Povezane vesti
Jovanović (CLS) o ročištu sa Šapićem: Mi smo dva sveta, nema mogućnosti za mirenje
Beta 05.12.2024
Direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović izjavio je da je na današnjem sudskom ročištu imao "napeto suočavanje" sa gradonačelnikom Beograda Aleksandrom Šapićem protiv koga je podneo tužbu za klevetu i uvredu. Jovanović je novinarima… »
Jovanović o ročištu sa Šapićem: Mi smo dva sveta, nema mogućnosti za mirenje
Nova 05.12.2024
: Direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović izjavio je da je na današnjem sudskom ročištu imao "napeto suočavanje" sa gradonačelnikom Beograda Aleksandrom Šapićem protiv koga je podneo tužbu za klevetu i uvredu. Jovanović je novinarima… »
Danas 05.12.2024
Direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović izjavio je da je na današnjem sudskom ročištu imao „napeto suočavanje“ sa gradonačelnikom Beograda Aleksandrom Šapićem protiv koga je podneo tužbu za klevetu i uvredu. Jovanović je novinarima… »
N1 Info 05.12.2024
Direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović izjavio je da je na današnjem sudskom ročištu imao "napeto suočavanje" sa gradonačelnikom Beograda Aleksandrom Šapićem protiv koga je podneo tužbu za klevetu i uvredu. Jovanović je novinarima… »
Novi magazin 05.12.2024
Vesti dana »

Od ovog datuma definitivno kraj leta? Nova prognoza Ivana Ristića, vreli dani pred nama, pa onda nagli obrt
Mondo pre 36 minutajoš 32 povezane

Predstojeći samit Trampa i Putina na Aljasci: test za mir u Ukrajini i reakcije međunarodne zajednice
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 35 povezanih

U prvom upisnom roku na bu upisano skoro 11.000 studenta, evo koliko je mesta ostalo za drugi krug i gde
Blic pre 7 minutajoš 17 povezanih

Veliki požari kod Splita i u Crnoj Gori ugrožavaju objekte, angažovane brojne vatrogasne ekipe
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 15 povezanih