Повезане вести
Комитет за заштиту новинара: Предузети хитне мере да се осигура безбедност репортера који прате протесте
Данас 05.12.2024
Комитет за заштиту новинара (ЦПЈ) позвао је власти у Србији да предузму хитне мере како би осигурале безбедност новинара који прате демонстрације, на којима се недавно догодило више физичких напада на репортере. Реагујући на… »
Вучић: Није фер што сам ове године радио три дана мање него прошле, а сад имам већу плату
Нови магазин 05.12.2024
Председник Србије Александар Вучић казао је данас да је ове године радио три дана мање него прошле иако сада имам већу плату и оценио да то није фер. Он је за Радио телевизију Србије (РТС) рекао да ће до Нове године "покушати да… »
Вучић: Ове године сам радио три дана мање, трудићу се да надокнадим и изгурам "Експо 2027"
Радио 021 05.12.2024
Председник Србије Александар Вучић казао је да је ове године радио три дана мање него прошле иако сада има већу плату и оценио да то није фер. Он је за РТС рекао да ће до Нове године "покушати да надокнади један радни дан"… »
Њујоршки Комитет за заштиту новинара тражи од власти Србије безбедност за извештаче са протеста
Данас 05.12.2024
Комитет за заштиту новинара (ЦПЈ), невладина организација са седиштем у Њујорку, затражила је данас од власти у Београду да хитно предузму ефикасне кораке за осигурање безбедности новинара који извештавају са протеста у Србији… »
Вести дана »
ВИДЕО: Обележена годишњица бруталног напада на студенте Факултета драмских уметности
Зрењанински пре 33 минутајош 30 повезаних
Венс: Фантазија да би Кијев уз помоћ САД могао да победи; медији израчунали: Русија би добила територију величине Луксембурга
РТС пре 3 минутајош 27 повезаних
Вучић: Американци да би дали лиценцу НИС-у желе да виде цео уговор, то није могуће за пет дана
Нова пре 1 сатјош 19 повезаних
Џеј Ди Венс: "Мишљење да је победа Украјине на дохват руке ако дамо више новца - фантазија"
Блиц пре 28 минутајош 17 повезаних