Povezane vesti

Ana Nikolić napisala testament! Stavljali su mi neke travke, kaktuse... Mislila sam da umirem - otkrila jezive detalje…

Ana Nikolić napisala testament! Stavljali su mi neke travke, kaktuse... Mislila sam da umirem - otkrila jezive detalje…

Kurir pre 16 dana
Pevačica Ana Nikolić jedno vreme je imala problem sa alkoholom koji je odlučila da reši u jednoj klicnici u Austiji, gde je, kako je ispričala morala da napiše testament kada joj je bilo loše. - Tamo ne jedeš ništa, daju ti neke salatice. Mnogo… »
Ana Nikolić o borbi sa alkoholom i oporavku: Pisala sam testament, bilo mi je užasno loše!

Ana Nikolić o borbi sa alkoholom i oporavku: Pisala sam testament, bilo mi je užasno loše!

Svet plus pre 16 dana
Pevačica Ana Nikolić otvoreno je govorila o svom iskustvu sa problemima izazvanim alkoholom i lečenju u jednoj klinici u Austriji. Ana je otkrila da je bila u toliko lošem stanju da je morala da napiše testament, misleći da neće preživeti. Težak… »
Ana Nikolić napisala testament: Prolazila kroz pakao, detalji strašnog lečenja su jezivi

Ana Nikolić napisala testament: Prolazila kroz pakao, detalji strašnog lečenja su jezivi

Mondo pre 16 dana
Ana je svojevremeno opisala detalje borbe sa najvećim porokom. Ana Nikolić već dugi niz godina vodi borbu sa alkoholom, a kako je jednom prilikom ispričala, u najgorim trenucima i tokom borbe na jednoj klinici u Austriji, bila je prinuđena čak i da… »
Ana Nikolić morala da napiše testament: Pevačica bila van sebe, pa napravila nesvakidašnji potez: "Bilo mi je mnogo loše"

Ana Nikolić morala da napiše testament: Pevačica bila van sebe, pa napravila nesvakidašnji potez: "Bilo mi je mnogo loše"

Blic pre 17 dana
Pevačica Ana Nikolić ispričala je jednom prilikom da je morala da napiše testament kada joj je bilo loše u vreme dok je posećivala kliniku za odvikavanje od alkohola. Naime, Ana je bila na jednoj privatnoj klinici u Nemačkoj, gde je tada otišla na… »

Vesti dana »