Povezane vesti

VIDEO Novaku bilo neprijatno – pustili snimak kako stenje, imao aluziju na stvari iz kreveta: Zbog urnebesne replike su se…

VIDEO Novaku bilo neprijatno – pustili snimak kako stenje, imao aluziju na stvari iz kreveta: Zbog urnebesne replike su se…

Nova pre 27 dana
: Novak Đoković je u Argentini imao neverovatnu pažnju, pa su se mediji otimali da im posveti minut ili dva. U takvoj situaciji su morali da pronađu nove načine da ga privuku, a jedan snimak je postao hit. Srpski teniser je bio specijalni gost Huana… »
Novaku pustili snimak stenjanja, napravio je šou: "Odakle ti ovo iz moje kuće?"

Novaku pustili snimak stenjanja, napravio je šou: "Odakle ti ovo iz moje kuće?"

Mondo pre 27 dana
Srpski teniser Novak Đoković napravio šou u Argentini izjavom u emisiji. Srpski teniser Novak Đoković gostovao je prethodnih dana u Argentini povodom oproštajnog meča Huana Martina del Potra i tom prilikom dao je nekoliko intervjua. Ispoštovao je… »
Đokoviću pustili zvuk kako stenje, a onda su svi popadali od smeha: “Ovde ne igram tenis, ovo je iz moje kuće”

Đokoviću pustili zvuk kako stenje, a onda su svi popadali od smeha: “Ovde ne igram tenis, ovo je iz moje kuće”

Telegraf pre 27 dana
Preporučujemo. Uživao je Novak Đoković očigledno u Argentini prethodnih nekoliko dana, gde je došao kao specjalni gost na zvaničnom oproštaju Huana Martina Del Potra od tenisa! A tokom tog boravka u Argentini, Đoković je gostovao u jednoj TV… »

Vesti dana »