Povezane vesti

Zelenski potpisao ukaz o sankcijama gruzijskim vlastima

Al Jazeera 05.12.2024
Zelenski je potpisao ukaz kojim se provode sankcije protiv proruske Gruzijske vlade, naglašavajući važnost zajedničke odbrane od Moskve. Predsjednik Ukrajine Volodimir Zelenski potpisao je ukaz kojim se provodi odluka Vijeća za nacionalnu sigurnost i… »

RTV 05.12.2024
KIJEV - Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski potpisao je ukaz kojim se sprovodi odluka Saveta za nacionalnu bezbednost i odbranu o uvođenju sankcija proruskoj vladi Gruzije. "Upravo sam potpisao ukaz kojim se sprovodi odluka Saveta za nacionlnu… »
Ukrajina uvodi sankcije vladi Gruzije! Zelenski potpisao ukaz: "Predaju zemlju Putinu, ne smemo to dozvoliti"

Ukrajina uvodi sankcije vladi Gruzije! Zelenski potpisao ukaz: "Predaju zemlju Putinu, ne smemo to dozvoliti"

Blic 05.12.2024
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski potpisao je ukaz kojim se sprovodi odluka Saveta za nacionalnu bezbednost i odbranu o uvođenju sankcija proruskoj vladi Gruzije. - Upravo sam potpisao ukaz kojim se sprovodi odluka Saveta za nacionalnu bezbednost i… »
Zelenski je potpisao ukaz o sankcijama gruzijskim vlastima

Zelenski je potpisao ukaz o sankcijama gruzijskim vlastima

Euronews 05.12.2024
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski potpisao je ukaz kojim se sprovodi odluka Saveta za nacionalnu bezbednost i odbranu o uvođenju sankcija proruskoj vladi Gruzije. "Upravo sam potpisao ukaz kojim se sprovodi odluka Saveta za nacionlnu bezbednost i… »
Nije bila prazna pretnja! Ukrajina je sada zadala udarac ovoj državi

Nije bila prazna pretnja! Ukrajina je sada zadala udarac ovoj državi

Alo 05.12.2024
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski potpisao je ukaz kojim se sprovodi odluka Saveta za nacionalnu bezbednost i odbranu o uvođenju sankcija proruskoj vladi Gruzije. - Upravo sam potpisao ukaz kojim se sprovodi odluka Saveta za nacionlnu bezbednost i… »
Zelenski uvodi sankcije gruzijskim vlastima

Zelenski uvodi sankcije gruzijskim vlastima

Telegraf 05.12.2024
Preporučujemo. Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski potpisao je ukaz kojim se sprovodi odluka Saveta za nacionalnu bezbednost i odbranu o uvođenju sankcija proruskoj vladi Gruzije. "Upravo sam potpisao ukaz kojim se sprovodi odluka Saveta za nacionlnu… »

Vesti dana »