Povezane vesti
Jovanović (CLS) o ročištu sa Šapićem: Mi smo dva sveta, nema mogućnosti za mirenje
Beta 05.12.2024
Direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović izjavio je da je na današnjem sudskom ročištu imao "napeto suočavanje" sa gradonačelnikom Beograda Aleksandrom Šapićem protiv koga je podneo tužbu za klevetu i uvredu. Jovanović je… »
Jovanović o ročištu sa Šapićem: Mi smo dva sveta, nema mogućnosti za mirenje
Nova 05.12.2024
: Direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović izjavio je da je na današnjem sudskom ročištu imao "napeto suočavanje" sa gradonačelnikom Beograda Aleksandrom Šapićem protiv koga je podneo tužbu za klevetu i uvredu. Jovanović je… »
Danas 05.12.2024
Direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović izjavio je da je na današnjem sudskom ročištu imao „napeto suočavanje“ sa gradonačelnikom Beograda Aleksandrom Šapićem protiv koga je podneo tužbu za klevetu i uvredu. Jovanović je… »
Novi magazin 05.12.2024
Direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović izjavio je da je na današnjem sudskom ročištu imao "napeto suočavanje" sa gradonačelnikom Beograda Aleksandrom Šapićem protiv koga je podneo tužbu za klevetu i uvredu. Jovanović je… »
N1 Info 05.12.2024
Vesti dana »

Građani i studenti održali 15 minuta tišine ispred blokirane zgrade RTV u Novom Sadu
Beta pre 8 satijoš 57 povezanih

Radomirović za Euronews: Blokada RTS-a nije rešenje, ono što se dešava u Takovskoj nema veze sa zahtevima studenata
Euronews pre 1 satjoš 91 povezana

Gotova blokada RTS-a i RTV-, građani oko Pionirskog parka skandiraju "Javi se ćaci" (UŽIVO)
Novi magazin pre 1 satjoš 49 povezanih

Studenti blokirali raskrsnicu u Nišu u znak podrške studentima koji blokiraju RTS
Nova pre 4 satijoš 8 povezanih

Protesti ispred Skupštine u Nišu, interventna policija prvi put raspoređena
Al Jazeera pre 6 satijoš 34 povezane