Povezane vesti

Crno beli nakon tri uzastopne pobede čekaju šampiona Evrope

Crno beli nakon tri uzastopne pobede čekaju šampiona Evrope

Sportske.net 05.12.2024
Duplo kolo Evrolige se nastavlja, a večeras od 20.30 časova košarkaši Partizana dočekuju aktuelnog prvaka Evrope, ekipu Panatinaikosa. Crno-beli su u seriji od tri uzastopne evropske pobede, pa je izvesno da izabranici Željka Obradovića žele da… »
"Niko ne može da me čuva!" Kendrik Nan, baš je skroman pred Partizan

"Niko ne može da me čuva!" Kendrik Nan, baš je skroman pred Partizan

Večernje novosti 05.12.2024
Košarkaši Partizana u četvrtak uveče, sa početkom u 20.30, ugostiće ekipu Panatinaikosa u utakmici 14. kola Evrolige. FOTO: Tanjug/AP A glavni igrač grčkog tima Kendrik Nan je dao zanimljiv intervju za srpski medij. "Imam samopouzdanje koje me… »
Očekivao sam da niko ne može da me čuva, neverovatno je koliko radim na svojim veštinama: Košarkaš pao-a glavna pretnja…

Očekivao sam da niko ne može da me čuva, neverovatno je koliko radim na svojim veštinama: Košarkaš pao-a glavna pretnja…

Hot sport 05.12.2024
Biće teško sačuvati ga i u punoj Areni! Košarkaši Partizana u četvrtak uveče, sa početkom u 20.30, ugostiće ekipu Panatinaikosa u utakmici 14. kola Evrolige. Za domaći medij fenomenalni Kendrik Nan je istakao da je bio svestan da će biti… »
Partizan večeras u Areni dočekuje šampiona Evrope

Partizan večeras u Areni dočekuje šampiona Evrope

Euronews 05.12.2024
Veliki dan za sve ljubitelje košarke u Srbiji, naročito ovih sa crno-bele strane Topdžiderskog brda, pošto aktutelni šampion Evrope, Panatinaikos stiže u goste u Partizanu na utakmicu 14. kola Evrolige, a susret iz beogradske Arene na programu je od… »
Pretnja Partizanu: "Niko ne može da me zaustavi"

Pretnja Partizanu: "Niko ne može da me zaustavi"

B92 05.12.2024
Košarkaš Panatinaikosa Kendrik Nan pun je samopouzdanja pred okršaj sa Partizanom u Beogradu. Aktuelni prvak Evrope gostuje crno-belima u Areni u četvrtak od 20.30 časova. Nan ove sezone ima u proseku 18,9 poena, 3,4 asistencije i 3,3 skoka u elitnom… »
Efekat željko Obradović: Ni prvak Evrope nije favorit u punoj Areni!

Efekat željko Obradović: Ni prvak Evrope nije favorit u punoj Areni!

Hot sport 05.12.2024
Očekuje nas spektakl! Košarkaši Partizana u četvrtak uveče, sa početkom u 20.30, ugostiće ekipu Panatinaikosa u utakmici 14. kola Evrolige. Crno-beli žele da nastave seriju pobeda, imaju ih čak tri vezane, dok Panatinaikos želi da se što pre… »
B92.sport analiza: "Pakao" Arene čeka najopasniji napad Evrolige VIDEO

B92.sport analiza: "Pakao" Arene čeka najopasniji napad Evrolige VIDEO

B92 05.12.2024
Košarkaši Partizana u četvrtak od 20 časova i 30 minuta u Beogradskoj Areni igraju protiv Panatinaikosa u 14. kolu Evrolige. Košarkaši Partizana su trenutno u seriji od tri pobede pošto su pobedili Crvenu zvezdu u "večitom" derbiju, potom… »
Uhvaćen momentum za šampiona

Uhvaćen momentum za šampiona

Politika 05.12.2024
Partizan u velikoj borbi u „Beogradskoj areni” savladao Žalgiris, a naredni protivnik je Panatinaikos sa kojim se večeras od 20.30 časova bori za četvrti uzastopni trijumf u takmičenju. – Obradović: Ne zna se odakle preti veća opasnost… »

Vesti dana »