Povezane vesti
"Pozvala me majka čoveka koji mi je ubio dete..." Mama boksera Stefana Savića ispričala šta joj je ona rekla: Jedna rečenica…
Kurir 05.12.2024
- Svaki dan plačem, raspadam se.. Živim, ali nisam živa, boli me duša i telo. Gajila sam sina za primer, a ubili su ga monstrumi - ovako započinje potresnu ispovest uplakana Jasmina, majka MMA borca Stefana Savića (23) kojeg su krvnički ubili Vasilije… »
Majka ubijenog MMA borca Stefana iz kuće ide samo na groblje: Potresna priča roditelja mladog sportiste
Telegraf 05.12.2024
Preporučujemo. "Devet meseci patnje i bola, život nam je uništen. Svaki dan plačem, raspadam se. Živim, ali nisam živa, boli me duša i telo. Gajila sam sina za primer, a ubili su ga monstrumi", započinje potresnu ispovest uplakana Jasmina, majka MMA… »
Ubice u bekstvu, porodica MMA borca neutešna: „Iz kuće izlazim samo na groblje, gajila sam sina za primer, a ubili su ga…
Nova 05.12.2024
: "Svaki dan plačem, raspadam se.. Živim, ali nisam živa, boli me duša i telo. Gajila sam sina za primer, a ubili su ga monstrumi", ovako započinje potresnu ispovest uplakana Jasmina, majka MMA borca Stefana Savića (23) kojeg su krvnički ubili Vasilije… »
"Pozvala me je majka čoveka koji mi je ubio dete": Mama boksera Stefana Savića otkriva šta joj je rekla
Mondo 05.12.2024
Ispovest majke ubijenog MMA borca Stefana Savića. "Svaki dan plačem, raspadam se... Živim, ali nisam živa, boli me duša i telo. Gajila sam sina za primer, a ubili su ga monstrumi - ovako započinje potresnu ispovest uplakana Jasmina, majka MMA borca… »
"Pozvala me je majka čoveka koji mi je ubio: Dete..." Mama boksera Stefana Savića otkriva šta joj je rekla majka begunca…
Blic 05.12.2024
- Svaki dan plačem, raspadam se.. Živim, ali nisam živa, boli me duša i telo. Gajila sam sina za primer, a ubili su ga monstrumi - ovako za "Blic" započinje potresnu ispovest uplakana Jasmina, majka MMA borca Stefana Savića (23) kojeg su krvnički ubili… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Neverovatne scene u Skupštini Zaječara: Vlast uvela nabildovane momke sa fantomkama na sednicu
Nova pre 11 minutajoš 22 povezane

BIRN: Srbija u Izrael izvezla više municije za prvih šest meseci 2025. nego tokom cele rekordne prošle godine
Nova pre 2 satajoš 7 povezanih

Mediji: Otac Predraga Koluvije prodaje konoplju preko firme Jovanjica Nova
Novi magazin pre 2 satajoš 5 povezanih

Lončar: Darko Glišić primljen u Urgentni centar u izuzetno teškom stanju
N1 Info pre 11 minutajoš 67 povezanih

Detalji požara u Batajnici Goreo objekat u blizini vrtića (foto+video)
Alo pre 36 minutajoš 24 povezane