, ali i najviše incidenata
Radio 021 pre 1 satjoš 5 povezanih

Nastavlja se borba s požarima u Crnoj Gori, najteže u Piperima i Kučima
RTS pre 37 minutajoš 5 povezanih