Povezane vesti
Jovanović o ročištu sa Šapićem: Mi smo dva sveta, nema mogućnosti za mirenje
Nova 05.12.2024
: Direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović izjavio je da je na današnjem sudskom ročištu imao "napeto suočavanje" sa gradonačelnikom Beograda Aleksandrom Šapićem protiv koga je podneo tužbu za klevetu i uvredu. Jovanović je novinarima… »
Danas 05.12.2024
Direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović izjavio je da je na današnjem sudskom ročištu imao „napeto suočavanje“ sa gradonačelnikom Beograda Aleksandrom Šapićem protiv koga je podneo tužbu za klevetu i uvredu. Jovanović je novinarima… »
N1 Info 05.12.2024
Direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović izjavio je da je na današnjem sudskom ročištu imao "napeto suočavanje" sa gradonačelnikom Beograda Aleksandrom Šapićem protiv koga je podneo tužbu za klevetu i uvredu. Jovanović je novinarima… »
Vesti dana »
GSP: Neprilagođena brzina kretanja moguć uzrok nesreće tramvaja u Cara Dušana
Insajder pre 5 minutajoš 106 povezanih
(Mapa) Ovaj grad u Srbiji topliji od Tunisa! Temperature rastu iz časa u čas: RHMZ upalio alarm za Beograd i još 4 dela zemlje zbog vrućine
Blic pre 4 satijoš 26 povezanih
Ubrzana procedura za sticanje statusa „energetski ugroženog kupca“ preko eUprave: Umanjenje računa od 20 do 60 odsto
Danas pre 2 satajoš 21 povezana
OTKRIVAMO Ko je tužilac koji vodi slučaj ubistva na Senjaku i šta se krije iza "greške" da je Veselin Milić kao osumnjičeni pomagač, zapravo - namamio žrtvu
Nova pre 5 satijoš 7 povezanih
"Bolje časno ispasti nego nečasno opstati": Janoš Žemberi zagrmeo posle debakla TSC u Superligi
Mondo pre 25 minutajoš 29 povezanih