Povezane vesti

Vučić sutra preuzima zastavu Ekspa

Vučić sutra preuzima zastavu Ekspa

Danas pre 17 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sutra u Beogradu sa generalnim sekretarom Međunarodnog biroa za izložbe Dimitrom Кerkenzesom i preuzeće zastavu sprecijalizovane međunarodne izložbe Ekspo. Zastava Ekspa je nedavno u Parizu zvanično… »
"To je za mene više od preuzimanja zastave, ta zastava je za mene..." Predsednik Vučić uoči sutrašnjeg važnog događaja…

"To je za mene više od preuzimanja zastave, ta zastava je za mene..." Predsednik Vučić uoči sutrašnjeg važnog događaja…

Kurir pre 17 dana
BERN - Ekspo znači napredak Srbije, mnogo uspešniju Srbiju, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić povodom sutrašnjeg preuzimanja zastave Ekspa, koja je nedavno u Parizu zvanično uručena Srbiji povodom organizacije specijalizovane izložbe… »
Preuzimanje zastave Ekspa, simbol ogromnog napretka i uspešnije Srbije

Preuzimanje zastave Ekspa, simbol ogromnog napretka i uspešnije Srbije

RTV pre 17 dana
CIRIH - Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je povodom sutrašnjeg preuzimanja zastave Ekspa, koja je nedavno u Parizu zvanično uručena Srbiji povodom organizacije specijalizovane izložbe Ekspo 2027. u Beogradu, da će ta zastava stajati u… »
Predsednik Vučić sutra preuzima zastavu Ekspa: Simbol ogromnog napretka i uspešnije Srbije

Predsednik Vučić sutra preuzima zastavu Ekspa: Simbol ogromnog napretka i uspešnije Srbije

Kurir pre 17 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je povodom sutrašnjeg preuzimanja zastave Ekspa, koja je nedavno u Parizu zvanično uručena Srbiji povodom organizacije specijalizovane izložbe Ekspo 2027. u Beogradu, da će ta zastava stajati u… »
Vučić: Sutra preuzimam zastavu Ekspa, simbol ogromnog napretka i uspešnije Srbije

Vučić: Sutra preuzimam zastavu Ekspa, simbol ogromnog napretka i uspešnije Srbije

Telegraf pre 17 dana
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je povodom sutrašnjeg preuzimanja zastave Ekspa, koja je nedavno u Parizu zvanično uručena Srbiji povodom orzanizacije specijalizovane izložbe Ekspo 2027. u Beogradu, da će ta zastava stajati u Predsedništvu kao… »

Blic pre 17 dana
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je povodom sutrašnjeg preuzimanja zastave Ekspa, koja je nedavno u Parizu zvanično uručena Srbiji povodom organizacije specijalizovane izložbe Ekspo 2027. u Beogradu, da će ta zastava stajati u Predsedništvu kao… »

Euronews pre 17 dana
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je povodom sutrašnjeg preuzimanja zastave Ekspa, koja je nedavno u Parizu zvanično uručena Srbiji povodom orzanizacije specijalizovane izložbe Ekspo 2027. u Beogradu, da će ta zastava stajati u Predsedništvu kao… »

Vesti dana »