Povezane vesti
Odbegli ruski vojnici: Cena bekstva od Putinovog rata
Blic 05.12.2024
Ruski sudovi su dobili rekordan broj slučajeva vojnika koji su dezertirali iz njihovih jedinica ili se nisu vratili sa kućnog odsustva, prema istrazi BBC-ja na ruskom. Mnogi dezerteri se skrivaju kod rodbine, koja time rizikuje krivično gonjenje. Ujutro… »
BBC News 05.12.2024
Sudski dokumenti i informacije sa grupnih razgovora na društvenim mrežama ukazuju da se rekordnom broju ruskih vojnika sudi zbog dezertiranja, a mnogima od njih su porodice pomogle da pobegnu sa bojišta i sakriju se. Ruski sudovi su dobili rekordan broj… »
Radio 021 05.12.2024
Sudski dokumenti i informacije sa grupnih razgovora na društvenim mrežama ukazuju da se rekordnom broju ruskih vojnika sudi zbog dezertiranja, a mnogima od njih su porodice pomogle da pobegnu sa bojišta i sakriju se. BBC Ruski sudovi su dobili rekordan… »
Danas 05.12.2024
Ruski sudovi su dobili rekordan broj slučajeva vojnika koji su dezertirali iz njihovih jedinica ili se nisu vratili sa kućnog odsustva, prema istrazi BBC-ja na ruskom. Mnogi dezerteri se skrivaju kod rodbine, koja time rizikuje krivično gonjenje. Ujutro… »
NIN 05.12.2024
Vesti dana »

Popović jasno poručio: Ne povlačim reči o OVK, nema dogovora sa Kurtijevim pravosuđem
Alo pre 39 minutajoš 34 povezane

Žele hitan sastanak: Nekoliko zemalja zatražilo zasedanje SB UN zbog plana Izraela za kontrolu Gaze
Blic pre 35 minutajoš 26 povezanih

Putin neće u Rim ! Ako ode u Italiju, ruski predsednik bi mogao da bude uhapšen!
Kurir pre 29 minutajoš 25 povezanih