Povezane vesti
"Pozvala me majka čoveka koji mi je ubio dete..." Mama boksera Stefana Savića ispričala šta joj je ona rekla: Jedna…
Kurir pre 6 dana
- Svaki dan plačem, raspadam se.. Živim, ali nisam živa, boli me duša i telo. Gajila sam sina za primer, a ubili su ga monstrumi - ovako započinje potresnu ispovest uplakana Jasmina, majka MMA borca Stefana Savića (23) kojeg su krvnički ubili… »
Majka ubijenog MMA borca Stefana iz kuće ide samo na groblje: Potresna priča roditelja mladog sportiste
Telegraf pre 6 dana
Preporučujemo. "Devet meseci patnje i bola, život nam je uništen. Svaki dan plačem, raspadam se. Živim, ali nisam živa, boli me duša i telo. Gajila sam sina za primer, a ubili su ga monstrumi", započinje potresnu ispovest uplakana Jasmina, majka… »
Ubice u bekstvu, porodica MMA borca neutešna: „Iz kuće izlazim samo na groblje, gajila sam sina za primer, a ubili su ga…
Nova pre 6 dana
: "Svaki dan plačem, raspadam se.. Živim, ali nisam živa, boli me duša i telo. Gajila sam sina za primer, a ubili su ga monstrumi", ovako započinje potresnu ispovest uplakana Jasmina, majka MMA borca Stefana Savića (23) kojeg su krvnički ubili… »
"Pozvala me je majka čoveka koji mi je ubio dete": Mama boksera Stefana Savića otkriva šta joj je rekla
Mondo pre 6 dana
Ispovest majke ubijenog MMA borca Stefana Savića. "Svaki dan plačem, raspadam se... Živim, ali nisam živa, boli me duša i telo. Gajila sam sina za primer, a ubili su ga monstrumi - ovako započinje potresnu ispovest uplakana Jasmina, majka MMA borca… »
"Pozvala me je majka čoveka koji mi je ubio: Dete..." Mama boksera Stefana Savića otkriva šta joj je rekla majka begunca…
Blic pre 6 dana
- Svaki dan plačem, raspadam se.. Živim, ali nisam živa, boli me duša i telo. Gajila sam sina za primer, a ubili su ga monstrumi - ovako za "Blic" započinje potresnu ispovest uplakana Jasmina, majka MMA borca Stefana Savića (23) kojeg su krvnički… »
Vesti dana »
"Nisu ispunjeni zahtevi": Oglasili se studenti FDU: Vučićevo obraćanje je napad na sve koji su danima izražavali nezadovoljstvo
Blic pre 7 satijoš 7 povezanih
UEFA žestoko kaznila FSS zbog propusta na mečevima protiv Švajcarske i Danske
Danas pre 5 satijoš 3 povezane