Povezane vesti
Jovanović o ročištu sa Šapićem: Mi smo dva sveta, nema mogućnosti za mirenje
Nova 05.12.2024
: Direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović izjavio je da je na današnjem sudskom ročištu imao "napeto suočavanje" sa gradonačelnikom Beograda Aleksandrom Šapićem protiv koga je podneo tužbu za klevetu i uvredu. Jovanović je novinarima… »
Danas 05.12.2024
Direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović izjavio je da je na današnjem sudskom ročištu imao „napeto suočavanje“ sa gradonačelnikom Beograda Aleksandrom Šapićem protiv koga je podneo tužbu za klevetu i uvredu. Jovanović je novinarima… »
N1 Info 05.12.2024
Direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović izjavio je da je na današnjem sudskom ročištu imao "napeto suočavanje" sa gradonačelnikom Beograda Aleksandrom Šapićem protiv koga je podneo tužbu za klevetu i uvredu. Jovanović je novinarima… »
Vesti dana »
Trampova pretnja NATO saveznicima: 'Pomozite ili se suočite sa posledicama'
BBC News pre 1 satjoš 31 povezana
Penjaroja: Dubai je kvalitetan tim, moramo da idemo meč po meč
Radio sto plus pre 1 satjoš 37 povezanih
Teheran upozorio Rumuniju zbog američkih baza: "To je učešće u vojnoj agresiji protiv Irana"
NIN pre 2 satajoš 24 povezane
Dekan Akademije umetnosti traži da se obrati u Skupštini Novog Sada zbog oduzimanja prostorija
N1 Info pre 48 minutajoš 9 povezanih
"Želim da ti rodim 20.000 dece" i "Bog je dobar, volim te mama": Emotivne reči dobitnika Oskara koje su odzvanjale Dolbi teatrom
Kurir pre 3 satajoš 65 povezanih