Povezane vesti

"Partizanova sramota je da plaćam karte za utakmice!" Duško Vujošević ne može da veruje šta je Ostoja Mijailović uradio

"Partizanova sramota je da plaćam karte za utakmice!" Duško Vujošević ne može da veruje šta je Ostoja Mijailović uradio

Večernje novosti 05.12.2024
Trofejni trener Partizana i bivši selektor košarkaške reprezentacije BiH Duško Vujošević nije srećan zbog činjenice da nema mesto među privilegovanim gledaocima na utakmicama crno-belih. Foto: Printskrin Tim rečima "Dnevni avaz" počnje priču o… »
Vujošević: Sramota da kupujem karte za utakmice Partizana

Vujošević: Sramota da kupujem karte za utakmice Partizana

Sportski žurnal 05.12.2024
Miljeniku „grobara” teško pada što ne sedi u prvom redu. Legendarni „kouč” Partizana Duško Vujošević u potkastu „Sport lajt” otkrio je smetnje na vezama s predsednikom Ostojom Mijailovićem, konkretno: požalio što plaća ulaznice za… »
Sramota je Partizana što ja moram da kupujem karte: Dule Vujošević zamerio jednu stvar klubu! (video)

Sramota je Partizana što ja moram da kupujem karte: Dule Vujošević zamerio jednu stvar klubu! (video)

Hot sport 05.12.2024
Jasan je popularni General! Ostoja Mijailović gostovao je u emisiji KIDA Show, gde je između ostalih i domaćin legendarni trener Partizana, Duško Vujošević. On je sa aktuelnim prvim čovekom Partizana diskutovao o tome da li mu je mesto u Areni, na… »
Duško Vujošević: Partizanova je sramota što ja moram da kupujem karte za utakmice

Duško Vujošević: Partizanova je sramota što ja moram da kupujem karte za utakmice

Danas 05.12.2024
Gost nove epizode emisije KIDA Show bio je prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović, a u jednom delu emisije se povela polemika između njega i bivšeg treebra crno-belih, Duška Vujoševića, da li slavni trener treba da kupuje karte za utakmice voljenog… »
Oštre reči Duška Vujoševića zbog jedne odluke Partizana: „Sramota“ VIDEO

Oštre reči Duška Vujoševića zbog jedne odluke Partizana: „Sramota“ VIDEO

Nova 05.12.2024
: Duško Vujošević, legendarni trener Partizana, govorio je o odnosu crno-belih prema njemu. Tokom emisije KIDA Show, u kojoj je pored voditelja Igora Miklje, Vujoševića i Svetislava Pešića, gost bio i prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović… »
Samo prvi red: Sramota je Partizana što ja moram da kupujem kartu Čović „kamen spoticanja“ u raspravi Mijailovića i…

Samo prvi red: Sramota je Partizana što ja moram da kupujem kartu Čović „kamen spoticanja“ u raspravi Mijailovića i…

Sport klub 05.12.2024
Gost pete epizode emisije Kida show bio je predsednik Partizana Ostoja Mijailović. Uz buran razgovor o profesionalizaciji košarkaške lige u Srbiji, povela se i rasprava nakon pitanja zašto Duško Vujošević ne dolazi u Arenu na utakmice Partizana… »
Zašto Vujošević ne dolazi na mečeve Partizana? Rasprava Duška i Ostoje pred kamerama, ovo je istina

Zašto Vujošević ne dolazi na mečeve Partizana? Rasprava Duška i Ostoje pred kamerama, ovo je istina

Mondo 05.12.2024
Duško Vujošević i Ostoja Mijailović pričali su o tome zašto čuveni trener ne dolazi na mečeve Partizana. Partizan utakmice Evrolige igra pred punom Arenom. Oko 20.000 ljudi je uz tim Željka Obradovića i bodri ekipu. Tu su i mnoge poznate… »
Vujošević: "Sramota je da plaćam kartu za utakmice Partizana"

Vujošević: "Sramota je da plaćam kartu za utakmice Partizana"

B92 05.12.2024
Bivši trener košarkaša Partizana i legenda kluba Duško Vujošević nije srećan zbog činjenice da nema mesto među privilegovanim gledaocima na utakmicama crno-belih. Miljenik navijača je to zamerio prvom čoveku kluba Ostoji Mijailoviću tokom… »

Vesti dana »