Povezane vesti
Komitet za zaštitu novinara: Preduzeti hitne mere da se osigura bezbednost reportera koji prate proteste
Danas 05.12.2024
Komitet za zaštitu novinara (CPJ) pozvao je vlasti u Srbiji da preduzmu hitne mere kako bi osigurale bezbednost novinara koji prate demonstracije, na kojima se nedavno dogodilo više fizičkih napada na reportere. Reagujući na nedavne fizičke napade na… »
Vučić: Ove godine sam radio tri dana manje, trudiću se da nadoknadim i izguram "Ekspo 2027"
Radio 021 05.12.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je da je ove godine radio tri dana manje nego prošle iako sada ima veću platu i ocenio da to nije fer. On je za RTS rekao da će do Nove godine "pokušati da nadoknadi jedan radni dan". "Više sam radio prošle… »
Vučić: Nije fer što sam ove godine radio tri dana manje nego prošle, a sad imam veću platu
Novi magazin 05.12.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je danas da je ove godine radio tri dana manje nego prošle iako sada imam veću platu i ocenio da to nije fer. On je za Radio televiziju Srbije (RTS) rekao da će do Nove godine "pokušati da nadoknadi jedan… »
Njujorški Komitet za zaštitu novinara traži od vlasti Srbije bezbednost za izveštače sa protesta
Danas 05.12.2024
Komitet za zaštitu novinara (CPJ), nevladina organizacija sa sedištem u Njujorku, zatražila je danas od vlasti u Beogradu da hitno preduzmu efikasne korake za osiguranje bezbednosti novinara koji izveštavaju sa protesta u Srbiji. U saopštenju koji je… »
Vesti dana »
Jeziv dosije napadača iz Jagodine: Otkriveno ko je pucao u kafani: Osuđivan za više krivičnih dela, večeras ubio gazdu lokala i dvoje ljudi ranio
Blic pre 4 satijoš 8 povezanih
Ponoćna liturgija u hramu Svetog Save Veliki broj vernika se okupio u svetinji u Beogradu (foto)
Kurir pre 4 satijoš 7 povezanih
Trampova pobeda zvanično potvrđena na zajedničkoj sednici oba doma Kongresa SAD
Danas pre 8 satijoš 2 povezane