Повезане вести

Комитет за заштиту новинара: Предузети хитне мере да се осигура безбедност репортера који прате протесте

Комитет за заштиту новинара: Предузети хитне мере да се осигура безбедност репортера који прате протесте

Данас 05.12.2024
Комитет за заштиту новинара (ЦПЈ) позвао је власти у Србији да предузму хитне мере како би осигурале безбедност новинара који прате демонстрације, на којима се недавно догодило више физичких напада на репортере. Реагујући на… »
Вучић: Није фер што сам ове године радио три дана мање него прошле, а сад имам већу плату

Вучић: Није фер што сам ове године радио три дана мање него прошле, а сад имам већу плату

Нови магазин 05.12.2024
Председник Србије Александар Вучић казао је данас да је ове године радио три дана мање него прошле иако сада имам већу плату и оценио да то није фер. Он је за Радио телевизију Србије (РТС) рекао да ће до Нове године "покушати да… »
Вучић: Ове године сам радио три дана мање, трудићу се да надокнадим и изгурам "Експо 2027"

Вучић: Ове године сам радио три дана мање, трудићу се да надокнадим и изгурам "Експо 2027"

Радио 021 05.12.2024
Председник Србије Александар Вучић казао је да је ове године радио три дана мање него прошле иако сада има већу плату и оценио да то није фер. Он је за РТС рекао да ће до Нове године "покушати да надокнади један радни дан"… »
Њујоршки Комитет за заштиту новинара тражи од власти Србије безбедност за извештаче са протеста

Њујоршки Комитет за заштиту новинара тражи од власти Србије безбедност за извештаче са протеста

Данас 05.12.2024
Комитет за заштиту новинара (ЦПЈ), невладина организација са седиштем у Њујорку, затражила је данас од власти у Београду да хитно предузму ефикасне кораке за осигурање безбедности новинара који извештавају са протеста у Србији… »

Вести дана »