Povezane vesti

Crno beli nakon tri uzastopne pobede čekaju šampiona Evrope

Crno beli nakon tri uzastopne pobede čekaju šampiona Evrope

Sportske.net pre 6 dana
Duplo kolo Evrolige se nastavlja, a večeras od 20.30 časova košarkaši Partizana dočekuju aktuelnog prvaka Evrope, ekipu Panatinaikosa. Crno-beli su u seriji od tri uzastopne evropske pobede, pa je izvesno da izabranici Željka Obradovića žele da… »
"Niko ne može da me čuva!" Kendrik Nan, baš je skroman pred Partizan

"Niko ne može da me čuva!" Kendrik Nan, baš je skroman pred Partizan

Večernje novosti pre 6 dana
Košarkaši Partizana u četvrtak uveče, sa početkom u 20.30, ugostiće ekipu Panatinaikosa u utakmici 14. kola Evrolige. FOTO: Tanjug/AP A glavni igrač grčkog tima Kendrik Nan je dao zanimljiv intervju za srpski medij. "Imam samopouzdanje koje me… »
Očekivao sam da niko ne može da me čuva, neverovatno je koliko radim na svojim veštinama: Košarkaš pao-a glavna pretnja…

Očekivao sam da niko ne može da me čuva, neverovatno je koliko radim na svojim veštinama: Košarkaš pao-a glavna pretnja…

Hot sport pre 6 dana
Biće teško sačuvati ga i u punoj Areni! Košarkaši Partizana u četvrtak uveče, sa početkom u 20.30, ugostiće ekipu Panatinaikosa u utakmici 14. kola Evrolige. Za domaći medij fenomenalni Kendrik Nan je istakao da je bio svestan da će biti… »
Partizan večeras u Areni dočekuje šampiona Evrope

Partizan večeras u Areni dočekuje šampiona Evrope

Euronews pre 6 dana
Veliki dan za sve ljubitelje košarke u Srbiji, naročito ovih sa crno-bele strane Topdžiderskog brda, pošto aktutelni šampion Evrope, Panatinaikos stiže u goste u Partizanu na utakmicu 14. kola Evrolige, a susret iz beogradske Arene na programu je od… »
Pretnja Partizanu: "Niko ne može da me zaustavi"

Pretnja Partizanu: "Niko ne može da me zaustavi"

B92 pre 6 dana
Košarkaš Panatinaikosa Kendrik Nan pun je samopouzdanja pred okršaj sa Partizanom u Beogradu. Aktuelni prvak Evrope gostuje crno-belima u Areni u četvrtak od 20.30 časova. Nan ove sezone ima u proseku 18,9 poena, 3,4 asistencije i 3,3 skoka u elitnom… »
Efekat željko Obradović: Ni prvak Evrope nije favorit u punoj Areni!

Efekat željko Obradović: Ni prvak Evrope nije favorit u punoj Areni!

Hot sport pre 6 dana
Očekuje nas spektakl! Košarkaši Partizana u četvrtak uveče, sa početkom u 20.30, ugostiće ekipu Panatinaikosa u utakmici 14. kola Evrolige. Crno-beli žele da nastave seriju pobeda, imaju ih čak tri vezane, dok Panatinaikos želi da se što pre… »
B92.sport analiza: "Pakao" Arene čeka najopasniji napad Evrolige VIDEO

B92.sport analiza: "Pakao" Arene čeka najopasniji napad Evrolige VIDEO

B92 pre 6 dana
Košarkaši Partizana u četvrtak od 20 časova i 30 minuta u Beogradskoj Areni igraju protiv Panatinaikosa u 14. kolu Evrolige. Košarkaši Partizana su trenutno u seriji od tri pobede pošto su pobedili Crvenu zvezdu u "večitom" derbiju, potom… »
Uhvaćen momentum za šampiona

Uhvaćen momentum za šampiona

Politika pre 6 dana
Partizan u velikoj borbi u „Beogradskoj areni” savladao Žalgiris, a naredni protivnik je Panatinaikos sa kojim se večeras od 20.30 časova bori za četvrti uzastopni trijumf u takmičenju. – Obradović: Ne zna se odakle preti veća opasnost… »

Vesti dana »