Повезане вести

"Позвала ме мајка човека који ми је убио дете..." Мама боксера Стефана Савића испричала шта јој је она рекла: Једна реченица…

"Позвала ме мајка човека који ми је убио дете..." Мама боксера Стефана Савића испричала шта јој је она рекла: Једна реченица…

Курир 05.12.2024
- Сваки дан плачем, распадам се.. Живим, али нисам жива, боли ме душа и тело. Гајила сам сина за пример, а убили су га монструми - овако започиње потресну исповест уплакана Јасмина, мајка ММА борца Стефана Савића (23) којег су… »
Мајка убијеног ММА борца Стефана из куће иде само на гробље: Потресна прича родитеља младог спортисте

Мајка убијеног ММА борца Стефана из куће иде само на гробље: Потресна прича родитеља младог спортисте

Телеграф 05.12.2024
Препоручујемо. "Девет месеци патње и бола, живот нам је уништен. Сваки дан плачем, распадам се. Живим, али нисам жива, боли ме душа и тело. Гајила сам сина за пример, а убили су га монструми", започиње потресну исповест… »
Убице у бекству, породица ММА борца неутешна: „Из куће излазим само на гробље, гајила сам сина за пример, а убили су га…

Убице у бекству, породица ММА борца неутешна: „Из куће излазим само на гробље, гајила сам сина за пример, а убили су га…

Нова 05.12.2024
: "Сваки дан плачем, распадам се.. Живим, али нисам жива, боли ме душа и тело. Гајила сам сина за пример, а убили су га монструми", овако започиње потресну исповест уплакана Јасмина, мајка ММА борца Стефана Савића (23) којег су… »
"Позвала ме је мајка човека који ми је убио дете": Мама боксера Стефана Савића открива шта јој је рекла

"Позвала ме је мајка човека који ми је убио дете": Мама боксера Стефана Савића открива шта јој је рекла

Мондо 05.12.2024
Исповест мајке убијеног ММА борца Стефана Савића. "Сваки дан плачем, распадам се... Живим, али нисам жива, боли ме душа и тело. Гајила сам сина за пример, а убили су га монструми - овако започиње потресну исповест уплакана… »
"Позвала ме је мајка човека који ми је убио: Дете..." Мама боксера Стефана Савића открива шта јој је рекла мајка бегунца…

"Позвала ме је мајка човека који ми је убио: Дете..." Мама боксера Стефана Савића открива шта јој је рекла мајка бегунца…

Блиц 05.12.2024
- Сваки дан плачем, распадам се.. Живим, али нисам жива, боли ме душа и тело. Гајила сам сина за пример, а убили су га монструми - овако за "Блиц" започиње потресну исповест уплакана Јасмина, мајка ММА борца Стефана Савића (23)… »

Вести дана »