Povezane vesti

Jeziva detalji užasa u Grčkoj: Silovao i zlostavljao policajku i decu, palio ih upaljačima, a sada tvrdi da je supruga…

Jeziva detalji užasa u Grčkoj: Silovao i zlostavljao policajku i decu, palio ih upaljačima, a sada tvrdi da je supruga…

Kurir pre 17 dana
Grčka policija i dalje istražuje slučaj njihovog kolege, koji se sumnjiči da je osam godina tukao i silovao svoju suprugu i četvoro njihovo maloletne dece, primoravajući i sina na incest. Dečak (14), koji je navodno pokušao pre četiri godine da… »
Potresna ispovest policajke čiji je muž policajac silovao i nju i decu: "Došla sam na posao modra, a oni..."

Potresna ispovest policajke čiji je muž policajac silovao i nju i decu: "Došla sam na posao modra, a oni..."

Telegraf pre 18 dana
"Opalio mi je šamar i rekao da ne smem da psujem" Grčka policija i dalje istražuje slučaj njihovog kolege, koji se sumnjiči da je osam godina tukao i silovao svoju suprugu i četvoro njihovo maloletne dece, primoravajući i sina na incest. Dečak… »
Sramna odbrana policajca koji je silovao decu i sina terao na incest: Da nije jednog, možda bi mu i verovali

Sramna odbrana policajca koji je silovao decu i sina terao na incest: Da nije jednog, možda bi mu i verovali

Telegraf pre 18 dana
Preporučujemo. Grčki policajac, koji se sumnjiči da je godinama psihički, fizički i seksualno zlostavljao svoju decu, kao i da je maloletnog sina primoravao da siluje svoje tri sestrice, negirao je na saslušanju zločine koji mu se stavljaju na… »

Vesti dana »