Povezane vesti
Ana Nikolić napisala testament! Stavljali su mi neke travke, kaktuse... Mislila sam da umirem - otkrila jezive detalje…
Kurir 05.12.2024
Pevačica Ana Nikolić jedno vreme je imala problem sa alkoholom koji je odlučila da reši u jednoj klicnici u Austiji, gde je, kako je ispričala morala da napiše testament kada joj je bilo loše. - Tamo ne jedeš ništa, daju ti neke salatice. Mnogo… »
Ana Nikolić o borbi sa alkoholom i oporavku: Pisala sam testament, bilo mi je užasno loše!
Svet plus 05.12.2024
Pevačica Ana Nikolić otvoreno je govorila o svom iskustvu sa problemima izazvanim alkoholom i lečenju u jednoj klinici u Austriji. Ana je otkrila da je bila u toliko lošem stanju da je morala da napiše testament, misleći da neće preživeti. Težak… »
Ana Nikolić napisala testament: Prolazila kroz pakao, detalji strašnog lečenja su jezivi
Mondo 05.12.2024
Ana je svojevremeno opisala detalje borbe sa najvećim porokom. Ana Nikolić već dugi niz godina vodi borbu sa alkoholom, a kako je jednom prilikom ispričala, u najgorim trenucima i tokom borbe na jednoj klinici u Austriji, bila je prinuđena čak i da… »
Ana Nikolić morala da napiše testament: Pevačica bila van sebe, pa napravila nesvakidašnji potez: "Bilo mi je mnogo loše"
Blic 05.12.2024
Pevačica Ana Nikolić ispričala je jednom prilikom da je morala da napiše testament kada joj je bilo loše u vreme dok je posećivala kliniku za odvikavanje od alkohola. Naime, Ana je bila na jednoj privatnoj klinici u Nemačkoj, gde je tada otišla na… »
Vesti dana »
(SPISAK) Generalni štrajk u Srbiji: Ko sve neće raditi danas? Šaljite nam informacije!
Nova pre 6 sati
Šok: Novak predao polufinale, nije mogao da izdrži više u Australiji
Nova pre 20 minutajoš 13 povezanih