Povezane vesti

Komitet za zaštitu novinara: Preduzeti hitne mere da se osigura bezbednost reportera koji prate proteste

Komitet za zaštitu novinara: Preduzeti hitne mere da se osigura bezbednost reportera koji prate proteste

Danas 05.12.2024
Komitet za zaštitu novinara (CPJ) pozvao je vlasti u Srbiji da preduzmu hitne mere kako bi osigurale bezbednost novinara koji prate demonstracije, na kojima se nedavno dogodilo više fizičkih napada na reportere. Reagujući na nedavne fizičke napade na… »
Vučić: Ove godine sam radio tri dana manje, trudiću se da nadoknadim i izguram "Ekspo 2027"

Vučić: Ove godine sam radio tri dana manje, trudiću se da nadoknadim i izguram "Ekspo 2027"

Radio 021 05.12.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je da je ove godine radio tri dana manje nego prošle iako sada ima veću platu i ocenio da to nije fer. On je za RTS rekao da će do Nove godine "pokušati da nadoknadi jedan radni dan". "Više sam radio prošle… »
Vučić: Nije fer što sam ove godine radio tri dana manje nego prošle, a sad imam veću platu

Vučić: Nije fer što sam ove godine radio tri dana manje nego prošle, a sad imam veću platu

Novi magazin 05.12.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je danas da je ove godine radio tri dana manje nego prošle iako sada imam veću platu i ocenio da to nije fer. On je za Radio televiziju Srbije (RTS) rekao da će do Nove godine "pokušati da nadoknadi jedan… »
Njujorški Komitet za zaštitu novinara traži od vlasti Srbije bezbednost za izveštače sa protesta

Njujorški Komitet za zaštitu novinara traži od vlasti Srbije bezbednost za izveštače sa protesta

Danas 05.12.2024
Komitet za zaštitu novinara (CPJ), nevladina organizacija sa sedištem u Njujorku, zatražila je danas od vlasti u Beogradu da hitno preduzmu efikasne korake za osiguranje bezbednosti novinara koji izveštavaju sa protesta u Srbiji. U saopštenju koji je… »

Vesti dana »