Povezane vesti
Jovanović o ročištu sa Šapićem: Mi smo dva sveta, nema mogućnosti za mirenje
Nova 05.12.2024
: Direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović izjavio je da je na današnjem sudskom ročištu imao "napeto suočavanje" sa gradonačelnikom Beograda Aleksandrom Šapićem protiv koga je podneo tužbu za klevetu i uvredu. Jovanović je novinarima… »
Danas 05.12.2024
Direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović izjavio je da je na današnjem sudskom ročištu imao „napeto suočavanje“ sa gradonačelnikom Beograda Aleksandrom Šapićem protiv koga je podneo tužbu za klevetu i uvredu. Jovanović je novinarima… »
N1 Info 05.12.2024
Direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović izjavio je da je na današnjem sudskom ročištu imao "napeto suočavanje" sa gradonačelnikom Beograda Aleksandrom Šapićem protiv koga je podneo tužbu za klevetu i uvredu. Jovanović je novinarima… »
Vesti dana »
Sutra počinje dvodnevni samit NATO u Ankari: Tramp će se sastati sa Zelenskim, poznati detalji Deklaracije koja će biti usvojena
Danas pre 17 minutajoš 28 povezanih
Runi frustriran zbog odluke u korist Amerikanaca: Šokirani Englez jednu od najgorih odluka od kako se igraju Svetska prvenstva!
Hot sport pre 47 minutajoš 39 povezanih
Ovako se povredio reprezentativac Engleske: Slavio pobedu na Mundijalu, pa završio u bolnici
Mondo pre 42 minutajoš 28 povezanih
Kovač: Zakoni koji su na dnevnom redu imaju za cilj sprovođenje preporuka ODIHR-a
RTV pre 12 minutajoš 18 povezanih
Ceo svet priča o ovim suzama: Legendarni Brazilac se gušio pred kamerama posle ispadanja sa Svetskog prvenstva
Mondo pre 1 satjoš 28 povezanih