Povezane vesti
Jovanović (CLS) o ročištu sa Šapićem: Mi smo dva sveta, nema mogućnosti za mirenje
Beta 05.12.2024
Direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović izjavio je da je na današnjem sudskom ročištu imao "napeto suočavanje" sa gradonačelnikom Beograda Aleksandrom Šapićem protiv koga je podneo tužbu za klevetu i uvredu. Jovanović je novinarima… »
Jovanović o ročištu sa Šapićem: Mi smo dva sveta, nema mogućnosti za mirenje
Nova 05.12.2024
: Direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović izjavio je da je na današnjem sudskom ročištu imao "napeto suočavanje" sa gradonačelnikom Beograda Aleksandrom Šapićem protiv koga je podneo tužbu za klevetu i uvredu. Jovanović je novinarima… »
Danas 05.12.2024
Direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović izjavio je da je na današnjem sudskom ročištu imao „napeto suočavanje“ sa gradonačelnikom Beograda Aleksandrom Šapićem protiv koga je podneo tužbu za klevetu i uvredu. Jovanović je novinarima… »
N1 Info 05.12.2024
Direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović izjavio je da je na današnjem sudskom ročištu imao "napeto suočavanje" sa gradonačelnikom Beograda Aleksandrom Šapićem protiv koga je podneo tužbu za klevetu i uvredu. Jovanović je novinarima… »
Novi magazin 05.12.2024
Vesti dana »

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora zbog 'planiranja vojnog puča'
BBC News pre 1 satjoš 14 povezanih

Masovni napad Ukrajine na Rusiju! Na udaru Moskva i Sankt Peterburg! Zgrade u plamenu, niko nije spavao! Pogođeni ključni objekti (foto/video)
Kurir pre 18 minutajoš 12 povezanih

Gledala Srbiju s Atamanovom ženom, a sad je najatraktivnija novinarka iznenadila sve pred Turska - Grčka
Telegraf pre 12 minutajoš 14 povezanih