Povezane vesti
Jovanović o ročištu sa Šapićem: Mi smo dva sveta, nema mogućnosti za mirenje
Nova 05.12.2024
: Direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović izjavio je da je na današnjem sudskom ročištu imao "napeto suočavanje" sa gradonačelnikom Beograda Aleksandrom Šapićem protiv koga je podneo tužbu za klevetu i uvredu. Jovanović je novinarima… »
Danas 05.12.2024
Direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović izjavio je da je na današnjem sudskom ročištu imao „napeto suočavanje“ sa gradonačelnikom Beograda Aleksandrom Šapićem protiv koga je podneo tužbu za klevetu i uvredu. Jovanović je novinarima… »
N1 Info 05.12.2024
Direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović izjavio je da je na današnjem sudskom ročištu imao "napeto suočavanje" sa gradonačelnikom Beograda Aleksandrom Šapićem protiv koga je podneo tužbu za klevetu i uvredu. Jovanović je novinarima… »
Vesti dana »
U ruševinama zgrade u Atini pronađena još dva tela, četvoro poginulih: Potraga za nestalima se nastavlja
Radio 021 pre 1 satjoš 19 povezanih
"Poslednja šansa da se Srbija izvuče iz rata": Novi optimizam o smrti Milana Panića, protivkandidata Miloševiću na izborima 1992.
Insajder pre 2 satajoš 33 povezane
Danas oblačno i pretežno suvo, najviša dnevna temperatura do 24 stepena
Glas Zapadne Srbije pre 3 satajoš 21 povezana