Povezane vesti
Film o radu Kancelarije za mlade Užice
Užice.net pre 17 dana
“Mi smo grad u kom živimo”, naziv je dokumentarno-igranog filma, koji je premijerno prikazan u Gradskom kulturnom centru Užice u prisustvu predstavnika Ministarstva turizma i omladine, Nacionalne asocijacije kancelarija za mlade, grada Užica i… »
Premijerno prikazan film “Mi smo grad u kom živimo” o radu KZM Užice (VIDEO)
Zoom UE pre 17 dana
UŽICE-“Mi smo grad u kom živimo”, naziv je dokumentarno- igranog filma, koji je premijerno prikazan u Gradskom kulturnom centru Užice u prisustvu predstavnika Ministarstva turizma i omladine, Nacionalne asocijacije kancelarija za mlade, grada… »
Premijerno prikazan film „Mi smo grad u kom živimo“ o radu KZM Užice (VIDEO)
Užice oglasna tabla pre 17 dana
“Mi smo grad u kom živimo”, naziv je dokumentarno- igranog filma, koji je premijerno prikazan u Gradskom kulturnom centru Užice u prisustvu predstavnika Ministarstva turizma i omladine, Nacionalne asocijacije kancelarija za mlade, grada Užica i… »
Vesti dana »
Fjuri: "Usik dobio božićni poklon, do smrti ću verovati da sam pobedio!"
Sportske.net pre 2 satajoš 18 povezanih
(Video) Helikopter nestaje u magli, jedva održava visinu: Isplivao dramatični snimak letelice koja se zabila u bolnicu u Turskoj
Blic pre 1 satjoš 16 povezanih
U 16h na Slaviji protest studenata, poljoprivrednika i građana: „Ovo je borba celog naroda“
Glas Zaječara pre 3 satajoš 12 povezanih
Nova dokumentacija na sajtu Vlade potvrđuje: Starting je bio odgovoran za renoviranje stanice
Forbes pre 5 satijoš 1 povezana
Ministarka prosvete: Pobegla sam od incidenta, ali ne bežim od dijaloga sa studentima
Beta pre 1 satjoš 10 povezanih