Povezane vesti
Odbegli ruski vojnici: Cena bekstva od Putinovog rata
Blic pre 14 dana
Ruski sudovi su dobili rekordan broj slučajeva vojnika koji su dezertirali iz njihovih jedinica ili se nisu vratili sa kućnog odsustva, prema istrazi BBC-ja na ruskom. Mnogi dezerteri se skrivaju kod rodbine, koja time rizikuje krivično gonjenje… »
BBC News pre 14 dana
Sudski dokumenti i informacije sa grupnih razgovora na društvenim mrežama ukazuju da se rekordnom broju ruskih vojnika sudi zbog dezertiranja, a mnogima od njih su porodice pomogle da pobegnu sa bojišta i sakriju se. Ruski sudovi su dobili rekordan… »
Danas pre 14 dana
Ruski sudovi su dobili rekordan broj slučajeva vojnika koji su dezertirali iz njihovih jedinica ili se nisu vratili sa kućnog odsustva, prema istrazi BBC-ja na ruskom. Mnogi dezerteri se skrivaju kod rodbine, koja time rizikuje krivično gonjenje… »
Radio 021 pre 14 dana
Sudski dokumenti i informacije sa grupnih razgovora na društvenim mrežama ukazuju da se rekordnom broju ruskih vojnika sudi zbog dezertiranja, a mnogima od njih su porodice pomogle da pobegnu sa bojišta i sakriju se. BBC Ruski sudovi su dobili rekordan… »
NIN pre 14 dana
Vesti dana »
Ispred Farmaceutskog fakulteta oborena žena tokom blokade saobraćaja
Vreme pre 1 satjoš 45 povezanih
Bivšem suprugu Žizel Peliko 20 godina zatvora za višegodišnje drogiranje i silovanje
Beta pre 2 satajoš 24 povezane
Pitali smo poznatog teologa povodom Svetog Nikole, zašto se kaže da: "Pola ljudi slavi, a pola ide u goste"
Telegraf pre 3 satajoš 25 povezanih