Povezane vesti
Pevač ništa nije radio, a zaradio 100.000 €! Stanove sam menjao kao čarape, a veliki sam neradnik! Šok savet kako da se uzme…
Kurir 05.12.2024
Pevač i bivši takmičar " Nikad nije kasno" Boris Mašić iz Smedereva je jednom prilikom ispričao da je za 57 godina života imao mnogo sreće, a da je svaki svoj talenat dobro i naplatio. Trenirao je atletiku, džudo, karate, bavio se muzikom i sve je to… »
Pevač ne radi ništa, a zarađuje 100.000 evra: "Neradnik sam, a pare samo dolaze"
Blic 05.12.2024
Pevač i bivši takmičar "Nikad nije kasno", Boris Mašić iz Smedereva je jednom prilikom ispričao da je za 57 godina života imao mnogo sreće, a da je svaki svoj talenat dobro i naplatio. Za sebe je izjavio da je veliki neradnik, a da je ipak znao kako da… »
Vesti dana »
Pao prvi sneg u Srbiji: Planinski putevi otvoreni, kamioni na granici čekaju satima
Vreme pre 7 minutajoš 13 povezanih
Zelenski s Erdoganom o nastavku pregovora s Rusijom; Kremlj: Ruski predstavnici neće biti u Turskoj
RTS pre 27 minutajoš 11 povezanih
Posle prvih snežnih padavina jutro oblačno i hladno, od četvrtka toplije
RTS pre 2 satajoš 9 povezanih
Bivši selektor Srbije napravio čudo o kom bruji planeta: Oborio rekord Svetskog prvenstva – država jedva veća od Kragujevca na Mundijalu posle drame za infarkt
Nova pre 27 minutajoš 13 povezanih
NBA: Dončić vodio Lejkerse do pobede protiv Jute, Lebron pretekao Redžija Milera na listi trojkaša
Nedeljnik pre 7 minutajoš 9 povezanih