Повезане вести
Зеленски потписао указ о санкцијама грузијским властима
Ал Јазеера 05.12.2024
Зеленски је потписао указ којим се проводе санкције против проруске Грузијске владе, наглашавајући важност заједничке одбране од Москве. Предсједник Украјине Володимир Зеленски потписао је указ којим се проводи одлука Вијећа за… »

Зеленски потписао указ о санкцијама грузијским властима
РТВ 05.12.2024
КИЈЕВ - Председник Украјине Володимир Зеленски потписао је указ којим се спроводи одлука Савета за националну безбедност и одбрану о увођењу санкција проруској влади Грузије. "Управо сам потписао указ којим се спроводи одлука… »

Украјина уводи санкције влади Грузије! Зеленски потписао указ: "Предају земљу Путину, не смемо то дозволити"
Блиц 05.12.2024
Председник Украјине Володимир Зеленски потписао је указ којим се спроводи одлука Савета за националну безбедност и одбрану о увођењу санкција проруској влади Грузије. - Управо сам потписао указ којим се спроводи одлука Савета за… »

Зеленски је потписао указ о санкцијама грузијским властима
Еуроневс 05.12.2024
Председник Украјине Володимир Зеленски потписао је указ којим се спроводи одлука Савета за националну безбедност и одбрану о увођењу санкција проруској влади Грузије. "Управо сам потписао указ којим се спроводи одлука Савета за… »

Није била празна претња! Украјина је сада задала ударац овој држави
Ало 05.12.2024
Председник Украјине Володимир Зеленски потписао је указ којим се спроводи одлука Савета за националну безбедност и одбрану о увођењу санкција проруској влади Грузије. - Управо сам потписао указ којим се спроводи одлука Савета за… »

Зеленски уводи санкције грузијским властима
Телеграф 05.12.2024
Препоручујемо. Председник Украјине Володимир Зеленски потписао је указ којим се спроводи одлука Савета за националну безбедност и одбрану о увођењу санкција проруској влади Грузије. "Управо сам потписао указ којим се спроводи… »

Вести дана »
У Србији хладније, највиша дневна температура око 16 степени, понегде са кишом
РТВ пре 1 сатјош 1 повезана
Трагедија: Преминуо тренер Радничког из Крагујевца током утакмице у Лучанима
Данас пре 37 минутајош 1 повезана
Полиција зауставила возило Мирана Погачара, који је кренуо у Београд да пружи подршку Дијани Хрки
Данас пре 6 сатијош 1 повезана