Povezane vesti

Šta se dešava na relaciji tužilac Stefanović – Zagorka Dolovac: Sukob u tužilačkoj organizaciji

Šta se dešava na relaciji tužilac Stefanović – Zagorka Dolovac: Sukob u tužilačkoj organizaciji

Novi magazin 05.12.2024
U senci slučaja "Nadstrešnica" buknuo je sukob u jednoj od najvažnijih i najmoćnijih državnih struktura - u tužilačkoj organizaciji. Dvoje istaknutih tužilaca za N1 kažu da su ambicije i aspiracije glavnog tužioca u Beogradu Nenada Stefanovića… »
Milovanović: Stefanović delom jeste u pravu, ali besprizorno je da traži moju ostavku

Milovanović: Stefanović delom jeste u pravu, ali besprizorno je da traži moju ostavku

N1 Info 05.12.2024
Nakon što je glavni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Nenad Stefanović javno pozvao izabrane članove Visokog saveta tužilaštva (VST) da podnesu ostavke zato što nisu štitili tužioce u svom radu, tužilac i član VST-a Predrag… »

Novi magazin 05.12.2024
Nakon što je glavni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Nenad Stefanović javno pozvao izabrane članove Visokog saveta tužilaštva (VST) da podnesu ostavke zato što nisu štitili tužioce u svom radu, tužilac i član VST-a Predrag… »
Komlen Nikolić: Stefanović je u prošlosti vršio neprimereni pritisak na tužioce

Komlen Nikolić: Stefanović je u prošlosti vršio neprimereni pritisak na tužioce

Danas 05.12.2024
Glavni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Nenad Stefanović pozvao je sve izborne članove Visokog saveta tužilaštva da podnesu ostavke jer su, kako tvrdi, nevršenjem svojih ustavnih i zakonskih nadležnosti u zaštiti javnih… »
Komlen Nikolić: Gledamo špansku seriju, Stefanović čuva tužioce i od samog sebe

Komlen Nikolić: Gledamo špansku seriju, Stefanović čuva tužioce i od samog sebe

N1 Info 05.12.2024
"Mogla bih da kažem da Nenad Stefanović čuva tužioce i od samog sebe... Gledamo špansku seriju između glavnog javnog tužioca u Beogradu i Visokog saveta tužilaštva", izjavila je predsednica Udruženja tužilaca Lidija Komlen Nikolić. Dodala je… »

Vesti dana »